מבואס תחת!

vejita

New member
מבואס תחת!

מיום שבת אני מתחנן לרדת לים ישר מבצפר וכל פעם אני נדפק.. אני צריך שאיזה חבר יבוא איתי [שיהיה לי איך לחזור]וכל פעם אני נדפק..כבר יותר משבועיים לא הייתי בים! ושאני אומר למישהו שיבוא איתי לים ישר אותה תשובה.."מה אתה משוגע בקור הזה?!?!? אני בחיים לא הולך/ת לים עכשיו..." תמיד דופקים את השחורים...

jKiTTiE

New member
חחחח כיף לךך!!

לא הייתה שבועים! אני מתחילת סוכות לא הייתי =[ "עד שאין לך חליפה את לא נכנסת למים" סמעקקק

DaRזה אני

New member
אז תקני כבר חליפה

או שתיכנסי עם לייקרה כמו ש70 אחוז מהגולשים עוד עושים ואני ביניהם גלישה זה לא למפונקים, ובעצם תעשי מה שבא לך אני רק אומר לך שככל שמתאמנים יותר משתפרים יותר, כי כל גל וגל משפר אותך ומלמד אותך משהו חדש. וברגע שמחסירים בגלישה ככה הרמה תרד לשיקולך

תקשיבו שניה...התחלתי רק הקיץ

לגלוש...סה"כ יצא לי להיות 5 פעמים עד עכשיו בים...וכשאני אומר עד עכשיו....אני מתכוון לזה שהפעם האחרונה שהייתי בים הייתה באיזה שישי אחד שבועיים לפני סיום החופש הגדול!! עכשיו מה? אצלי הישג זה לעמוד שניה וחצי ואז ליפול למים...עוד לא פיתחתי את הטכניקה....אז אל תגידו לי כמה זמן לא גלשתם והכל..למה אני...אני מחכה כבר לעוד שנה, להוציא רישיון ולנסוע לבד לים..כי בינתיים רק אם אחד ההורים מסיע אותי אני יכול להגיע לים. ואיזה בחורף..לא ייתנו לי לגלוש...

אני רוצה לראות אותך

יוצא להפליג על 420 באמצע סערה של 25 קשר
ומרים ספיניקר ברוח צד

יכולת לראות את ילדי ביום שבת שעבר

ברוח צפונית של 30 קשר על אופטימיסטים. (בשדות-ים) וילדים קצת יותר גדולים על 420 טסים כמו משוגעים. 25 קשר זה עדיין לא סערה. . חוץ מזה, בישראל מזג-האויר מתאים יותר לשייט מאשר גלישת-גלים.

vejita

New member
איפה את גרה?

יש לי חליפה ספייר [חינם מה אכפת לי?] אז עם את רוצה אני יכול להביא לך ובסוף היום תחזירי לי אותה... או שזה דגם בנים ודגם בנות? לא יודע.. קיצר מי שרוצה שידבר איתי בפרטי...

urbanrider

New member
וואי איזה גולשי קיץ אתם קר לי

אין לי איך להגיע יש לי זפת על הגלשן עם היו גלים טובים ומסודרים הייתי ולך ברגל מרחובות עד פלמחים גם בשיא הקור וגם אם יש מלא מדוזות

למעלה