מבולבלת, מבלבלת,

michaly44

New member
מבולבלת, מבלבלת,

טוב די נישבר לי..למעשה ממש נימאס לי.. ------------------------------------- מהפחדים שלי
מההיסוסים שלי.
מה קרה לי לאחרונה? קמה בבוקר שותה לי כוס קפה..
(וסופרת נקודות) יושבת וקוראת אותכם מקבלת חיזוקים ורעיונות.. נימאס לי להתכווץ מול הטלויזיה בספה.. נו באמת שמתי לי מטרות, אפילו סימנתי אותן..הן תלויות על המקרר.. ואין לי יותר אנרגיות. אופנתהאשה החדשה -------------------------------- לא כל כך הבנתי מה זה.. עד שהבנתי שאני לא ממש פמיניסטית בנישמתי, אני אשה מודרנית ואשה של פעם..
סלט מעורב..אני מבלבלת, מבולבלת ורמת הציפיות גבוהה מידי...שלי כלפי הגברים, שלהם כלפי. משדרת מסרים כפולים. נאמר לי שאני צריכה להתייחס אליהם כאל זבל...להיות בת זונה..רק ככה הם ישימו לב..ואני שואלת מה קרה לנשיות של פעם? והכרתי נשים..שאם התיחסו אליהן בקרירות, באדישות, אותן נשים דווקא נידלקו יותר..זה עוד יותר לא מובן לי. אני אשה משוחררת (דווקא לא משתרללת) לא מודדת ביצועים במיטה, משחקת רמי, ולא שותה אלכוהול, אני מבינה בכדורגל, ויכולה לקשקש על פוליטיקה וסקס בנשימה אחת,לא אוהבת קניות , ומעדיפה בילויים סולידיים..כמו טרנס וריקודים עד אור הבוקר... והאמת בלי גברים לא ארגיש כמו אשה.. אז למה למה אני יושבת ומקטרת על אותם גברים "מכוערים"
עם בולבול
קטן.. כשהם רוצים סקס הם גם מקבלים..כאבי ראש
..עייפות כרונית.
.והפנטזיות שלי/הם לא מתגשמות..
אבל האמת? משהו פעם אמר "שמאחורי כל גבר מצליח עומדת אשה שמראה לו היכן הוא טעה"-תגידו זה לא אימרה סקסיתית ? וחשבתי על זה..סליחה על הבילבול.. סתם מחשבות שניזרקות באויר..מעניין מי עומד מאחרוי אשה מוצלחת? מהי אשה מצליחנית? קריירה..או זוגיות טובה..אמא טובה..אשה של..? מה בדיוק.? אז למה אני חושבת לפרוש ממרוץ העכברים הזה ולהכנס ל
? כי נמאס לייייי עד למעלה לעמוד בציפיות של אחרים ובעיקר של עצמי. אני אשה של פעם.. לא רוצה יותר בליינד דייט..אינטרנט..כלום..רוצה "שדכן של פעם"
מי שלא מחפש אולי גם לא מוצא אבל לפחות לא אבזבז אנרגיות. טוב , בלבלתי אותכם? מחפשת פנטזיה או מציאות?

Lonely In Blue

New member
../images/Emo79.gifבלבלי אותו, בלבלי../images/Emo79.gif

ואני... דפקא שותה אלכוהול... לא מפין כלום בכדורגל... מעדיף ברידג' על רמי... מקבל כאב ראש
ממוזיקת טרנס... ולא מקשקש פוליטיקה ביחד עם סקס...

michaly44

New member
מזקיר לי....

על מורה ששאלה את תלמידיה בכיתה א מה הדבר הראשון שהם עושים שהם קמים בבוקר? שאלה את דני: "אני קם מצחצח שנייים" יפה אמרה המורה..ואת טלי? "אני קמה ואוכלת דייסה" ואת שושנה? "אני קמה ומעשנת סיגריה" "מה ילדה בגילך עם סיגריה"? היזדעקה המורה. "זה הדבר הכי טוב אחרי זיון" אמרה שושקה בשיוויון נפש.

Melody Girl

New member
תאמיני לי את נורמלית

בילבול אמרת????? אז מה???? כולנו מבולבלים בתקופות כאלו ואחרות בחיינו מה גם שלפעמים כל תוצאה שאנחנו משיגים איננה בבחינת "כך רציתי שיהיה". פגישות עיוורות באמת נמאסו, להכנס לקונכיה זה לא בדיוק מה שצריך לעשות על אף שמעט שקט ופסק זמן ממרוץ החיים המטורף - עוד לא הזיקו לאף אחד. משום מה, אני דווקא מזדהה איתך ב- 100% ואמר לי מישהו חכם: "כשאתה לא סובל אתה לא מרגיש". תני לזמן לעשות את שלו לאט לאט הדברים יסתדרו.....

מאדי 1

New member
אשה של פעם

פמיניזם יותר משהוא על שחרור מיני וביטצ'יות הוא על זכויות ושיוויון הזדמנויות. אם להיות אשה של פעם זה אומר להקרין רכות ונשיות, אני איתך. לא אוהבת להקרין סמכותיות או התנשאות, ומצאתי כבר מזמן שזה לא הכרחי אפילו בשביל הפרנסה. אם להיות נשית זה אומר להיות בעלת פחות זכויות בבית, להיות זו שהצרכים שלה והרצונות שלה פחות חשובים, אז גם אני הייתי שם, וזו מלכודת שאפשר ליפול לתוכה בקלות. הבלבול בין להיות אשה עם אופי נוח לצדו של גבר לבין להיות אשה מדוכאת מאחורי גבר. הראשונה יכולה להיות "מצליחנית" בזכות עצמה. השנייה ממש לא. אני אומרת את זה גם בהתייחסות לשרשור אחר. הזכויות שלך בבית שלך נופלות מהזכויות של ילדייך? הדאגה לרגשותיהם היא מובנת ומצביעה על רגש אימהי, אבל האם זו התחשבות ברגשותיהם או חשש מהביקורת שלהם? "שיש בני עשרה בבית..למעשה הם שקובעים נכון?" ... "בני עשרה הם מאוד שיפוטיים ולא קל להכניס אדם חדש לביתך." אני לא יכולה להכיר את כל הפרטים רק מההודעות כאן, אבל נראה לי שהבלבול שלך נובע מזה שנפלת למלכודת הזו, של ויתור על הרבה יותר ממה שנחוץ לותר, או ויתור שלא נעשה מהסיבות הנכונות. וסליחה שהחלטתי לנער אותך, זה רק בגלל שפתאום ראיתי בהודעה שלך את עצמי. אולי בכלל לא הבנתי אותך נכון, ההודעה די מבולבלת
מה שלא יהיה

michaly44

New member
אשה של היום על בסיס של פעם

זוגיות..אשה מודרנית או אשה של פעם..כל השאלות האלו..כרגע בשלב של תהייה. מחשבות שעוברות בראש. פשוט ממשיכה ללמוד את עצמי. איש חכם אמר ששיוויון מטלות ובדיקה תקופתית היא לא רק ססמה של התנועה לשחרור האשה אלא תנאי הכרחי לשלום הזוגיות שלך. כל עוד חלוקת התפקידים לא מאוזנת הקשר הזה נימצא על כביש חד סטרי במדרון אל "המרירות". בדרך כלל (סליחה על ההכללות) הגברים הם הצד הממרמר והאישה היא הצד הממורמר גם אם הם לא מרגישים בזה. אז אם נידמה לגבר שסירוב תמידי לעשות כלים..להוריד את הזבל או לעשות ספונג'ה יתקבל בהבנה ..אז מהר לחשוב אחרת..כי צבירת הכעסים שם. והנה תמונה חדשה: היה לו יום עמוס בעבודה..הבוס החרא.. דמיין שהוא פותח את דלת ביתו ומצפה ל.. משהו כזה: לוקח כוס שתיה קרה כמה פיצוחים, עיתון ושלט רחוק..רגליים על השולחן וחברתו או אישתו ...באות..יושבות לידו עם כמה עוגיות וליטוף... ובמקום: איפה היית? שלחתי לך מליון הודעות..היית אמור לפגוש אותי בסופר..או .. יוחאי תפסת את התמונה? אז חלוקת תפקידים הוגנת=שיוויון. אם הגברים לא היו מתחפשים לספה בסלון או לחילופין נותנים תמיכה כללית בדיבורים אך היו מתפקדים בבית בצורה שווה לכולם היתה זוגיות טובה יותר.. אז לענות לך: כן רכות , נשיות לא סותר את העובדה שיש קריירה ויש שיוויון אך כניראה עם הגבר הנכון.

למעלה