מבולבלת

maya1506

New member
מבולבלת

שלום קרן, נעים מאוד, שמי מאיה ברק, הייתי רוצה קצת יעוץ והכוונה, אני נמצאת כבר כ- 5 שנים במצב של חוסר הכוונה אישית ומיקוד ודי אפטית ומיואשת מכל העניין, כלומר אני מאוד רוצה שינוי ולא יודעת מה לעשות, אני בת 33 רווקה שמאוד רוצה זוגיות ומשפחה (כמו כולן) ולא מצליחה בעניין כלל, מעבר לכך בחברה בה אני עובדת יש הרבה בעיות כבר שנה ואני לא יודעת אם כדאי להשאר או לעזוב. תאריך הלידה שלי הוא 15/06/07. אשמח להכוונה וקצת הארת העיניים תודה ויום נפלא

אוקיי ,

אני רואה שיש קשיים בכל תחום המשפחה והזוגיות וקשרים נוטים להתנתק . במה את עוסקת ? מצד אחד את מאוד כשרונית ומצד שני אכן מרגישה "מבוזבזת". ישנה גישת חיים שנעה בין אופטימיות לפסימיות על גבול החוסר שמחה ...\מאוד תלוי מה את עושה עם עצמך ועד כמה את לוקחת ומנצלת הזדמנויות בחיים כי אני רואה באופן ברור שישנם רצונות שלא באים לידי ביטוי מבחינת מיצוי כשרונות . ולכן גם לא נראה לי שאת עובדת או עוסקת במה שבאמת היית רוצה לעשות . ממליצה לך כן לקום וליצור שינוי ולחפש מקום טוב יותר ללא חשש ופחד. בהצלחה,קרן

maya1506

New member
הכוונה

קרן ערב טוב, תודה רבה רבה רבה, בנושא מקום העבודה אני מקווה שפתרון לבעיה תמצא בהקדם, אך למה כוונתך "קשרים נוטים להתנתק"? האם לדעתך תהיה תפנית בפן האישי בטווח הזמן הקרוב? שוב תודה, מאיה

למעלה