תודה לכולם על התגובות
בכלליות, אני מאוהבת בו, אני לא יודעת אם הוא מרגיש אותו דבר כלפי <חשש כבד שלא>, הייתה לו חברה והיום בבוקר גיליתי במקרה שהם נפרדו לפחות לפני שבועיים <למה זה גורם לי להרגיש קרן אור שמחממת אותי?> מה שמגדיל את הסיכוי שמשהו יתפתח בינינו. אני יודעת שדברים זורמים ומשתנים, והחיוך כבר היום חזר לפנים, אבל זה אותו חיוך שאני מסתובבת איתו בחודש האחרון, חיוך שמהול בעצב לפחות פעם ביום כשאני חושבת מה יהיה עם הבחור ואיך הוא יהיה שלי. אחרי שאני אחזיר לעצמי שעות שינה <לא כ"כ הצלחתי להרדם אתמול ואחרי 3 שעות שינה אני לא מקבלת החלטות חשובות> אני אחליט מה קורה הלאה... מסתמן שאני אנסה לקחת אותו לשיחה, ובצורה דיי ישירה לשאול האם יש סיכוי שיתפתח בינינו משהו רציני בעתיד או שהמצב ישאר כמו שהוא עכשיו. הידיעה מה האופציות ומה הוא חושב תיהיה התחלה לדעת האם אני מעדיפה לשמור על קשר כמו עכשיו או שלטובתי כבר עדיף לנתק קשר, אבל זו תיהיה החלטה הרבה יותר מאוחרת. מבחינת החלטה, החלטתי שאני כן רוצה לעשות הכל בשביל שהוא יהיה שלי, נשאר לי רק להצליח לגבש דרך פעולה... רעיונות והצעות ושיחות נפש יתקבלו בברכה. אני לא חושבת שאני יכולה לוותר על לנסות וסתם להמשיך הלאה, בגלל שלא ככה אני חיה את החיים, אני חיה בידיעה שאני לא מצטערת על שום דבר שעשיתי או שלא עשיתי, ואם אני לא יעשה את המקסימום עכשיו, על זה אני בטוח אתחרט בהמשך. לא בהכרח לנסות בוולגריות, אבל לנסות בדרך כל שהיא... עברתי כל כך הרבה תהפכות רגשיות ביני לבין עצמי ב24 שעות, כולי תקווה שאני אכן אצליח להרדם עכשיו, ושמחר דברים יראו יותר טוב. לילה טוב, והמון תודה על התגובות, הדס