מבולבלת

anatyb

New member
מבולבלת

בנות אני נואשת כל אחד ממליץ לי על רופא אחר פה בפורום המליצו לי על פרופסור זיידמן . שאלתי עליו ואמרו לי שהוא מניפולטור . אמא של חברתי שעובדת בוולפסון במעבדת IVF המליצה לי על ויסמן אריאל . והיום מישהי שעובדת ביום יום אם רופאי נשים המליצה לי על שכטר מורי מאסף הרופא . מה לעשות . נכון לעכשיו יש לי טור ביום ג´ גם לזיידמן וגם לויסמן ( עדין לא ביטלתי ) למי ללכת עזרו לי

הרמוניה

New member
אני חושבת שכל הרופאים שציינת הם

רופאים טובים. את צריכה לבחור את מי שהכי מתאים לך-גם מבחינת המקום בו הוא מקבל (טיפולים כרוכים בהרבה בדיקות ונגישות זה דבר חשוב). אני לא חושבת שיש היום בארץ מישהו שהוא ה רופא. שיהיה בהצלחה הרמוניה

גיליה

New member
שוב שלום

ראשית, כמו שכתבה הרמוניה, זה תלוי מאוד בנגישות שלך לכל אחד מן המקומות. שנית,זה מאוד תלוי מה את מחפשת ברופא. אני יודעת שבנוסף על מקצועיות חיפשתי גם יחס אישי, זמינות ואם גם הרופא מצליח לשלב בכל הבלגן הזה הומור, אז זה בכלל הופך את החוויה המפוקפקת הזו לקצת יותר נעימה. אישית, מאז שהחלפתי רופא אני מרגישה הרבה יותר רגועה ובטוחה ולוקחת את הדברים יותר ב- easy . אני חושבת שאת כבר יודעת אצל מי אני מטופלת בכל מקרה שיהיה בהצלחה זאת הסיבה שג החלפתי רופא לא מזמן

salpter

New member
א. נגישות

ב.כולם טובים. אך אם האחד קרוב למקום מגורייך זהו יתרון.

venus13

New member
זו לא חתונה קתולית ../images/Emo88.gif

מקסימום - אם האחד לא ייראה לך - תחליפי רופא שיהיה בהצלחה ונוס

למעלה