מבולבלת...

לבנת

New member
מבולבלת... ../images/Emo4.gif

הייתי אצל גרפולוגית בשביל לקבל יעוץ לקראת הלימודים, והיא הציעה שלושה תחומים: 1. פסיכיאטריה 2. מערכות מידע 3. ספרות, עריכה לשונית וכדומה בשניים הראשונים לא התעניינתי כלל עד עתה, ולכן אני גם לא יודעת מה בדיוק הם אומרים, אילו מסלולי לימוד יש וכו' - אז אשמח לשמוע. בנוסף, אני תוהה האם כדאי בכלל לחשוב על התחומים האלה אם עד עכשיו לא חשבתי עליהם ומעולם, נגיד, לא היה לי חלום להיות רופאה - והרי ידוע שבשביל להיות רופא צריך להשקיע המון וממש לרצות זאת. אשמח לקבל פירוט, הצעות וכו', אני מבולבלת והיעוץ רק בלבל אותי עוד יותר (אני בכלל חשבתי ללמוד ערבית ומזרח תיכון)... תודה!

fighter21

New member
לטעמי

עם כל הכבוד לגרפולוגית אם חשבת על לימודי ערבית ומזרח תיכון, אז לכי תלמדי ערבית ומזרח תיכון. אין סיבה שתשני את הכיוון שלך על סמך צורת הכתב שלך. בקשר לפסיכאטריה, אם אני לא טועה כדי להיות פסיכיאטר צריך להיות קודם רופא עם התמחות בפסיכיאטריה.

אפשרויות

מדברייך משתמע שהיעוץ שקיבלת לא יתאים לך. כרגע עומדות בפנייך 2 אפשרויות: ללמוד מה שנראה לך מתאים וחשבת ללמוד או לחזור ליעוץ מלא ומקצועי המכון המתמחה בכך. בהצלחה.

KINERET22

New member
שאלה לי אלייך..

אני גם רוצה ללכת לייעוץ גרפולוגי... ורציתי לדעת איך את הגעת לייעוץ הזה, כי ממש אין לי מושג איפה להתחיל לחפש... ולמצוא, תודה!

KINERET22

New member
שאלה לי אלייך..

אני גם רוצה ללכת לייעוץ גרפולוגי... ורציתי לדעת איך את הגעת לייעוץ הזה, כי ממש אין לי מושג איפה להתחיל לחפש... ולמצוא, תודה!

KINERET22

New member
שאלה לי אלייך..

למעלה