מבולבלת

ענתי44

New member
מבולבלת

אני מספר חודשים בבירור אצל ריאומוטולוג. אני מוזמנת אליו ביולי. הגעתי בשל כאבים, נפיחות וחוסר יכולת לעשות עבודות עדינות, כמו להסתרק, בכפות הידיים. התשובות לא היו חד משמעותיות והרופא אמר לי שהוא חושב ש- 90% מדובר בשחיקת סחוסים ו- 10% דלקת פרקים ועליי לחזור אליו עם בדיקותאחרי בדיקות דם שאני עושה פעם שניה.
מאחר ולפני שנתיים עברתי כריתת מעים בשל פוליפ מאוד גדול, אסרו עלי לקבל תרופות נגד כאב ותרופות נוגדות דלקת. אבל במקביל החלו לי תופעות כמו דלקת בעין, ( אתמול שוב הופיע לי והרופא חושב שזה דלקת בקרנית ואמר שהמצב חמור ) והופיעו לי פצעים קשים בבטן, ברגליים שלא הגיבו לטיפול כמו אנטיביוטיקה והמצב קשה. לפני כחודש נשלחתי דחוף למיון. שם לקחו לי ביופסיה מהפצע ובשבוע הבא יש לי תור לקבלת התשובה איזה דלקת תקפה אותי. מאחר ולא קיבלתי טיפול הלכתי לרפואה סינית, הן דיקור והן בקבלת נוזל מצמחי מרפא נגד דלקת. וזההביא להקלה מסוימת בכאבים ושיפר התפקוד אך בחודש האחרון החלו האצבעות ברגלים להתנפח והחלו כאבים מהכפות עד וכולל הברכיים וכאבים עזים בכתף המתפשטים לצוואר. אני בקושי הולכת וסובלת מכאבים. מה שהלחיץ אותי שגם רופאי העיניים שבדקו אותי וגם האחיות בקופת חולים שטיפלו בפצע אחרי הביופסיה סבורים שיתכן ויש לי לופוס. החשד הוא גם בגלל שיש לי מחלת עור פסוריאטיס. אחרי ששנים רופאי העור אמרו שמדובר בסבוראה.
עד הזמן האחרון נטיתי לחשוב שהראומטולוג צודק והמדובר בשחיקת סחוס. רופא העיניים שאמרתי לו אז זה אמר שאולי יש לי שחיקת סחוס אבל בנוסף יש לי דלקת שפוגעת בי. אני נטרפת מכבאבים ומבולבלת מה יש לי? וגם חוששת

אבחנה

אכן נראה שקיימת דלקת - השילוב של דלקת בקרנית, פצעים , כאבי מפרקים מרמז לכוון יותר של מחלה כללית יותר
אחרי שתקבלי את תוצאת ביופסית העור, תקדימי את התור לראומטולוג

ענתי44

New member
תודה פרופסור אלקיים

אניאנסה להקדים את התור כמו שהצעת.

למעלה