מבוי סתום- שאלה

shiefrat

New member
מבוי סתום- שאלה

חלמתי חלום צלול והגעתי למבוי סתום. ברגע שהבנתי שאני בחלום הדמויות קפאו והפסיקו "לתפקד" כאילו מישהו כיבה את מתג ההפעלה שלהם.ברגע שחשפתי בפניי הדמות בחלום שאני יודעת שזה חלום היא נהייתה אפתית והפסיקה לשתף פעולה. דבר נוסף שקרה הוא שניסיתי להוכיח לה שזה חלום ולהראות לה שבשעוני השעה מתחלפת (למי שמכיר את הטכניקה) אך פתאום לא היה לי שעון. האם יתכן שתת המודע מנסה להתגונן מפני חשיפת היות החלום חלום? אולי רצוי לא לומר לדמויות שהם חלק מחלום?

לקשמי

New member
הגיוני בהחלט

המוח שלך כל הזמן ינסה לשכנע אותך שהכל מציאותי ושאת לא חולמת. בדרך כלל זה בא בצורת דמויות שינסו להגיד לך שזאת מציאות או שסתם לא יאמינו לך כשתגידי להם שזה חלום. על התופעה של "הקפאת" הדמויות בחלום אני שומעת פעם ראשונה האמת, אבל בחלומות הכל יכול להיות.

silverhawk

New member
גם אני לא שמעתי על 'קפיאה' שכזו

אבל תמיד יש פעם ראשונה.
ומעבר למה שלקשמי אמרה, ההצעה שלי היא שפשוט תעבור למקום אחר - קשה לי להאמין שהמוח יקפיא את כל 'העולם' שלך.

Bluescale

New member
עקב החשיבה

"אנ י רוצה להוכיח לדמות פה שאני חולמת" המבוי הסתום הזה נהיה חסום לגמרי ז"א מי אלו האנשים הללו או כל הדמויות והחפצים בחלומך אם לא את? מי ממציא אותם? מי גורם להם לתפקד? את את ניסית להוכיח לעצמך שאת חולמת ואת לא שוכנעת אז איבדת קצת שליטה וצלילות והחלום הצלול נכנס למבוי סתום בחצלול צריך לפעול לעשות וליצור ולא לשאול לחשוב ולתכנן כי מה שאתה חושב קורה, וממה שאתה חושש גם קורה מחשבה חיובית עוזרת מאוד בחצלול וגם בחיי היום יום אגב :) בהצלחה

למעלה