Behind Blue Eyes17
New member
מבולבלת.. ../images/Emo201.gif
טוב אז כמו שרובכן מכירות אותי כבר.. יש לי חבר חייל כבר יותר משנתיים, אני איתו מאז שאני בת 15 ואני מאוהבת בו לחלוטין!
אני אשכרה מתבגרת איתו וחווה איתו דברים מדהימים והוא פשוט הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים! אבל לאחרונה עולות בי מחשבות על זה שבמידה מסויימת אני איכשהוא מפספסת את ההתבגרות שלי. איך אני אסביר את זה? רוב החברות שלי רווקות, אז הן יוצאות למסיבות ולפאבים בשקט ומתחילים איתן בנים והן לא בקשר יציב עם בן אדם אחד. זאת תקופה כזאת שהיא לא בהכרח הכי כייפית אבל בכל זאת זה חלק מההתבגרות להכיר כמה שיותר אנשים ובנים מסגנונות שונים.. ויש את החופש הזה להיות עם סתם ידידים ולהרגיש שאת לא אשמה. אני איפשהוא חושבת שאני נשארת מאחורה בזה שאני תמיד עם אחד. הרי כל החיים שלי אני אהיה עם בן אדם אחד, אז זה לא מוקדם מידיי? יוני הוא בחור לחתונה ובאמת אני חושבת את זה, הוא מתאים לי מכל הכיוונים והוא משלים אותי, ולפעמים אני חושבת שחבל שאני לא הכרתי יותר בשלב יותר מאוחר של החיים שלי.. אפילו בגיל 18-19 זה מעולה. אני אפילו לא מבינה מאיפה זה צץ פתאום, זה לא שרע לי בקשר שלי איתו. להיפך, אני מרגישה שאנחנו קרובים יותר ויותר כל פעם שאנחנו נפגשים וכיף לנו ביחד ואנחנו ממש אוהבים. אולי זה סתם מחשבה שתעבור, הרי בסופו של דבר לכל דבר יש יתרון וחסרון אז אולי כדאי לא ממש להתייחס לזה נכון? אשמח לשמוע מה אתן חושבות!
טוב אז כמו שרובכן מכירות אותי כבר.. יש לי חבר חייל כבר יותר משנתיים, אני איתו מאז שאני בת 15 ואני מאוהבת בו לחלוטין!