מיואשת אחת
New member
מבולבלת../images/Emo4.gif
מזל שבעבודה יש לי אינטרנט מהיר.... אז ככה....שתי שאלות- האחת- מה ההבדל בין צילום רחם להיסטרוסקופיה? עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית לפני שנה שגילתה הידבקות מינורית בפתח החצוצרה השמאלית, ההידבקות הוסרה בניתוח. כעת הרופא שלי רוצה שאני יעשה צילום רחם ואני לא מבינה למה? והשאלה השניה- הרופא שלי אינו מומחה לפריון. למעשה עוד לא נעשו לי בדיקות או כל דבר אחר. אני רוצה לעבור למומחה לפוריות א-ב-ל יצאתי מבולבלת לגמרי מההמלצות שלכן...יש כ"כ הרבה אז במי לבחור???? אני שייכת לקופת חולים הכללית
ולצערי ההמלצות על רופאי הפריון במרכז בריאות האישה בקטוביץ היו, אפס משהו לא טובות במיוחד. אני יכולה גם ללכת פרטי אבל רוצה לקבל החזרים מכללית מושלום אז למי אני יכולה ללכת? ומה קורה עם בדיקות? אם הרופא הפרטי רוצה שאני יעשה בדיקת דם למשל? אז מי מכבד את הפתק שלו? איפה אני עושה בדיקת דם? ומה עם בדיקות יותר רציניות כמו מעקב זקיקים, או מעקב על הרירית או צילום רחם וכו' אם הוא נותן את ההפניה מי מכבד אותה? ומה עם מרשמים לתרופות? בקיצור, אני מבולבלת, רוצה פרטי אבל מצד שני רוצה שיכבדו את המרשמים והבדיקות שצריך לעשות לי וגם לקבל החזרים מהקופה אז לאיזה רופאים הולכים? המלצות! הסברים ! יתקבלו בשמחה.
מזל שבעבודה יש לי אינטרנט מהיר.... אז ככה....שתי שאלות- האחת- מה ההבדל בין צילום רחם להיסטרוסקופיה? עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית לפני שנה שגילתה הידבקות מינורית בפתח החצוצרה השמאלית, ההידבקות הוסרה בניתוח. כעת הרופא שלי רוצה שאני יעשה צילום רחם ואני לא מבינה למה? והשאלה השניה- הרופא שלי אינו מומחה לפריון. למעשה עוד לא נעשו לי בדיקות או כל דבר אחר. אני רוצה לעבור למומחה לפוריות א-ב-ל יצאתי מבולבלת לגמרי מההמלצות שלכן...יש כ"כ הרבה אז במי לבחור???? אני שייכת לקופת חולים הכללית