מבולבלת..עזרו לי

מבולבלת..עזרו לי

יצאתי עם מישהו כמה פעמים ואתמול שכבתי איתו.. אני לוקחת גלולות סדיר וזו הפעם הראשונה ששכבתי עם מישהו אחרי מעט מאוד זמן.. לא השתמשנו בקונדום. הוא לא גמר בפנים. ואני בכל זאת בלחץ. שאלתי אותו לפני זה אם עשה בדיקה פעם הוא אמר שלא אבל שאין לי מה לדאוג.. האם הייתי תמימה מדיי? האם עליי לרוץ לבדיקה? מהם סיכויי ההדבקות שלי?

מודאגגגגגגגגגגג

לפני מספר ימים הייתי עם בחור ,לא קיימנו יחסי מין אבל בשלב מסויים בעודי שוכב ערום על הגב כשרגליי מפושקות (ולא מורמות) הוא התיישב עלי ערום (לא שכב) כשאיברו שהיה אז מדולדל ולא עומד ממש מתחכך בישבני ,לא הרגשתי חדירה ואינני יודע אם נגע בפי הטבעת שלי (השאלה אם זה אפשרי כשהאיבר מדולדל וישבני אינו ממש מורם) כמו"כ אינני יודע אם איבר מינו נזל אז מעט בנוזל טרום זרע (ודאי שלא פלט אז ואף לא היה קרוב לפליטה אך יתכן שהיה לו אז אותו נוזל שקוף שיוצא פעמים רבות בשלבי הראשונים של ההתעוררות המינית) בקיצור אני ממש מודאג כי נדמה לי שהוא נשא (לא בטוח) האם עלי להבדק או אין סיכוי של הדבקה? אני ממש חי בפחד מאז אודה למי שיתן תשובה מוסמכת

אין סיבה להיות מאוד מודאג

הסיכון שלך להדבק באיידס במקרה שתארת קרוב מאוד לאפס,כנראה אפס.אך אם אתה חושש, הבדק לאיידס במלאת 3 חודשים למקרה.

Jony Jerusalem

New member
אני חושב

שאין לך שום סיבה לחשוש. רק לסבר את אוזנך וראשך, נשא איידס אי אפשר לזהות. נקודה. נשא איידס ברוב המקרים לא יודע שהוא נשא. לכן לחשוב או להסיק על אדם שהוא נשא נראה מיותר ולא צודק. הקשב לד"ר רשפון ותשובתו וזהו. אם אתה כלכך היסטרי תמתין שלושה חודשים ותלך להבדק וכאן נגמר הדיון ואני מבקש לא לעשות שום הקפצה או דבר אחר כי ההודעה תימחק. סוף דיון ג'וני

לג'וני או לד"ר רשפון

מאד הייתי מעוניין ולא כדי להציק חלילה אם הנק' השונות שפירטתי בספור איך להתייחס אליהם כגון: איבר לא זקוף ,נוזל טרום זרע ,מהי בכלל חדירה ומה לא, תודה וג'וני אל תתרגז עלי זה דיני נפשות

Jony Jerusalem

New member
זה רחוק מדיני נפשות

זה חרדות מיותרות ואתה אם תפסיק לחשוב על זה תדע שזה לא סוף העולם. לדעתי דיני נפשות זה הרבה יותר מורכב ומסובך ממה שעבר עליך למשל ג'וני

יחסי מין חד פעמיים

הסיכון להדבק באיידס ביחסי מין חד פעמיים כשהגבר לא גמר בפנים הוא קטן מאוד ואינו צריך להטריד אותך.

בכל זאת..רק עוד שאלה..בבקשה

" 0.2% זה הסיכון הממוצע לגבר מיחסי מין חד פעמיים לא מוגנים עם אשה נשאית איידס. " האם זה גם הפוך? מהם סיכויי כאשה להדבק מיחסי מין חד פעמיים לא מוגנים מבחינה סטטיסטית?

שוב אני..

אני צריכה עוד קצת לדעת.. בבקשה אפילו בשתי שורות 1.מדוע הסיכוי להידבקות בעת קיום יחסי מין חד פעמיים נמוך? 2.עד כמה משמעותית העובדה שהוא לא גמר בפנים? בבקשה..עוד טיפה סבלנות ואחזור לחיי..

אני מצטרף..

אם אפשר יותר פרוט גם לשאלתי למטה. בכל זאת עם כל התודה לד"ר שמקדיש מזמנו ,אנשים פה באמת חוששים ותשובות יותר מפורטות ירגיעו יותר תודה

למעלה