מבולבלים וחדשים.

guyusha

New member
מבולבלים וחדשים.

שלום לבנות היקרות שלצערי חבל שרק המכנה המשותף = מחבר ביננו. אני חדשה בפורום מקווה גם לא להרבה זמן... ומאחלת ךכולנו שנעבור לפורום השכן .. אנו מנסים להרות כשנה, פרופיל הורמונלי, צילום רחם, בדיקת זקיקים.. עשינו השבחה והזרעה (עם נתוני זרע לא מרשימים..) לבן זוגי יש בעיית זרע וגילו לאחרונה וריקוצלה ב- 2 אשכים. אנו כ"כ מבולבלים ולא יודעים מה הלאה? ניתוח או ללכת ישירות ל IVF עם נתוני הזרע הקיימים? מה הנוהלים ? מישהי מכירה אורולוג טוב? מנתח ? אנחנו במאוחדת שנדע בשורות טובות.. וסופ"ש ולפחות כייף שיש פורום שמחמם קצת את הלב.. צאו

Gali1973

New member
רוצה לאחל בהצלחה !../images/Emo50.gif

למרות שהגעת אלינו בתקופה סוערת של הפורום, אני בטוחה שתיכף יגיעו המומחיות ויענו לך כי הסערה שלנו גורמת לנו לבקר לעיתים קרובות יותר כדי לראות מה התחדש. רציתי רק לאחל לך בהצלחה בהמשך, שתגשימי חלומך במהירה. והכי חשוב ! לא להתייאש כי היום לרפואה פתרונים להרבה מצבים.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. הפורום קצת סוער בימים אלה, אז לא כולם מקבלים תשומת לב מלאה, מקווה שתסלחי לנו. מאחר ולא ציינת מה תוצאות בדיקת הזרע- קשה מאוד להמליץ. כעקרון אני מאמינה שאם מומחה הפוריות מציע לנסות עוד הזרעות- צריך להמשיך בזה. כמה שההתערבות פחות אגרסיבית זה יותר טוב בעיני. נדמה לי שדר' זיוון עובד עם מאוחדת, יש עליו המלצות כעל מנתח טוב (הרופא שלי טוען שהוא גם איש מקסים, אבל זה לא חוכמה הם חברים טובים
). בכל מקרה ההמלצות המקובלות הן על דר' מאדג'ר. תכנסי ללוחות (בסרגל הכחול למעלה) יש שם המלצות על רופאים, אולי תמצאי משהו מתאים. שנשמע מכם בשורות טובות בקרוב
נועם

למעלה