מבולבלת!!!

מבולבלת!!!

שלום! כבר כמה חודשים שאני מרגישה כאבים בברך שמאל שגם התנפחה ליקצת ביצעתי מיפוי ct וספקט ועדיין לא ממש יודעים להגיד לי מה הבעיה אמרו לי שיש חדש לניאפלסיה?!! (שאשמח לקבל הסבר לזה) במיפוי עצמות זה יראה איזור קליטה מוגבר בחלק הפוקסמלי של פיבולה וטיביה משמאל שזה יכול להתאים לשבר מאמץ בפיבולה ריכוז אוסטיאובלסטי עם מרכז אוסקולרי בספקט-קליטות מוגברות ובלתי סדירות באספקט אחורי בשליש פרוקסמלי של טיביה משמאל קיים חשד לאיזור עם חוסר קליטה בתוך איזור הקליטה המוגברת אין לשלול תהליכים גרמיים ניאופלסטים וחשוב לי לציין שאני בת 22 וסובלת מכאבים ברגליים כשאני עומדת עמידה ממושכת... אני אודה לקבל תשובה כי אני מבולבלת ותוהה כבר מה הבעיה תודה רבה!!!!

rafagav

New member
לפני תשובת הדוקטור...

בכל מקרה, ויפה שעה אחת קודם: עליך להפחית את העומס מהברך הכואבת. הרי הכאב בא להודיע לך, שיש בעיה. אז - עימדי כמה שפחות + נסי מדרסים, שיאזנו את אופן החזקת הרגל ואת המשקל המוטל עליה..

כאבים בברך

שלום ענת, אין לי דרך לומר מהי הבעיה ברגל שכן לא בדקתי אותך. המיפוי הדגים קליטה בחלק הגבוה של עצמות השוק. המשמעות של הממצא אינה חד משמעית מהבדיקה הזאת, והועלו מספר אפשרויות, ביניהן נכתב שלא ניתן לשלול תהליך ניאופלסטי (גידולי) שכן הבדיקה אינה חד משמעית. אני ממליץ לך להמשיך בבירור ב CT כפי שאמרת ולחזור לאורטופד המפנה לצורך המשך הבירור. קרוב לוודאי שיידרשו בדיקות נוספות אבל על כך תדוני עם הרופא המטפל. בברכה,

למעלה