מבאס אותי

שרשירית

New member
מבאס אותי

לקרוא על דמי ואשטון שמתגרשים. לא בגלל שעוד זוג מתגרש אלא יותר כי קיוויתי שזה יצליח - אישה מבוגרת עם גבר צעיר. אם לעפרה שטראוס זה לא הצליח (וקייזמן הלך הפעם על עוללית) ועכשיו גם לדמי מור ההורסת (אשקטו בגד בה עם בת 23) אז מה יגידו אזובי הקיר ופשוטי העם. למה גבר מבוגר עם אישה צעירה (ראו מעושרות הפתטיות, בעצם אל תראו - אני לא רואה) על פני השטח זה יכול להצליח ואילו אישה מבוגרת עם גבר צעיר פחות.

b e c k y

New member
בחרת לך דוגמאות ממש מייצגות...

כי חוץ משתי הדוגמאות האלה, כל הנישואין של אנשים ידועים הם פשוט חתונה קתולית... נו באמת, קשרים רומנטיים אצל אנשים עם פרופיל חשיפה גבוה, הם לא פשוטים בלשון המעטה. צריך להתמודד עם חדירה של הכלל למרחב הפרטי וזה פקטור משמעותי שמכביד על היחסים. כולנו פה התמודדנו עם מערכות יחסים פרטיות וחווינו כמה הן מסובכות להתמודדות, על אחת כמה וכמה, אם בנוסף צריך להתמודד גם עם חשיפה החוצה. אישית, לא הייתי מוכנה להכנס לקשר עם אדם מפורסם. לא מתאים לי להיות חשופה לציבור. מי שבוחר לעשות כך, חייב לקחת בחשבון את הקשיים הנלווים.

ye44

New member
סיפורי אלף לילה ולילה

תפתחי את תיבת המסרים יש לך הודעה מג'ורג' קולוני נראה אותך מסרבת לו
בא לי להקיא מההיתיפיפות של חלקכן

אני אגיד לך למה...

לאישה יש את הגנים לחכות עד שתהיה אלמנה ולהנות מהרכוש לגבר אין את הגנים האלו פשוט מאוד

א פרסקי

New member
באמת מבעס......

הייתי עושה גם את דמי וגם את הפרגיה בת 23 :) חחחחחחחחח הם במשבר כבר מעל שנתיים משכו את זה עד עכשיו,

Prince315

New member
אני מניחה

שהגיל הוא רק פרמטר בולט. באותה מידה הוא יכל לבגוד בה עם משהי בגילה. לפעמים גיל הוא רק תירוץ. כשיש "דבק" אז יש "דבק" ולא משנה פערי הגיל... <פרינס עם תובנות חדשות> שום דבר הוא לא לנצח... כמו שכל מערכת יחסים יכולה להיכשל, כל מערכת יחסים יכולה להצליח. ישנם יחסים שממצים את עצמם בפרק זמן קצר ויש לאורך שנים...
איך אומרים "פרגית" במין זכר? מעניין מה הטעם

ye44

New member
הטעם

על הפנים, תפל מה את יכולה למצוא "בעוף צעיר"
פרגית צעירה גם תפלה, אבל מתבשלת במהירות זה תלוי בשף

שרשירית

New member
מאיפה המשפטים האלה?

אני כבר מכינה פלקט של המשפט הזה לקיר "פתגם החודש" בכיתה שלי.

טוב שאמרת

על פני השטח :) אף פעם לא יודעים מה באמת קורה בתוך היחסים, ומעושרות (גם אני לא רואה תירגעי!
) מן הסתם כרגע נהנות מחיי תענוגות מלאים בכסף והזדמנות לזכות בירושה שמנה, למה את חושבת שההיא קרוב לשישים אם אני לא טועה רוצה עכשיו ילד? את יודעת כמה דמי מזונות היא יכולה להוציא ממנו???? אני מאמינה שהגיל הוא שולי כאשר יש אהבה גדולה, כמובן עם הבדלי גיל נורמליים ולא עשרות שנים כי עם כל האהבה שבעולם יש פערים בין דורות שקשה לגשר עליהם לאורך שנים

ye44

New member
תשמעי זה נהיה טרנד

אתמול בערב בילינו בדבלין בהרצליה ישבו שני גברים אין ספק שהם גרושים נושקים ל 60 עם שתי פרגיות מצפון אפריקה בכנות אם הייתי
לא הייתי נוגע בהם עם "שוקר חשמלי" היית צריכה לראות את הנמרחות אשכרה "לאב סטורי" מכרו את נשמתן תמורת כוס
ושוט של בושמילס אין מה לעשות בקלות אפשר לקנות את רובכן
לעומת זאת גבר אי אפשר לקנות בחולצה של "טומי הילפיגר" אבל אם היא תקנה "סוני פלייסטיישן 3 " אני אקציב לה חודשיים

יערית

New member
במקום מסויים

במעמקי הגבר ישנו גוש חשוב שנקרא אגו, ייתכן והוא בהתחלה נמשך לתהילה /כסף/ יופי <בכל זאת יש נשים שנראות סוףףף בגיל מבוגר> ואחרי זמן מה האגו מעיר אותו מהתרדמת ואומר לו: " אתה גבר או פוסי קט? מה אתה עושה לעזעאזל עם אישה מבוגרת שעוד מעט תצא לפנסיה, צא וכבוש את הגבריות שלך מחדש עם צעירה יותר"! ולכן נשים יקרות אין כמו לצאת עם קשישון רגל אחת ב...
<ממש לא אני >.

למעלה