מבוא למדמ"ח ושפת JAVA

אליק23

New member
מבוא למדמ"ח ושפת JAVA

שלום, (פרסמתי את השאלה גם בפורום האו"פ, אבל אני מנסה גם פה):... אני לומד באו"פ לתואר בניהול ומדמ"ח (בשאיפה...). עשיתי עד היום: מיקרו (93) חדו"א א (90) הת' ארגונית דיני חוזים חשבתי לנסות עכשיו את מבוא למדמ"ח ושפת JAVA אין לי שום רקע בתכנות אני לא גאון גדול וגם האנגלית שלי לא בשמיים אלא בינונית סבירה... השאלה היא אם בכלל שייך ללכת על זה, או שאני צריך לרדת מהעניין ולעבור לכלכלה וניהול... אשמח אם מישהו שמכיר את הקורס יוכל לעזור לי תודה רבה!

טיורינג

New member
לא תדע עד שלא תנסה

אם אין לך ידע בתכנות, איך תדע אם כדאי ללכת על זה או לא? זה קורס מבוא, ולומדים אותו כל מי שרוצה לדעת בדיוק את מה שאתה רוצה לדעת - האם מחשבים מתאימים לו או לא. פגשתי כמה וכמה אנשים שאחרי הקורס הזה אמרו "לא תודה" ונטשו את המסלול, אבל הרוב מתמודדים עם זה, וזה גם יתן לך ידע שלדעתי הוא חשוב בעולם של היום. לגבי האנגלית - אין לך מה לדאוג, האנגלית בקורס כמעט לא קיימת.

אליק23

New member
ממש תודה! ועוד שאלה קטנה...

נראה לי שאני אקח רק את חלק א' של הקורס. כדאי לקחת איתו עוד איזשהו קורס בלה-בלה בניהול? על איזה קורס היית ממליץ לי?... תודה רבה!

טיורינג

New member
וואללה, לא מכיר

קורסים מניהול, אבל לפי מה ששמעתי, דיני חוזים זה קורס נחמד (תלוי איך אתה בלקרוא הרבה חומר ולהקיא אותו אח"כ על המחברת) ומעניין, אבל אני לא יודע אם הוא חלק מהתואר של ניהול. אגב, תנצל את העובדה שלקחת את הקורס המפוצל בג'אווה - מורחים חצי מהחומר על פני סמסטר שלם, מה שמשאיר לך המון זמן לעכל את הנושאים האלה (ובעיקר אם אין לך רקע תכנותי) - לתרגל אותם המון, אל תוותר על התרגול.

אני סיימתי את השלם

עכשיו. אני לא מוצא יתרון גדול בפיצול - החלק הראשון של הקורס הוא בנאלי מאד (ד"א גם לי לא היה רקע בתכנות), והחלק השני הוא זה שקשה לרוב האנשים, מה גם שאין עומס בממנים - אחת לשבועיים . תקח את הקורס השלם ותשקיע - תחסוך לעצמך מריחה מיותרת ו2000 שקל. אני חייב להגיד שאני מאד נהנתי ממנו...

למעלה