מבולבלת, מבלבלת,
טוב די נישבר לי..למעשה ממש נימאס לי.. ------------------------------------- מהפחדים שלי
מההיסוסים שלי.
מה קרה לי לאחרונה? קמה בבוקר שותה לי כוס קפה..
(וסופרת נקודות) יושבת וקוראת אותכם מקבלת חיזוקים ורעיונות.. נימאס לי להתכווץ מול הטלויזיה בספה.. נו באמת שמתי לי מטרות, אפילו סימנתי אותן..הן תלויות על המקרר.. ואין לי יותר אנרגיות. אופנתהאשה החדשה -------------------------------- לא כל כך הבנתי מה זה.. עד שהבנתי שאני לא ממש פמיניסטית בנישמתי, אני אשה מודרנית ואשה של פעם..
סלט מעורב..אני מבלבלת, מבולבלת ורמת הציפיות גבוהה מידי...שלי כלפי הגברים, שלהם כלפי. משדרת מסרים כפולים. נאמר לי שאני צריכה להתייחס אליהם כאל זבל...להיות בת זונה..רק ככה הם ישימו לב..ואני שואלת מה קרה לנשיות של פעם? והכרתי נשים..שאם התיחסו אליהן בקרירות, באדישות, אותן נשים דווקא נידלקו יותר..זה עוד יותר לא מובן לי. אני אשה משוחררת (דווקא לא משתרללת) לא מודדת ביצועים במיטה, משחקת רמי, ולא שותה אלכוהול, אני מבינה בכדורגל, ויכולה לקשקש על פוליטיקה וסקס בנשימה אחת,לא אוהבת קניות , ומעדיפה בילויים סולידיים..כמו טרנס וריקודים עד אור הבוקר... והאמת בלי גברים לא ארגיש כמו אשה.. אז למה למה אני יושבת ומקטרת על אותם גברים "מכוערים"
עם בולבול
קטן.. כשהם רוצים סקס הם גם מקבלים..כאבי ראש
..עייפות כרונית.
.והפנטזיות שלי/הם לא מתגשמות..
אבל האמת? משהו פעם אמר "שמאחורי כל גבר מצליח עומדת אשה שמראה לו היכן הוא טעה"-תגידו זה לא אימרה סקסיתית ? וחשבתי על זה..סליחה על הבילבול.. סתם מחשבות שניזרקות באויר..מעניין מי עומד מאחרוי אשה מוצלחת? מהי אשה מצליחנית? קריירה..או זוגיות טובה..אמא טובה..אשה של..? מה בדיוק.? אז למה אני חושבת לפרוש ממרוץ העכברים הזה ולהכנס ל
? כי נמאס לייייי עד למעלה לעמוד בציפיות של אחרים ובעיקר של עצמי. אני אשה של פעם.. לא רוצה יותר בליינד דייט..אינטרנט..כלום..רוצה "שדכן של פעם"
מי שלא מחפש אולי גם לא מוצא אבל לפחות לא אבזבז אנרגיות. טוב , בלבלתי אותכם? מחפשת פנטזיה או מציאות?
טוב די נישבר לי..למעשה ממש נימאס לי.. ------------------------------------- מהפחדים שלי