מבוטחות מכבי

mmm2016

New member
מבוטחות מכבי

### זהירות- ארוך (; רקע בקצרה: נמצאים בניסיון הרביעי שלנו (פרק זמן של חצי שנה, מחזורים ארוכים יחסית בסביבות 34 יום). רוצה להקדים תרופה למכה ולהתחיל בנחת בדיקות פוריות למקרה שבעתיד נצטרך. גם אצלכן ההתנהלות מול רופאת הנשים מזעזעת? בעבר לא ייחסתי לזה חשיבות כי היה לי תור פעם בשנה לבדיקה שגרתית וכל כמה חודשים הוצאתי הפניה לחידוש גלולות אבל עכשיו כשאני רוצה להתחיל לעלות שלב ולבצע בדיקות ואולי גם ייעוץ אני נתקלת בשירות מזעזע! אני רוצה ללכת לייעוץ אצל מומחה פוריות - שמעתי המלצות מעולות על דר אריה ברקוביץ - אשמח לדעות נוספות מי שמכירה. בכל מקרה התקשרתי לרופאת הנשים שלי ואמרתי למזכירה שלה שאני רוצה הפניה למומחה פוריות. קודם כל היא טרחה לצאת עליי " למה את מתקשרת עכשיו?! הרופאה כבר סיימה לעבוד היום" ##אז למה את עונה?? ואם כבר ענית אז לפחות תנסי להיות אנושית!## היא אמרה שאני צריכה לדבר עם הרופאה והסכימה להעביר אותי אליה. הרופאה אמרה שהיא לא מוציאה הפניות מבלי לראות ואמרה לי לקבוע תור. אז ביקשתי שתחזיר אותי חזרה למזכירה שלה וכמובן שהיא כבר הלכה הביתה!## ##מה לא יכולת להגיד לי את זה לפני שהעברת אותי לרופאה?!?! איזה עצבים!## התקשרתי למחרת על הבוקר וביקשתי לקבוע תור. התור היחיד שהיה פנוי הוא לחודש יולי (!!) בשביל להוציא הפניה!! אחרי שהתעקשתי היא הועילה בטובה להציע לי מועד תקוע בחודש מאי באמצע היום. כמובן שסירבתי. ובקיצור מחפשת רופא נורמלי וזמין לעבור אליו. אזור השרון. אשמח להמלצות על רופא/ת נשים שמקבל במכבי וכללית ( עוברת לכללית בחודש הבא ) תודה על ההקשבה, הייתי צריכה לפרוק:)

lollipop06

New member
ברוכה הבאה

אני אמנם בכללית אבל לא הצטרכתי הפניה בכלל לרופא פריון פשוט קבעתי תור לאחד ששמעתי שהוא מאוד מומלץ!!! ואכן כך כי הוא באמת מקצועי...
יכול להיות שיגידו לכם לחכות עד שנה של ניסיונות ורק אז יפנו לרופא פריון... אצלנו זה אמנם פחות משנה אבל היו כמה דברים לא נעימים בדרך אז לא אמרו לנו משהו על זה...
יש לי בכללית גם רופא נשים מקסים! (ולדעתי קשה למצוא רופאיי נשים שהם גם מקצועיים וגם סימפטיים) שקוראים לו ד"ר ביבי גיא- הוא מקבל בת"א (אם זה לא רחוק לך מידי..)
על ברקוביץ' שמעתי בעיקר מהאינטרנט שהוא מקצועי ויש האומרות גם ציני...
בכל אופן- לא אמורה להיות המתנה כ"כ ארוכה לרופא נשים!!!!
שלי מאוד מבוקש ולכן לפעמים אני מחכה חודש וחצי לתור- שזה גם הרבה אבל מה שכתבת נשמע ממש לא הגיוני...
שיהיה בהצלחה בכל אופן

&nbsp

היוש

אני במכבי... לפני ההריון הראשון הייתי הולכת לרופאה מסוימת עוד מלפני הצבא ובאמת לא הייתה לי יותר מדי אינטרקציה איתה. ניסינו כמעט שנה והיא כל הזמן אמרה שלא צריך ללכת לבדיקות ורק לתת זמן ואני כבר לחצתי והתעצבנתי וסיר הלחץ המשפחתי רק עלה על גדותיו עד שנמאס לי והלכתי לרופא אחר, זמין בצורה בלתי רגילה ועם קארמה (לפחות אצלי) מדהימה. הוא הריץ את הבדיקות, נתן את האבחנה, את הטיפול והכל בסדר.
רופא נשים זו פונקציה חשובה מאוד ואם את לא מרוצה משלך - תחליפי!
אני מטופלת אצל ד"ר הולצינגר במכבי

hadarh111

New member
איזו חוויה קשה

יכולה להמליץ בחום רב!רב!רב!רב!!!!!
על הרופא שלי שעזב את המרפאה שקרובה לביתי..

ועבר להוד השרון-הוא מקבל בכללית.
יריב אור
וזכית!!אם את מחפשת בשרון.. ומתאים לך לנסוע לשם.. פשוט זכית!

הוא מדהים ורגיש, ומבין את הלחץ..
אני אישית ממש התחברתי, אם זה לא היה כל כך רחוק לי, הייתי לגמרי ממשיכה לנסוע עד הוד השרון רק בשבילו!

למעלה