מא-אתיים

• פותח הנושא YHS
  • פורסם בתאריך

YHS

New member
מא-אתיים

מנוע 200 , של OS בהרצה. היום באשרד.

YHS

New member
כמו שעושים עם כל סוס

קושרים אותו לעץ ונותנים לו לאכול עשב

dankap10

New member
אם כבר אז כבר

הסוס העכשווי חמוד מאוד. אבל זה הסוס האמיתי...

dankap10

New member
הסוסטס? תתחדש!

אני מבין שזו הייתה טיסת מבחן. תתחדש, מזל טוב וברכת המון טיסות מוצלחות שלוחה אליך. גם אני אוהב סוסים. כשהייתי ילד ישבתי בסוס של ישראל יצחקי ומאז אני מכור. נראה יפה, הסוס של הנגר 9. אתה יכול אולי לכתוב באיזה דלק\פרופ השתמשת ומה היה הסל"ד? תודה, דני

YHS

New member
../images/Emo4.gif

אם זה היה טס, גם היו תמונות שלו טס. בשמחות...

או קיי חברים בשעה טובה סיימנו ההצה לסוס

קצת נתונים לידיעה: דלק להרצה COOL POWER עם 10% ניטרו ובתוספת של 5% שמן קיק. פלאג-F פרופ להרצה- 17X12 APC לאחר כ-4 מיכלים סל"ד מירבי: 7400 סל"ד בסרק: 2500 טמפ': עשיר-40-50C מכוון מיטבי: 75-85C הרצה חלק ב' והכנה לטיסה: דלק COOL POWER 20/20 מיכל אחד 750CC פרופ: 17X13 APC נתוני מנוע מכוון טיפה עשיר: סל"ד מירבי 7550 סל"ד בסרק: 2350-2400 זמן עבודה רציפה מנוע 70-100%: 11-12 דקות. רשמים נוספים: מניע בקלות, מעברי סל"ד יציבים ורצופים, כמעט נטול רעידות. עושה קולות של מנוע מצויין! סוס מתאים לסוסון. אגב הספינר הקטנצ'יק הורכב רק לצרכי ההרצה. הספינר האימתני "5 מאלומניום יורכב לקראת טיסת המבחן שתיערך א.י.ה ב-17 לחודש ינואר בקציעות. תמונות ורשמים יעלו לפורום בבוא העת. רק בשמחות

dankap10

New member
אז הרבה בהצלחה לקראת הטסט פלייט

דבר נוסף המתחיל במצווה אומרים לו... מאחר שכך, תהיו חייבים (במטותא כמובן) לפרסם בפורום תמונות שלו טס, גלגלים מקופלים וספינר אלומיניום אימתני מקדימה...

YHS

New member
והאחרים שבינתיים רעבים

מכינים מרק פטריות......

למעלה