מאת מירי: בעיה

oferun

New member
מאת מירי: בעיה

היי יש לי 2 בנות 2+5 ניכנסתי להריון בטעות מבעלי הבעיה היא כזאת: בעלי מאד מאד לא רוצה ילד עכשיו ואני רוצה אני לא יכולה להחליט מה לעשות , לא ישנה בלילות מדוכאת איך להחליט

עליגל

New member
אני עונה לך לא כפסיכולוג אלא

כאמא למשפחה ברוכת ילדים מעל 5 וכאדם דתי. ספרי לבעלך שכל ילד הוא ברכה ואם את תסתכלי על זה כך לא יהיו לך סיוטים. שתדעי שכל ילד נולד עם הברכות שלו. יש לך 2 בנות אולי עכשיו תלדי בן בעלך בודאי ישמח. חשבי שיש לאלוקים אוצר והוא רוצה לתת לך והאוצר יגיע רק אם תלדי עוד ילד וחלילה אם תעשי הפלה את עלולה להרגיש יותר גרוע את עלולה להרגיש כרוצחת כל דמי ילדך יזעקו מהאדמה. אני חושבת שהכי חשוב זה לדבר עם בעלך ולנסות להראות לו את חצי הכוס המלאה. אפשר לפנות לאגודת אפרת תחפשי בספר טלפונים באזור ירושלים הם ישמחו לעזור לך. הרבה הצלחה.

גרא.

New member
ילד לא רצוי על ידי אחד ההורים,עלול

לגרום למתחים,אחרי שיוולד,עד כדי אפשרות לפירוק המשפחה.גם אם זה לא יקרה, יש חשש שההורה שאינו רצה בו,יתיחס אליו בהתאם,אולי יתנכר לו,לא יגלה לו את מלוא תשומת הלב,ויש המון אופציות.מכאן ברור שאתם חייבים לשוחח,יתכן גם בנוכחות יועץ נישואין.לשוחח ולהגיע להסכמה מה עושים.לא ברור לי מה מקור ההתנגדות של בעלך.האם היא על רקע כלכלי?,האם הוא לא רוצה עוד בת, אלא בן..וכבר יודע שזו תהיה בת? כיצד הוא מסביר,או מנמק את התנגדותו? ואולי הוא פשוט דואג לשלומך ובריאותך הפיזית..וחושש שתתקשי לתפקד עם שלושה ילדים? יש גם בעלים,החשים מוזנחים בתקופת ההריון..וזמן רב לאחריו מה הוא מרגיש???ולמה הוא מתנגד???

למעלה