מבולבלת !!!

ליזיגי

New member
מבולבלת !!!

חברה אני בלחץ מטורף. איכשהו הגענו אוטוטו לדצמבר, ואני שמתחילה לחפש ש"ש מספטמבר בערך לא הגעתי עדיין להחלטה! ש"ש אני רוצה לעשות- אני כמעט שלמה עם עצמי... אבל איפה, למה כמה איך ?!!?... אוקי הנה כמה מקומות שעניינו אותי, אבל שוב אשמח להרחבות נוספות, כי אין לי זמן לנסוע לכל הכנסים של כל המקומות וללכת לבדוק כל מקום... חשוב לציין שאני גם בצופים, והאמת שש"ש מטעם הצופים לא ממש מלהיבה אותי.. אבל זו גם אופציה ששווה לנסות, ויש לי שבת שמיניות ב-21-22.12,כך שאני אדע יותר פרטים על ש"ש מטעם הצופים. אחרי שחרשתי את האתר של התק"מ, זה מה שסקרן אותי- -בקהילה -קדימה -יחד -מרכזי הקליטה של הסוכנות היהודית -קדמה -כנות מה שמעניין אותי זה פירוט על המקומות, דברים שלא מוזכרים באתר- חיים בקומונה? האם מישהו עשה באחד המקומות האלה?... ועוד מה שבא לכם לספר... מה שאני מחפשת בש"ש זה עבודה עם נוער בעיקר, וגם פרויקטים קהילתיים ולהיות מעורבת בקהילה... הייתי בטוחה ב-100 אחוז שאני לא הולכת לפנימיות וכפרי נוער, אבל הנה- זה רוב הדברים שמשכו אותי, וזה גם מה שאני מחפשת.. אולי פחות פנימיות, אבל עבודה עם ילדים ונוער זה בהחלט מושך אותי! עוד דבר, אני מתעניינת גם בגרעין אנ"ת- אבל אני לא יודעת כמה זה משמעותי באמת.. אני לא רוצה לזלזל, פשוט אני לא יודעת מה באמת עושים שם, כי הם נורא מסתוריים בגרעין הזה :] אז אשמח שמישהו ירחיב לי ברצינות על הגרעין. תודה וסליחה על החפירה אני פשוט בלחץ

TaTIS 17

New member
מכינה קדם צבאית באה בחשבון?

אני יודעת שבמכינת רבין יש מעורבות בקהילה ועבודה עם נוער ... אלה יום וחצי התנדבות בשבוע ואמנם כל השאר לימודים אבל הכוונה שהם יכשירו אותך למנהיגות חברתית בעתיד... בכל מקרה אמרו יל שזה מקום מדהים עם חיי קבוצה מדהימים ותחפשי באינטרנט את האתר שלהם יש שם דרכי התקשרות וכאלה

Mellow Gold

New member
האתר של המכינה :)

http://www.oranim.ac.il/rabinm/ למרות שהעבודה היא יום וחצי אנחנו נוגעים במגוון רחב של אוכלוסיות. ויש סיפוק גם ביום וחצי הזה. אמילי מכינת רבין מחזור י'

shaytidhar

New member
בקהילה

אני עושה שנת שירות בבקהילה. אני מניח שהפרטים הטכניים מוכרים לך ואם לא אני אשמח לענות לך על השאלות. מבחינת חיי הקומונה ישנו זמן ותוכניות המוקצעות במיוחד לנושא זה. בכל ימי שלישי ישנו בית ספר לש"ש אשר בו יש שיעורים שבחלקם דנים בנושאים הקשורים לשנת השירות וחלקם לא. פעם בשבועיים ישנה דינמיקה קבוצתית כל שבוע יש שיחת קומונה פעם בחודש שיחה אישית אם רכז/ת הקומונה פעם בשבועיים סנדא לקומונה וישנה בחורה מאוד נחמדה אשר תפקידה הוא לדאוג לצרכי הקומונה ולענות לבעיויתיה אז כמו שאת רואה ישנו צוות שלם אשר יסייע לך בשנה הזאת. בכל קומונה ישנם בסביבות 10 חבר'ה. שוב - אם יהיו לך עוד שאלות אני אשמח לענות. שיהיה לך בהצלחה

למעלה