מבאס

Engle7

New member
מבאס ../images/Emo10.gif

אני חודש הבא מסיימת 11 שנות לימוד בלט בחיי... אבל עדיין לא עליתי על פויינט!!! וזה כל כך מבאס אותי! אני כל כך מצפה לזה!! וזה יקרה כנראה [שתבינו זה לא בטוח] עוד שנתיים במינימום! אוףף... למישהו יש רעיונות מה אני יכולה לעשות בעניין?! זה פשוט קורע אותי מבפנים
נ.ב... קבלו פירגון מלאאאאא כל מי שעלה כבר על פויינט וכל מי שבדרך גם

dancer14

New member
טוב מאוד שאת לא עולה!

זה רק לטובתך אולי את לא טובה\חזקה מספיק בשביל לעלות על נעלי פוינט אני שמח שהמןרה שלך דיי מקצועית שהיא עוד לא מאפשרת לך לעלות על פוינט מתישהו יגיע הרגע!!! בהצלחה בהמשך...

Engle7

New member
זה לא העניין...

אצלנו לא עולים על פויינט לפני כיתה י"א! אם בכלל! זה לא קשור לרמה האישית של כל אחד... וזה בדיוק מה שמבאס... כי גם כשאני בקבוצה של יותר גדולות ממני עד שאני לא אגיע לי"א אני לא אעלה על פוינט! אני לא מבינה את זה... למה לא הולכים לפי הרמה האישית של כל אחד ומסתכלים על הכלל?!
סתם מבאס...

dancer14

New member
תיראי זה ממש לא קשור..

לכתה... בכלל לא זה קשור ליכולת הגופנית של כל אחת ואחת... לדוגמא יש לנו ילדה שהיא בת 12 והיא כבר עולה על פוינט!!!(ואין לי מורה מחפפה זאת מרים קופמן!!!)ולמה היא עולה בגלל שיש לה יכולת גופנית מאוש טובה!! אולי את עוד לא מספיק חזקה!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאז היא מסבירה לך,

שזה בגלל חוקים, ולא בגלל היכולת הגופנית שלה. זה כמו שתגיד שמי שיש לו קישורים להיות מנהל בתפוז והוא בן 12- לא נותנים לו להיות מנהל בגלל שאין לו כישורים. וזה לא נכון, כי תפוז לא מרשים מתחת לגיל 16 וזה לא משנה מה הכישורים שלך. ככה זה אצלה. לא משנה מה הכישורים שלה- מתחת ליב' היא לא יכולה לעלות על פוינט.

H80a

New member
לא נורא

אצלנו עולים רק בכתה י'.. בכל מקום מתמקדים במשהו אחר ואם זה מאוד חשוב לך את יכולה לחפש מקום אחר ללמוד בו פוינט בטוח יש איפשהו... ואם הרבה בנות ירצנו מהקבוצה שלך אז אולי יעשו לכם שיעור

לא נורא......

למרות שלדעתי לעלות על פויינט בכיתה יא זה מאוחר וגם ב-י... בגיל 17 וחצי אפשר להיות כבר רקדנית מקצועית...אז איך אפשר ללמוד ככה? מה יצא מזה, רקדנית בת 30 ??? כנראה המקום שאת לומדת בו לא מספיק מקצועי........

FrEaK DaNcEr

New member
הצעה ../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif../images/Emo39.gif

אני רוקדת בבת דור, וגם הקבוצה שלי לא התחילה עדיין (היינו אמורים אבל היו סיבוכים ושטויות
). בגלל שממש רציתי וזה גם היה תנאי בשבילי להתקבל למקום שמאוד רציתי ללמוד בו, התחלתי לקחת שיעורי פוינט במחולה ת"א. במקרה נפתחה שם קבוצה של ממש ממש מתחילות
אז נכנסתי. זה פעם בשבוע ביום שישי [לא הכי נוח אבל אין מה לעשות
)] ומתקדמים בקצב די טוב... תנסי למצוא מקום שקרוב אלייך ואת יכולה להשתלב בו בכאלה שיעורים...ואם לא - אל תדאגי, עדיף לך ככה! זה אולי מחזק וחביב, אבל זה הורס תרגל לג-מ-ר-י!!! בהצלחה אניוואי!!

למעלה