מבולבלת חבל"ז

shanel3

New member
מבולבלת חבל"ז

אנשים אתם חייבים לעזור לי לא יודעת באיזה שלב בחיים אני נמצאת אבל אני נורא בתסביכים. אז ככה הסיפור שלי: יש לי חבר כבר שנה וארבעה חודשים, אני אוהבת אוותו הכי שבעולם, אני בצבא והוא עובד בעבודת משמרות לילה, ככה שביום הוא ישן ואני בבסיס ואז בלילה הוא עובד ואני ישנה ככה זה כבר שנה זה נורא מתסכל אותי, ניסינו לדבר על כל זה ואין שום דרך לפיתרון זה מה שהוא רוצה לעבודד ככה עוד הרבה זמן... אז אנחנו מתראים רק בסופי שבוע דבר שמעצים את הריחוק בינינו, אבל מה שקורה בנוסף הוא שלאחרונה אני מרגישה כאילו נמאס לי מהקשר הזה, כאילו כבר מיצינו הכל, אין חידושים בקשר, הוא לא יוזם כלום, ניסיתי לדבר איתו וכלום לא זז הגענו למצב שכל פעם שמתראים רבים, ומתוןוכחים. הגענו למצב ששנינו מסכימים לגבי הפסקה קטנה של הקשר כדי לראות אם זה זה או לא כי כבר אי אפשר לסבול כל הזמן לריב... עכשיו הוא התקשר אליי ומצד אחד אני מרגישה שאני אוהבת אותו ומצד שני שום דבר לא עומד להשתנות כי הוא ימשיך לעבוד ככה הוא ימשיך לא ליזום כלום וזה מעיק עליי כבר, להיפרד אני פוחדת כי אולי אני יצטטער על זה יותר מאוחר למרות שעכשיו נורא בא לי לעשות את זה, וגם אני פוחדת לאבד בן אדם כמוהו כי חוץ ממה שציינתי למעלה הוא בן אדם ממש טוב מקסים ואני חייבת לצייין שקשה למצוא בחורים כמוהו אני נורא מתוסכלת מישהו יודע מה אני יכולה לעשות אוליי?? בבקשההה תעזרו לי... תודה מראש שנ-אל!!!
 

nate2000

New member
מה מקסים בבחור שלא יוזם?

תראי עד שלא תסיימי את הצבא זה יהיה המצב. את לא יכולה להבריז מהצבא והוא לא יכול (אולי לא רוצה) לעבוד במשמרות בוקר. נשמע שהמצב בינכם לא משהו ואת התסכול של לא מתראים ולא יכולים לממש את הקשר אתם מוציאים אחד על השני ונראה כאילו לשניכם נמאס איפשהו. אני אישית לא מאמינה בהפסקות ובפסק זמן וגם אם תעשו אחד כזה לא בטוח שתחזרו כי כל אחד יגלה עולם חדש בחוץ ולא בטוח שירצה לחזור למה שהיה. מה שכן גם אם זה יקרה את לא צריכה לפחד מזה, להיות קצת לבד זה לא כזה נורא ולפעמים הלבד מאפשר לך לעשות הרבה חושבים ולגלות על עצמך כמה דברים שלא ידעת. אין טעם להישאר בקשר שאת לא מרוצה ממנו רק בגלל הפחד מהלבד.
 

shanel3

New member
אבל...

תראי יש לי בעיה לא יודעת למה ואיך פותרים אותהה...זה לא רק שאני פוחדת להיות לבד, לאחרונה התחלתי לדבר עם מישהו שהייתי איתו פעם בקשר(לפני שנתיים) והוא התחיל למצוא חן בעיניי מחדש, אני מפחדת להתאהב בו שוב כי הוא בן אדם שלא בנוי לקשר רציני למרות שהוא רוצה. והקטע שאני בתסביכים כי אני והחבר שלי שנה ו4 חודשים יחד ואהבתי אותו ואני חושבת שאני עדיין אוהבת אותו ואני לא רוצה להפסיד מישהו כמוהו לטובת אדם שלא יכול להיות בקשר רציני ובוגר עם מישהי, ואולי זה נשמע כאילו אני כבר לא אוהבת את חבר שלי אבל אני לא יודעת כי כשהוא רצה להיפרד אני לא רציתיי ,לא יכולתי לא מבינה למה?! אני יודעת שאולי אני מסבכת אותכן, ואני בעצמי בתסביכים ואין לי חברה שיכולה לתת לי דעה על הנושא או ייעוץ כלשהו כי לא מבינים אותי, ובעצם אני לא יודעת מה אני רוצה, ומה אני מרגישה. חשבתי לתת גם הפסקה לקשר כדי לדעת מה אני מרגישה.אבל לא מצליחה אני מפחדת לאבדד את מה שיש לי לתמורת מישהו שאני חושבת שאני רוצהה ולא בטוח רציני איתי , ובנוסף הבעיה להישאר לבד, הפחד משינוייים (כמו שאמרה הברבארית). למרות שכל מה שכתבת לי אני מרגישה כאילו את מוציאה לי מילים מהפה אבל אל יודעת מה לעשות יש רעיונות?
 
תראי

את אומרת שמצב זה לא הולך להשתנות ואת ממש לא יכולה לסבול את זה. את חושבת שאת אוהבת ותו, אבל השאלה שלי היא האם חשבת על זה שאולי פשוט התרגלת אליו ואת מפחדת מהשינויים? לדעתי, אם שניכם לא מוכנים להתאמץ בשביל חידוש הקשר, תעזבו את זה
 
למעלה