מא..

הצופה.

New member
מא..

מתנצל שלוקח דימויים מהכלבים ... מא = מילה יפאנית לטווח ביטחון.נקודה דמיונית אשר מעבר אליה, הגוף נכנס למצב של כוננות הדוגמא הטובה היותר ..כאשר אתה מתקרב לכלב, ישנה נקודה בה הכלב מזדקף, ולו תעשה צעד נוסף אחד הכלב יתקוף (ואו יברח). לכל בעל חיי יש את המא שלו וגם לאדם .כאשר הוא חש מאויים מבחינה פיזית מערכות העצבים האוטונומית (שאינה עוברת דרך המוח) נכנסת למצב הגנתי. נקודת הביניים היא הנקודה שבין מצב של כוננות לבין מצב של התקפה. כאשר הגוף נמצא לאורך זמן במצב של "חדירת המא" ישנה שחיקה של הגוף כאשר מוזרם אדרנלין לאורך זמן והדם יוצא מהפרפריה והולך לאיברים חיוניים בטווח זמן מתמשך נגרמת התשה של הגוף התשה של המערכת הגופנית ובהכרח התשה של המערכת הנפשית והרוחנית. המצב הנורמאלי זה יציאה להתקפה כדי להחזיר לגוף את המא שלו.ואו התרחקות או בריחה שהיא גם אסטרטגיה על מנת לחדש את המא אחרת ההתשה תוביל לסוף. גם לעם ישראל כמו לכל עם יש את המא שלו.חייבת להיות הפרדות מחלטת אחרת השחיקה תעלים אותנו כעם. במקרה שלנו הדרך הימנית טובה (טרנספר מחלט)כולל ערביי ישראל.. הדרך השמאלנית גם טובה החזרת כל השטחים חלוקת המדינה והפרדות גם מערביי ישראל כולל מזרח ירושליים כולל אום אל פחם כולל הכל הדרך האמצעית היא דרך השחיקה שתוביל לסופנו כל עוד המודעות הפנימית של המנהיגים תהיה מודעות "הכיסא" ולא מודעות המא..סופנו מתקרב אין מדינה בעולם שהיתה נותנת למא שלה להשחק כמו שאין חייה בעולם שהיתה מוותרת על טווח הביטחון שלה.. אני לא מציעה לא את הדרך הימנית ולא את הדרך השמאלית אבל רק אחת מהן תהווה את הפתרון האמצע מוביל לאסון
ץשאלו למה כאן בפורום הזה כי לדעתי זה קשור למודעות פנימית..

Paul Even Paz

New member
המא היהודי

את צריכה לעשות הבחנה בין חומר לרוח. רוב בני האדם נוטים להתחבר לחומר וזה מה שהופך אותם לחומרניים. מהות הסכסוך כאן מבוססת על שני מרכיבים: אגו וחומר. זוכרת מי אמר : "אני אחליט, אני אקבע" זהו האגו. האבנים בכותל הם אבנים, אבל מתחברים אליהם ריגשית. זהו חומר. הורידי את שניהם והנה מצאת התחלת הדרך לפיתרון. לא בדהירה מטורפת לכאן או לכאן, אלא במחשבה צלולה ונקיה מרגש. הדעה שלי היא שכל עוד רשימת המכובדים בכנסת אינה מוצאת דרך משותפת לשינוי, שיויון, אחווה וכבוד לשולחיהם, הרגש ימשיך להלום בנו קשות. המשמעות היא חשיפה של שחיתויות שעוד יתגלו, ביטחון מעורער וכלכלה צולעת. כדאי לשים לב לילדים, למה שקורה בכביש, ישנה הידרדרות, פעולות מסוכנות ומעל הכל התחלה של אדישות. זהו הזמן שכל אחד יקח עצמו בידיים ויתחיל לנסות להעלות את התנודה של העם הזה. בברכת אחווה ושלמות פאול

urifelsher

New member
תקרא את ההפניה ותגיד לי

"גם לעם ישראל כמו לכל עם יש את המא שלו.חייבת להיות הפרדות מחלטת אחרת השחיקה תעלים אותנו כעם" תחזיות --> חודש מרץ קצת ארוך אבל זה מה יש

הצופה.

New member
היי קראתי

לפני שהמציאו את הגלגל אנשים לא האמינו שיכול להיות דבר כזה כמו גלגל זה היה נראה דבר הזוי לחלוטין ולכן בדברים שקראתי אני לא יכול להביעה דיעה בשבילי זה לא תורה מסיני מה שנכתב שם אבל בהחלט ייתכן לכן לא אפסול
עובדות מא,צ´י,הילה,זוהר,גוף אסטראלי גם לרוח כמו לגוף יש מרחב שהיא זקוקה לו וזה על פי העבר ועל פי לימוד של חכמים מימני האם זה יבוטל במהלך חודש מרץ? עם לא יכול לחיות במצב של חדירת המא ואו איזה מילה שתבחר מעצם מה שנכתב באתר ההוא אנחנו אמורים להוביל תהליך עולמי בתור עם שיראה כי שלום זה אחדות ולא הפרדה נראה לי קצת מוזר גם הובלה בראש זה מעין הפרדה אבל כמו שאמרתי מאז המצאת הגלגל..... תודה

urifelsher

New member
קוראים לזה יחודיות

"נראה לי קצת מוזר גם הובלה בראש זה מעין הפרדה" הפרדה= אני מיוחד =אגו יחודיות =אני כזה ויש רק אחד כזה = מצב אז התפקיד היחודי של עם ישראל הוא להוביל את יתר האנושות וזה בכלל לא מיוחד.כמו שאצל הדברוים המלכה היא היוצרת דבורים וזהו תפקידה.כל אחד ותפקידו היחודי.בלי מעמדות זכויות ושתלטנות. אור ואהבה אורי

למעלה