מבולבלת

ronit244

New member
מבולבלת

שלום לכם. אני חדשה כאן בפורום וזקוקה לעצתכם. אני במקצועי מזכירה בכירה מזה 20 שנה. אני מאוד מקצועית. אבל נמאס לי מלהיות מזכירה. כרגע אני עובדת בתפקיד מזכירת מנכ"ל בבית מלון גדול. אני ממש לא אוהבת את העבודה שם. במקביל אני גם מלמדת מחשבים פעם בשבוע במכללה. אתמול היתה לי פגישה עם הבוס הקודם שלי שעבדתי אצלו גם כמזכירה והוא הציע לי להיות מנהלת המכירות של העסק החדש שהוא פתח. העבודה בתור התחלה 10 שעות שבועיות בסך של 35 ש"ח לשעה לא כולל נסיעות עם אופציה להגדלת המשרה בעתיד. התפקיד קורץ לי מאוד. אבל השכר לא מספיק לי. מצד שני נמאס לי לעבוד במלון אני עובדת משעה 8:00 עד 17:00 5 ימים בשבוע ומרוויחה 6000 ש"ח ברוטו. לא יודעת מה לעשות. חשבתי לחפש עוד עבודה בחצי משרה אבל אני לא מוצאת. מבקשת את עצתכם.

קבלת החלטה

הי, ההצעה של הבוס הקודם עלתה רק אתמול ויש בה הזדמנות עבורך לעשות משהו חדש,שעדיין לא עשית, במחיר של שכר נמוך ואחוזי משרה נמוכים, כמו בהרבה התחלות. יש לך כעת הזדמנות לשנס מותניים ולחפש ברצינות עבודה בחלקיות משרה שתתאים לך. שבי עם עצמך, החליטי איזה עבודה את מחפשת, עד כמה את מוכנה להתפשר על עניין בעבודה הנוספת, כמה את רוצה להשתכר ועוד.. איני יודעת מה עשית עד היום כדי לחפש עבודה- האם פנית לחברות כ"א? האם פנית לכל מכרייך, חברייך כדי שיסייעו לך למצוא עבודה? האם נכנסת לאתרי אינטרנט,לפורומים. יש לך נסיון רב מאד במזכירות ולכן אני מאמינה שעם מוטיבציה ונחישות תמצאי עבודה שתתאים לך ותוכלי להשתלב כמנהלת המכירות של החברה הקודמת בה עבדת. אפשרות נוספת היא לבדוק עם מקום העבודה שלך האם ניתן לצמצם את אחוזי המשרה או לשלב את המשרה שלך היום עם העבודה החדשה, על חשבון הזמן הפרטי שלך- כמו ימי שישי, ערב ועוד.. בהצלחה!! אילת לבנון

ronit244

New member
תודה על התשובה..

אומנם פניתי לבוס הנוכחי שלי והצעתי לו שאעבוד פחות שעות בחורף היות והתפוסה במלון נמוכה בחודשי החורף. הוא לא הסכים. הכי מעצבן זה שבחורף המלון כמעט ריק ואין כמעט עבודה אני צריכה להשאר שם סתם עד השעה 17:00 . אם הוא היה מסכים אז הייתי משלבת את עבודת ניהול המכירות עם העבודה הנוכחית. בינתיים אני מחפשת עבודה אחרת בחצי במשרה באזור נהריה. מקווה שאמצא כי רק התחלתי לחפש. הבעיה היא שכאן בצפון אין הרבה עבודות.

עוד אפשרות

אם תסתכלי על מה שקרה לך תראי שבעצם ההצעה של הבוס הקודם פתחה לך פתח לצאת ממצב של תקיעות ההצעה שלו היא בעצם אות של ביטחון ביכולות שלך אני רוצה להציע לך שהבחירה בידיך ושיש לך אפשרות ליזון יציאה מהמשרה הנוכחית למשרות אחרות שאולי תמשוכנה אותך יותר ולא לקחת רק את האפשרות של מה שהבוס הקודם מציע לך באופן חלקי מה דעתך לשבת ולהגדיר לעצמך מה היית רוצה לעשות אילו היית יכולה ולבדוק איך את יכולה ליזום- בדיוק בדרכים שאילת הציעה לך- פניה אל חברות השמה שיעזרו לך להתקדם למשרה שאת באמת רוצה ושלא תחייב ויתורים מראש? גמר חתימה טובה אפרת נצר וייס

למעלה