מבדקים לקצונה

מבדקים לקצונה

שלום,

חזרתי לשירות לפני כמה חודשים, וקיבלתי זימון ליום מבדקים. אני לא מעוניין לצאת לקורס קצינים, וגם המפקד והרע"ן מגבים אותי ואמרו שאין לענף צורך שאצא. איך כדאי להתנהל בנושא? אם אעבור את המבדקים, ייקבע לי אוטומטית תאריך להכנה למרות שאני לא מעוניין לצאת לקורס?

תודה

b l i p

New member
מנסיוני

קודם כל, זה ממש אחלה ומגניב שהמפקדים שלך איתך בסיפור הזה - אצלי זה לא היה ככה.
אם הם לא יכולים לבטל את המבד"ק שלך (דרך מדור אקדמיים או משהו בסגנון) אז כנראה שתאלץ ללכת למבד"קים.
מנסויני: אם תחזור הרבה פעמים ומהר על "אני לא רוצה לצאת לקורס קצינים" ו- "אני חושב שקורס קצינים זה:..." ו- "גם המפקדים שלי לא רוצים שאני אצא" ו- "בבקשה אדוני הפסיכולוג תדאג שאני אכשל במד"קים" אז סביר שהכל יהיה בסדר ותכשל במבד"קים.
יש גם את השיטה הבטוחה יותר (או פשוט במקביל) של לכתוב בכל התשובות 1 (לא משנה מה השאלה - פרט להאם אתה רוצה להיות קצין ואז איזו תשובה שהיא הכי "לא").

בהצלחה!

kripton

New member
מצד שני

אם המפקדים שלך מגבים אותך (ויכול להיות שזה מנוחות אישית שלהם, לא לאבד כרגע עובד בענף) - תלך למבדקים ותעשה אותם כאילו אתה רוצה ללכת לקצונה.
אם באמת המפקדים לא ירצו שתלך - הם יפעילו שרירים וידחו לך את היציאה לקצונה.

חבל שבעוד שנה, שכבר המפקדים שלך לא יהיו איתך, ואתה אולי כן תרצה לצאת לקצונה - לא תוכל כי נכשלת במבדק, ולך תסביר אחרי שנה-שנתיים את השינוי הזה בגישה שלך. למרות שבסוף מוציאים היום את כולם לקצונה, וכמעט כולם גם עוברים. אפילו את החתולה שמסתובבת בפח ליד משרד הרס"ר.

למעלה