מבולבלת

מבולבלת../images/Emo12.gif

אני כוליום פותחת את המחשב כדי להיכנס לפורום הזה יושבת וקורא את מה שאתם כותבת אני נמצאת בטיפולים כבר שנתיים ומאחורי יש הרבה דמעות עצב כעס ולפעמים גם יאוש אך שנכנסים לפה וקוראים על התמיכה שאתם נותנות אחת לשניה גרם לי לשבת ולכתוב גם אין לי צל של מושג איפה להתחיל מה שכן אני יודעת שאני בטיפול ומזריקה לעצמי גונל F ודקפטיל וזה גורם לי למצבי ררוח משתנים היום שישי אני צריכה לעבור בדיקה של דם וזקיקים ומשם לראות לאן ממשיכים מקווה שפה מצאתי לי בית חם ותומך כי בחוץ לאנשים אין תמיד מה להגיד אז טוב מספיק לי להיום להתראות בנתיים

בולה101

New member
הגעת ל ../images/Emo82.gif הכי חם בעיר

ליאל- ברוכה הבאה. הגעת למקום בו כולם חותרות באותה סירה ובאותו נהר. תרגישי חופשי לכתוב, לשאול ולענות. ואני מקווה שמהר מאוד יגמרו לך השאלות ותעופי מפה לפורום השכן. בהצלחה

Big Mama 1

New member
מצאת!, בחיי, תסתכלי בפינה השמאלית

למעלה, אנחנו פורום התמיכה הטוב ביותר. קיבלנו פרס אפילו
אנחנו פה בשביל כולם, רק שבזמן האחרון נהייה פה צפוף כל כך שאפילו אני כבר לא עוקבת אחרי כל השמות החדשים
, וזה עושה לי עצוב בלב
שכל כך הרבה בנות הצטרפו לכאן לאחרונה. אם את קוראת קבועה שלנו, אז את יודעת שדקא' וגונל אחראים על מצבי הרוח, אין מה לעשות רק לקוות שיגמר כבר, ועל הצד הטוב ביותר

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני יכולה לתת מושג מאיפה להתחיל- תתחילי ישר מההריון, תאמיני לי שזה עדיף
. גם גונל וגם דקפפטיל הן חומרים לא ידידותיים לסביבת המשתמש. הם גורמים לטלטלות הורמונליות שאין לנו שליטה עליהן. ביחד עם המתח הטבעי שמתלווה לטיפול, אנחנו הופכות למוקש רגיש מהלך (מהלך בתנאי שלא נשפכנו לגמרי
). כדי לעבור בשלום את השלב הזה את צריכה לקחת לשיחה את האדם הקרוב אליך (בן הזוג ברוב המקרים) ולהבהיר לו שמצבי הרוח הם תופעת לוואי כימית של ההורמונים והוא חייב להגן עליך ולספוג אותם. ברגע שהאדם הקרוב אלינו תומך, סופג ובולם, החיים כבר הרבה יותר הגיוניים. תחזיקי מעמד ותעשי לנו נחת עם הריון
נועם

elad04

New member
המון המון הצלחה ותזכרי דבר אחד

המטרה מושגת בכל מיני דרכים שונות אחת מהשניה וכל שלב בסולם הזה ילמד טוב טוב על ידי הרואפים שלנו שלך ואת תשיגי את המטרה רק עם הרבה סבלנות ונחישות כי אנחנו באמת מעצמה עולמית בתחום הפוריות וזו לא קלישאה בהצלחה !

ל א ו

New member
מבולבלת ../images/Emo35.gif הקריאה פה תעשה לך

סדר.מצבי רוח יש לך
תדיגי את על הורמונים במקרה
מצבי רוח זה אנחנו. שבי פה לקצרצר , תנוחי קצת ותמשיכי לדלת ההיא

שאלה ?../images/Emo35.gif

אולי יש כאן בפורם משהיא אזור אשקלון והסביבה שיכולה ללהמליץ על רופא נשים שמתמחה בפוריות חוץ מאלה של הבית חולים.

למעלה