מבולבלת..

אני יודעת..

אבל זה קשר שמוביל לחתונה ואני מודעת לזה.. ובתכלס אני גם ממש לא רוצה לוותר על הקשר שלי ושלו, אני מאוהבת בו ואני רוצה להיות רק איתו ולא עם אחרים.. אני סתם היו לי מחשבות שלפעמים בא לי להיות רווקה והכול אבל באמת שעדיף לי להיות איתו כי טוב לי ואני אוהבת אותו באמת.. וזה נכון מה שאת אומרת, לפעמים אנשים אחרים לוחצים וסתם מקנאים אז זה משפיע עליי אבל אסור לי לתת להם להשפיע.. ולמרות שחברות שלי עושות רושם שהן הכי נהנות ככה שהן רווקות אני בטוחה שבאיזשהוא מקום הן מקנאות בי והן סתם אוהבות לעצבן אותי כשהן אומרות שחבל שאני לא רווקה וזה.. תודה על העצות :)

דווקא אני חושבת ההפך ממך

אנ יעם חבר שלי אוטוטו 6 שנים, מגיל 14 וחצי.. הוא הראשון שלי בכל דבר אפשרי חוץ מנשיקה, ואני אוהבת את הבן אדם הזה ברמות שאי אפשר להסביר! ואף פעם לא חשבתי שאני מפסידה משהו בדרך חס וחלילה, כי אף אחד לא מחזיק אותי ברצועה - אם אני רוצה אני יכולה ללכת ועובדה שבחרתי לא לעשות את זה.. להפך! אנשים מקנאים על ההאהבה והקשר המדהים שיש בינינו, אז לפי דעתי תשמחי במה שיש לך :) להיות רווקה ולחפש חבר זה לפעמים רק נראה כיף מהצד..

וואו! 6 שנים?

מדהים שאתם כל כך הרבה זמן ביחד! אני חושבת שאת צודקת, זה הרבה יותר טוב שיש מישהו קבוע שאוהבים מאשר להיות רווקה.. אבל לכל דבר יש את היתרונות והחסרונות שלנו.. כבר הבנתי שזה דפוק להמשיך לחשוב על זה כי כך או כך אני לא אוותר על המלאך שיש לי! תודה על העצות :)

god girl too

New member
גם אני חשבתי כמוך

הייתי עם חבר שלי 3 שנים! באמת שהיה לי כייף איתו, אבל עם הגיל משתנים וזה לא אותו ילד שהתאהבתי. אני רוצה ללמוד כמה שיותר ולהספיק דברים שאחרי הנישואין יש פחות זמן, ויש משפחות שחושבות שאם אתם הרבה זמן יחד אז אפשר לדבר על חתונה... שנה הייתי רווקה, עד שהכרתי את החייל ושוב אני חזרה ברווקות, ואת האמת? אני רואה אותו והוא נראה לי זר לחלוטין, ואיך שאני רואה אותו היום תקוע כ"כ אני שמחה שזה קרה ולפעמים אני אפילו לא מאמינה שהייתי איתו, זאת אמנם אני. אבל כל עיניין לגופו...

אני מקווה שזה לא יקרה לנו,

אני לא רוצה להגיע למצב כזה שאנחנו השתננו וזהו זה כבר לא אותו דבר.. למרות שאי אפשר לדעת מה יהיה.. אני לא יכולה לקבוע את העתיד. אני לא חושבת על חתונה וגם הוא לא, אנחנו עדיין מאוד צעירים אבל אנחנו כן חושבים שאם נמשיך להיות עוד הרבה זמן ביחד אז יש מצב שנתחתן.. זה עדיין מוקדם מדיי. אני גם חושבת שכדאי להיות רווקים כי במיוחד שאחרי שמתחתנים אין דרך חזרה ואי אפשר להנות מהחופש. בנתיים סבבה לי בקשר ואני אוהבת אותו, לא חושבת שמיצינו את זה.. אבל אם אני ארגיש שזה כבר לא זה בעתיד אני אעשה את אותה החלטה שאת קיבלת.

god girl too

New member
את עוד צעירה

תעברי צבא, אונברסיטה, ואם למרות הכל תישארו יחד אז סחטיין. האקס שלי היה חודש לפני חתונה ורק אז הוא הבין שזאת לא האישה שהוא רוצה לכל החיים... דברים קורים, לא מאחלת לך להיפרד חלילה! אבל אני אישית חושבת שלהיות עם אהבה ראשונה לנצח זה נדיר מאוד... בכ"א בהצלחה לכם!

למעלה