מבוגרים

savtaraba

New member
האופטימיות

חי לorlu ולאמלאלה שלדרדרית אני אשמך לתחושות שלך ונימצה משותף לשיחות מענינות, ותודה עבור הברכות. אוה

B T1

New member
הסבר מסובך ליש פשוט...

בספר של קרינטי:visszakerem az iskolapenzt אחד המורים אמר: יש=meg van! ואז גבורינו Wasserkopf ענה בשאלה: mi van meg' te szerencsetlen?? (יעני-מה כבר יש לך, יא ביש מזל?)
מפה עד ליש בעברית, הדרך קצרה. ובוקר טוב לכולם ובמיוחד לחברה החדשה savtarabbak אגב, ד"ש חם לכולם מה"ברון"

KARINTY

לא היה חיוב ללמוד KARINTY ב- Szent Imre Rom Kat polgari iskolaban Abaujszanton כך שאין סיבה לדרוש את הכסף בחזרה אבל מכל מלמדי הסכלתי בלי כסף בכל אופן תודה

B T1

New member
אלעזר ידידי--- איך הגעת הלום?../images/Emo6.gif

הרי מ-Rom. Kat. Iskola-bol הרבה יותר קל להגיע לותיקן. אגב--כמעט בסיום אמר Wasserkopf למורים ולמנהל:Kitoltatok velem taknyosok ואנחנו מתלוננים שביבי מסדר אותנו.

wasserkopf

התיעצתי עם מוחית שלי בספרות הספר UTAZAS A KOPONYAM KOROL לצערי לא קראתי אבל יש ויש הסבר ליש יש סל ועוד פם יעעעעעש וכדי לא להיות אפירקורס יש עשירי למינין הפעם קצת יידיש "A ZENTER" לא ח"וח ZENTER של הקבוצת כדוררגל אלה יהודי שעומד בשער בית הכנסת ומזמין עשירי למינין

B T1

New member
megtiszteles meg magyarul sem

hizelges. ההבדל הוא גדול ובייחוד משמעותי.

ההבדל

ההבדל שאני התכונתי מה שנקרא "דאיפכה מסתברא" העורך הראשון של מעריב עזריאל קרליבך היה חותם עצמו

למעלה