מבולבלת ותוהה

מבולבלת ותוהה

הגיעה לאוזני שמועה כי: הפורום הנ"ל מיועד רק לילדים??? אז, אני מצהירה בזאת באופן רשמי ש: הפורום הנ"ל אמור לשרת מרפאות בעיסוק מכל הקשת המקצועית... וכן אנשים הזקוקים ליעוץ מכל האוכלוסיות... וכל סטודנט בהווה ולעתיד... ועוד כל מי שמתענין... ועוד- אני טוענת שהפורום יהיה יותר מגוון, מענין ומקצועי אם מי שנכנס לפורום יעלה ענין מדי פעם. במקום - להיות פסיבי ולומר הפורום לא לנו!!! ואולי נקים פורום חדש... סוף ההרצאה תגובות בבקשה כמעט כועסת טל

מסכימה עם כל מילה

היי יקירתי, קודם כל אני איתך בעניין - כמה שיותר נושאים שיועלו הן על ידי אנשים הזקוקים או מתלבטים לגבי שירותי ריפוי בעיסוק והן על ידי העוסקים בתחום כן ייטב לכולם. הפורום הרי נבנה מהתכנים שהקהל הרחב יוצק לתוכו. אבל... אחרי תקופה שלא הייתי בעניינים, אני שמחה לראות "פרצופים" חדשים, בעיקר של משפחות שמצאו אצלנו אוזן קשבת והרבה טיפים חשובים ומקצועיים. הפיצו, הפיצו, הפיצו!!! סיגל

מיכל ט

New member
למה לכעוס??

טל, אני לא יודעת מי בדיוק אמר לך את הדברים. אני חושבת שהמסר של הפורום מאוד ברור ואני ממש מרגישה שהמקום שלי כאן גם אם אני לא עובדת בילדים.

החזקת יד

הי טל, כאחת מתחום הילדים אני כמעט נעלבת ... מהתזכורות האלה ... לאחרונה לא יצא לי להכנס הרבה, אבל בביקור פתע שערכתי היום האתר מתפאר בפניות "שווה בשווה" מהתחום השיקומי ומתחום הילדים. אני לא חושבת שזה נורא אם ביום מסוים יש מלא הודעות ילדים וביום אחר נושאים אחרים ... האתר ממשיך לענין וזה מה שחשוב, אני בטוחה שאפשר למצוא מידע מעניין ותהיות אישיות - מקצועיות גם בתחומים האחרים... אני מקווה העוסקות בילדים לא יפרשו לפורומים אחרים ושימשיך להיות מעניין. אם החזקת יד מתחום הילדים חשובה לך גם, אז הריני מחזיקה לך הרבה הרבה הרבה ... וגם מורידה בפנייך את הכובע ...

למעלה