מבאס לי

דסדס

New member
מבאס לי

ונמאס לי להתנהג "כמו שצריך", ונימאס לי ממשחקים, ונימאס לי לא להיות ישירה מידי או תוקפנית מידי או מתחילה מידי... אני רוצה בחור, ולמרות שכל הסימנים מראים שהוא לא יהיה שלי, זה לא מוריד את הרצון הזה.

ToryMaster

New member
אז תהיי פשוט את עצמך

את אדם ישיר? את אדם "מתחילני"? תהיי את, ואולי תמצאי מי שיתאים לך. משחקים מתחילים כשאת מפסיקה להיות עצמך.

דסדס

New member
אני כבר לא יודעת מה קורה

ואני לא מצליחה להתאפס על עצמי. נפילת מתח, התמוטטות עצבים קלה- סביר שאני אשרוד.

דסדס

New member
השאלה היא רק

באיזה מצברוח אני אשאר בסוף... <וכמובן שעוד שאלה היא האם זה יהיה עם או בלי הבחור הנידון>

ToryMaster

New member
אני מאמינה שזה רק עניין של בחירה

דברים קורים לנו בין אם נרצה ובין אם לא, אבל זו בחירה שלנו איך להגיב אליהם וכמה חזק.

מצטרפת לתגובת ToryMaster

איך נרגיש מה נרגיש זה לגמרי תלוי רק בנו ולא בשום גורם חיצוני אחר,ולא משנה מה קורה אנחנו נבחר איך להרגיש. וגם אם זה לפעמים קשה לבחור בהרגשה החיובית צריך לזכור שיותר קשה יהיה להתמודד עם החלטתינו השלילית ועם ההרגשה שהבאנו על עצמינו. וצריך לזכור שהכי חשוב קודם לפני ה כ ו ל זה איך אני מרגיש ואיך אני לא ישאיר בתוכי שום "שריטה עמוקה" מאיזו הרגשה מעיקה. ותמיד עוד דבר קטן ניקח בחשבון שהכל משתנה כל הזמן, ושעוד מעט תהיי שוב שמחה, ויבוא גם עוד "חתן" לשימחה, אז חבל לנו סתם להתעקב איפה שכואב, כי ממש בקרוב השתנה המצב והחיוך יהיה מובן מאליו.

ש חף

New member
קטע

אני אהיה פרקטית (כמעט כמו תמיד) לא הבנתי דסדסית את רוצה בחור,רוב הסיכויים שהוא לא יהיה שלך (אפשר לשאול מאיזו סיבה?) או שתעשי עם זה משהו (מבלי לחשוב על מה יקרה אם זה לא יצא...) או שתוותרי ויעבור לך מתי שהוא...

מוכר כ"כ...אני חווה את זה עכשיו בעוצמות חזקות

עדיין רוצה אותה אבל יודע שזה לא ילך, העניין הוא שאני אוהב אותה וזה מה שהופך את זה לקשה. גם בקיץ היה לי משהו דומה, הכרתי מישהי שממש זרמה והייתי בטוח שהיא רוצה, אני רציתי בכל מקרה אבל הבנתי שיש לי חבר כבר שנהאז ירדתי מהעניין, נשארנו ידידים ואני רואה אותה מדי פעם במכללה אבל אין יותר מזה...השלמתי עם הסיפור, עם הקודמת לא השלמתי כי אני אוהב אותה. הנקודה היא שלפעמים צריך להמשיך הלאה.

טל205

New member
כולנו מבינים אותך

אין לי הרבה איך לייעץ רק להזכיר שזה מסוג הדברים שרק הזמן מרפא אותם. בהצלחה.

דסדס

New member
תודה לכולם על התגובות

בכלליות, אני מאוהבת בו, אני לא יודעת אם הוא מרגיש אותו דבר כלפי <חשש כבד שלא>, הייתה לו חברה והיום בבוקר גיליתי במקרה שהם נפרדו לפחות לפני שבועיים <למה זה גורם לי להרגיש קרן אור שמחממת אותי?> מה שמגדיל את הסיכוי שמשהו יתפתח בינינו. אני יודעת שדברים זורמים ומשתנים, והחיוך כבר היום חזר לפנים, אבל זה אותו חיוך שאני מסתובבת איתו בחודש האחרון, חיוך שמהול בעצב לפחות פעם ביום כשאני חושבת מה יהיה עם הבחור ואיך הוא יהיה שלי. אחרי שאני אחזיר לעצמי שעות שינה <לא כ"כ הצלחתי להרדם אתמול ואחרי 3 שעות שינה אני לא מקבלת החלטות חשובות> אני אחליט מה קורה הלאה... מסתמן שאני אנסה לקחת אותו לשיחה, ובצורה דיי ישירה לשאול האם יש סיכוי שיתפתח בינינו משהו רציני בעתיד או שהמצב ישאר כמו שהוא עכשיו. הידיעה מה האופציות ומה הוא חושב תיהיה התחלה לדעת האם אני מעדיפה לשמור על קשר כמו עכשיו או שלטובתי כבר עדיף לנתק קשר, אבל זו תיהיה החלטה הרבה יותר מאוחרת. מבחינת החלטה, החלטתי שאני כן רוצה לעשות הכל בשביל שהוא יהיה שלי, נשאר לי רק להצליח לגבש דרך פעולה... רעיונות והצעות ושיחות נפש יתקבלו בברכה. אני לא חושבת שאני יכולה לוותר על לנסות וסתם להמשיך הלאה, בגלל שלא ככה אני חיה את החיים, אני חיה בידיעה שאני לא מצטערת על שום דבר שעשיתי או שלא עשיתי, ואם אני לא יעשה את המקסימום עכשיו, על זה אני בטוח אתחרט בהמשך. לא בהכרח לנסות בוולגריות, אבל לנסות בדרך כל שהיא... עברתי כל כך הרבה תהפכות רגשיות ביני לבין עצמי ב24 שעות, כולי תקווה שאני אכן אצליח להרדם עכשיו, ושמחר דברים יראו יותר טוב. לילה טוב, והמון תודה על התגובות, הדס

מקווה שהוא יהיה שלך

לא יודע אם יש דרך פעולה עדיפה, אולי הכי כדאי לפנות אליו באופן ישיר.

טל205

New member
בהצלחה

עוד כיוון מחשבה קטן, אם הוא חווה פרידה לפני שבועיים אז אולי קשה לו להכנס שוב במהירות לעוד מערכת יחסים.קחי בחשבון.המון הצלחה.

למעלה