מבולבלת\מתלבטת

מבולבלת\מתלבטת

היי אני בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה עובדת במעון לילדים אוטיסטים בשיטת ABA ,לא הצלחתי להתקבל ללימודי תואר שני בפסיכולוגיה,אני כשנתיים אחרי הלימודים שלי ולא ממש מוצאת מה אני רוצה לעשות הלאה הייתי רוצה לשמוע מאנשים בתחום שלי אפשר לאיזה כיוונים אפשר לפנות אני חושבת על אבחון דידקטי ממה שראיתי אני צריכה ניסיון של 5 שנים ותואר בחינוך ...אשמח לפניות ועצות של אנשים שמתעסקים או לומדים עבודה סוציאלית ,לימודי תעודה או כל דבר שממנו אפשר להתפתח מפסיכולוגיה ולאו דווקא תואר שני בפסיכו'. תודה רבה אשמח מאוד לעזרה!!!!

אימון אישי זו אפשרות

בילי שלום, אני מאוד מזדהה עם המצב שבו את נמצאת: אחרי תואר ראשון בפסיכולוגיה, מחפשת דרך מקצועית שאיננה תואר שני בפסיכולוגיה. גם אני הייתי במצב שלך ולאחר תהליך אימון שעשיתי בעצמי בחרתי במקצוע האימון האישי. אני מאוד נהנית מזה ואני ממליצה לך לבדוק את התחום. הבדיקה שאת עושה לגבי האפשרויות שיש לך היא מצויינת. עצה קטנה בתור מאמנת: חישבי, מתוך הניסיון שצברת עד עכשיו בחיים, ממה הרגשת עד היום הכי מסופקת? (מהעבודה עם הילדים? מללמד? לעבוד עם אוכלוסיות מיוחדת? עבודה בקבוצה? בעזרת שיטה מיוחדת?). תשובות לשאלות אלו יכולות להוביל אותך לתחום המתאים לך. לכל מקצוע יש רווח ויש מחיר. אני מאמינה שאם תבחרי לפי השאלה "מהו המקצוע שבו תהיי הכי שלמה ומסופקת", תוכלי לשאת את המחיר ולהיות מורווחת. בהצלחה! ניבה

dovid6

New member
ניבה שלום! אשמח אם תתיחסי למה שכתבתי למעלה!!

shiri19000

New member
היי

היי, אני בעלת תואר ראשון וגם לא הצלחתי כל כך למצוא את עצמי בתחום הלימוד שלי. אני לומדת כרגע בבית ברל ושם יש אפשרות לקבל הסמכה בהוראה והדרכה במגוון תחומים לאנשים שהם כבר בעלי תואר ראשון. אני לומדת חינוך מיוחד, שעוסק בין היתר בתחומים קרובים לשלך כמו טיפול והוראה של בעלי צרכים מיוחדים ומוגבלויות וליקויי למידה. את בוחרת בעצם התמחות בגילאים עד6 או מ-6 ועד 21 ומקבלת כלים טיפוליים והכשרה מקצועית לטיפול באוכלוסיית היעד . ישנן עוד תוכניות בבית ברל כמו טיפול ושיקום נוער אך הן כרוכות בלימוד תואר ראשון חדש ולא ניראה לי שזה מה שאת מחפשת...

שולה82

New member
תעודה

תנסי אולי תרפיה בספרות או בבעלי חיים. נשמה לי שיש במכללת לוינסקי. אולי גם קואוצ'ינג את יכולה או גישור.

למעלה