נדירליאל
Active member
מבוגרים בדיסני+
כי צפיתי רק בשלושה פרקים, אבל עושה רושם טוב.
אין "חתיכי צמרת" או "דוגמניות-על"
קראתי ביקורת ב-וואלה
שם טוענים שזה מתאים לדור הZ, לי זה גם מתאים, רמות האווילות והאומללות.
----
האם יש להשוות ל"שלושה בדירה", ל"חברים" או לסדרות שותפים בדירה אחרות.
ההתקדמות הבולטת היא בגיוון הגזעי של השותפים, במגדריות לא רק הטרוסקסואלית וללא רמזים ל"לטנטיות" חד מינית.
מעבר לכך -
אותו קונספט בדיוק.
פרק-אפיזודה של חצי שעה.
כרגיל - יש תהליך של התפרקות, כאוס ואז חזרה לסדר החברתי הרצוי.
אם ב"חברים" אלה היו ג'ואי או פיבי [החתיך הטיפש/ הבלונדה הקלולסית] הרי ב"מבוגרים" זו איסה חסרת הגבולות, שמנציחה איזו ילדותיות ואמונה עמוקה באחד הנרטיבים הכי מזויפים בתרבות האמריקאית: "היה עצמך!" "היה נאמן לעצמך!" עשה את הדבר הנכון - או אצל איסה פעולות ללא מחשבה של חצי צעד קדימה.
אז?
מכיוון שאין לי מושג מה זו דור ה- Z גם לא שמתי לב שיש כאן ביקורת על הדור הזה, אבל סביר להניח שבני דור ה- Z חושבים אולי שהם סאטיריים מאוד.
הבעיות הן אותן בעיות שעלו גם לפני 50 שנים בסדרות "שותפים".
האם מומלץ?
למי שסדרות קומיות בסגנון הסיט-קום הקלאסי חצי שעה, מבנה אפיזודה נשען על קונפליקט שבו כל דמות מחצינה את הייחודיות שלה ובדקות האחרונות פתרון מלא ומנחם, הרי זו סדרה מתאימה.
למי שמחפש חידוש ב"שפה הטלוויזיונית", תובנות עומק על דור ה- Z, מצפה אכזבה רצינית.
יתרון אחד - השחקנים כולם אנונימיים עבורי לפחות, כך שהם עוד לא בתוך העולם ההוליוודי הטיפוסי, והם מתאמצים מאוד.
כי צפיתי רק בשלושה פרקים, אבל עושה רושם טוב.
אין "חתיכי צמרת" או "דוגמניות-על"
קראתי ביקורת ב-וואלה
שם טוענים שזה מתאים לדור הZ, לי זה גם מתאים, רמות האווילות והאומללות.
----
האם יש להשוות ל"שלושה בדירה", ל"חברים" או לסדרות שותפים בדירה אחרות.
ההתקדמות הבולטת היא בגיוון הגזעי של השותפים, במגדריות לא רק הטרוסקסואלית וללא רמזים ל"לטנטיות" חד מינית.
מעבר לכך -
אותו קונספט בדיוק.
פרק-אפיזודה של חצי שעה.
כרגיל - יש תהליך של התפרקות, כאוס ואז חזרה לסדר החברתי הרצוי.
אם ב"חברים" אלה היו ג'ואי או פיבי [החתיך הטיפש/ הבלונדה הקלולסית] הרי ב"מבוגרים" זו איסה חסרת הגבולות, שמנציחה איזו ילדותיות ואמונה עמוקה באחד הנרטיבים הכי מזויפים בתרבות האמריקאית: "היה עצמך!" "היה נאמן לעצמך!" עשה את הדבר הנכון - או אצל איסה פעולות ללא מחשבה של חצי צעד קדימה.
אז?
מכיוון שאין לי מושג מה זו דור ה- Z גם לא שמתי לב שיש כאן ביקורת על הדור הזה, אבל סביר להניח שבני דור ה- Z חושבים אולי שהם סאטיריים מאוד.
הבעיות הן אותן בעיות שעלו גם לפני 50 שנים בסדרות "שותפים".
האם מומלץ?
למי שסדרות קומיות בסגנון הסיט-קום הקלאסי חצי שעה, מבנה אפיזודה נשען על קונפליקט שבו כל דמות מחצינה את הייחודיות שלה ובדקות האחרונות פתרון מלא ומנחם, הרי זו סדרה מתאימה.
למי שמחפש חידוש ב"שפה הטלוויזיונית", תובנות עומק על דור ה- Z, מצפה אכזבה רצינית.
יתרון אחד - השחקנים כולם אנונימיים עבורי לפחות, כך שהם עוד לא בתוך העולם ההוליוודי הטיפוסי, והם מתאמצים מאוד.
נערך לאחרונה ב: