זה באמת מבלבל אנשים..
מצד אחד, אומרים שאנחנו בעלי השפעה, ויוצרים מציאות פיזית! מצד שני, אומרים שאנחנו לא יכולים להשפיע על אנשים. אז רגע.. כאשר אנחנו מבקשים משהו - חומרי, משהו בשבילנו, עבודה או הישגים. דברים כאלה צורכים אנשים שעוזרים לנו בדרך, אז יוצא שאנחנו "דוחפים" אותם להתפנה אלינו לעזרה, לא ככה?? אלה כמובן נסיבות, אבל זאת גם ההשפעה על אנשים, אז למה כשזה מגיע לבקשה ספציפית אל מישהו, הופכים את הכל ואומרים שזה נוגד את הטבע, ובלתי אפשרי מבחינת הסוד?? לדעתי, כשקוראים את הספר או רואים את הסרט, מבינים: הכל - אפשרי! אני מאמין שהכל-אפשרי, ואני מפסיק פשוט לחפש את השטויות של: "אולי זה לא יעבוד?..אולי זה לא עובד ככה?"... בסופו של דבר אנחנו מודעים לרצונות שלנו, ואם מביחינת "הסוד" זאת יצירת מציאות, אז לא שווה בכלל לתת הזדמנויות למחשבות - לאסור ולמותר. את מחכה למישהו? את רוצה אותו בחיים שלך? את רואה אותו בדמיון איתך יחד? למה החשש הזה? תחשבי שאתם באמת יחד עכשיו, אבל הכי ברצינות...ממש תרגישי. את באמת רוצה את הקשר הזה?? לא, כי אני נתקלתי בהרבה מקרים שאנשים מקבלים דברים, וברגע שזה מגיע הם תופסים ביטחון ודעה גבוהה יותר על עצמם (הם גדלים מזה), ואז עולה המחשבה הבאה: "האם לא מגיעה לנו יותר מזה??"....(כנ"ל אותי). תחשבי על זה...