מבוגרת ...

מבוגרת ...

מאז ומתמיד היו לי שתי פנטזיות גדולות , אחת הייתה להיות עם שתי נשים באותו הזמן לראות כיצד הן נוגעות אחת בשניה ברכות , בחום , מעבירות יד אחת בשערה של השניה ומענגות אחת את השניה כמו שרק יודעות לענג . הרכות בנגיעה , הברק בעיניים , החום שמועבר ע"י כף היד בתחילה לפנים ולאט לאט לבטן , לגב , ובסוף לשפתיים הבשרניות שמוכן בולט דגדגן אדום ומנופח . תמיד רציתי להיות שם בין שיניהם , כשפה אחד מנשק , השני מלקק מתענג מריחן המשכר של שני נשים בשכרון חושים . ואם תשאלו אותי מה השניה אענה שהיא די פשוטה ולא מיוחדת , אך בשבילי היא עולם ומלואו. תמיד רציתי להיות עם מישהי שמבוגרת ממני , נשים הם כמו יין , משתבחות עם השנים . אני רואה אותה בעיני רוחי מורידה את בגדיה ונשארת רק עם תחתוני החוטיני הדקים שלה . מולי נגלה גוף מנוסה , שהשנים שעברו עליו רק השביחו אותו ולימדו אותו דברים שאינני מסוגל להעלות על דעתי . היא אומרת לי להתפשט ואני כמו ילד ממושמע מסיר מעליי את בגדי ונשאר עם תחתונים שמקשים להסתיר את הבליטה ההולכת ותופחת במכנסיי . היא צוחקת קלות ומסמנת לי להסיר גם אותם תוך כדי שהיא מתקרבת אליי בפסיעות קלות . אני מסיר את תחתוני ומולה נחשף איברי במלוא הדרו . היא משכיבה אותי על המיטה ומתחילה לנשק את צווארי בעדינות ובחום , נישוק אחר נישוק אני מרגיש כאילו כוחות גדולים ממני לוקחים אותי גבם וזורקים אותי למקום שאין בו דאגות אלא רק את חום גופה ורכותה של אותה אישה מדהימה . היא מנשקת את חזי , פטמותיי ולאט לאט גולשת אל ביטני לא משאירה מקום אחד מזונח . לפתע היא מרימה את ראשה אליי מחייכת חיוך זדוני וסירה את תחתוניה . אינני מצליח להוריד את עיני מערוותה המדהימה והדגדגו האדום והגדול שבולט מבין שפתי ערוותה ....
to be continued ! love you all the phatom

למעלה