מאת ישראל שלי

• פותח הנושא ye44
  • פורסם בתאריך

ye44

New member
מאת ישראל שלי

עוד מחאה "ספונטנית" - מחאת "עגלות התינוקות", בראשה יעל ברדה וענת רוזיליו. מי אתן? הפיצו ככל יכולתכם! עובדה ראשונה יעל ברדה משתייכת לארגון "האומץ לסרב" הקורא לחיילים לסרב לשרת בצה"ל. היא מספר חמישים בעצומה: http://bit.ly/mWgGlN עובדה שנייה יעל ברדה תומכת במדינה דו-לאומית, ונגד מדינה יהודית. http://bit.ly/p7Pix6 עובדה שלישית יעל ברדה תוקפת את ממשלת ישראל בעת מלחמת המגן ב"עופרת יצוקה" - ראו את נאומה: http://bit.ly/oXMpvU עובדה רביעית גם ענת רוזיליו תומכת בחד"ש ומבקרת את מר"צ על שלא גינתה את עופרת יצוקה (!) http://bit.ly/quCVTu ********** הפיצו ככל יכולתכם. שיהיה ברור: אנו מאמינים בכל מאודנו שחייבים להתמודד עם המחירים של הדיור ובכלל במדינה, בעיקר על ידי שבירת המונופולים. אנחנו *לא* מוכנים ללכת שבי אחרי גורמים אנטי-ישראליים המוליכים שולל אלפי ישראלים טובים וכואבים ומנצלים זאת כדי לחולל כאן אנרכיה. אין לנו שום בעיה עם אנשי שמאל. אך לעולם, לעולם לא נשתף פעולה עם אנשים שפועלים נגד מדינת ישראל כמדינה יהודית, ונגד חיילי צה"ל. שום עגלה ושום אוהל לא יגרום לנו לשתף פעולה עימם. ********** לא נהיה חלק ממחאה אנטי-ישראלית! ********** ישראל שלי "עלק מחאה" הכל מכור

מאז ומעולם

בהיסטוריה תמיד יהיו מי שינצלו הזדמנויות להפיץ את משנתם בכל דרך. אז ייתכן והן עושות זאת בדרך הזו . . . יחד עם זאת מה שקורה במדינה הזו בימים האחרונים ייכנס עוד לדפי ההיסטוריה אין לי ספק בזה

ye44

New member
אין לי ספק

שנתניהו יעשה את השינוי
תוך שלוש עד ארבע שנים הכל יבוא על מקומו בשלום קצת סבלנות והוא אכן ירשם בדפי ההיסטוריה

עם כל

הכבוד לנתניהו (ואני עדינה עכשיו ושומרת לעצמי את שאר הדברים) מי שהפעם יהיה לו חלק מאוד גדול בשינוי שאני באמת מקווה שיקרה כאן במהרה זה דווקא הפייסבוק . . . . כמה שזה נשמע מוזר ומופרך כרגע הרשת החברתית עם הכוח העצום שלה והתארגנות האזרחים במקרה הזה, יהיה להם הרבה יותר קרדיט מאשר לנתניהו

האויב של האויב שלי

חבר שלי. החמצת כנראה את מהות המחאה הנוכחית ואת העובדה שמוחים אותה מכל קצוות הקשת הפוליטית החברתית והמגדרית. זו גם הסיבה שהעצרות יילכו ויתרחבו,ילכו ויתפחו. כי הרוב הדומם כבר לא יכול לשתוק יותר. מעמד הביניים נשחק עד דק.הוא אולי לא נזקק לשירותי הרווחה,אבל גם ממש לא ממריא וחי ברווחה המתאימה לתוצרת ולפיריון של מדינת ישראל. שיש לנו ממשלה כזו רחבה עם מלא שרים לעינייני כלום,כאשר משתיקים אותנו כל פעם בהפחדות על הגרעין האיראני,ועל המלחמה הבאה.... איך אומרים ? העם נקעה רגלו. אני לא חייב להסכים לדברים ולאג'נדות של כל מי שמגיע לעצרות הנוכחיות ומוחה שם את המחאה שלי. אבל זו בדיוק מהות המחאה.זו המחאה שמחברת בין כולם. רופאים,מתמחים,אמהות חד הוריות,דתיים,חרדים,חנוונים,סטודנטים,ועוד ועוד.... וזו הסיבה שמה שהיה הוא לא שיהיה. ממשלה שאטומה לרחשי עמוד השדרה החברתי שלה,סופה שתקבל פריצת דיסק. שרים נהנתנים ששולחים את ידם לקופה הציבורית ללא בושה,טסים לחו"ל ללא כל צורך ומידתיות,לוביסטים בחדרי חדרים אשר מטים את הכף השווה מיליונים לטובת מגזר קטנטן כזה או אחר,רק בשביל הבטחות ודילים ליום הבוחר. כשהמצב היה קשה כלכלית דרשו מאיתנו להדק את החגורה,והדון ביביהו הטיל שורת גזרות שהתקבלה בהבנה יחד עם כל הקושי שבדבר. אבל עכשיו מה ? עם כל ההישגים הכלכליים שמנית על המצב הפנטסטי השורר במדינה שלנו. איך זה שאני ועוד רבים רבים רבים וטובים מתקשים להרגיש בהם ? למה לא משחררים מעט את החגורה,ומחזירים לעם את הנשימה שהוא זועק אליה ? תעדכן אותי מתי הם מוציאים את הפטיש של ה5 ק"ג..... אני חייב להחזיק משהו אז,שלא אתגלגל מצחוק.... אגלי הזיעה ניגרים על פדחתם.והם יושבים במזגן מקפיא.... האדמה רועדת מתחת לרגליהם,והם מתחילים להפנים. זו מחאת תחריר של ההמונים שהתאחדו. והיא לא תסתיים בהבטחות סרק ובשליפות מהשרוול.לא רוצים עוד סופר טנקר שיכבה שריפות בכל פעם. עכשיו זה מעט מידי. ומאוחר מידי. ליום הבחירות הקבוע בחוק כבר לא יספיקו להגיע. הערכה אישית שלי.

ye44

New member
ביננו גיסי ידידי מבלי שאף אחד ישמע

שהקייטנה תסתיים בסוף אוגוסט ויתחילו הסמסטרים והלימודים המחאה לייט תנדף כמו עלה ב
בהחלט מסכים איתך
שיש מקום להמון המון שינויים
אבל צריך להתחיל ממשהו, הרופאים קיבלו בהסכם הנוכחי מה שלפני עשור הם היו מסתפקים בחצי
בנושא הדיור הגיעו להחלטות מספקות או לא, תלוי כיצד מסתכלים על זה,מה שהוחלט, זה שוב היה חלומנו הרטוב לפני כעשור
מצב המדינה כמדינה מבחינה כלכלית נמצאת במצב מצויין ואת זה קובעים מיטב כלכלני העולם
הנגיד סטנלי פישר מברך על הצעדים ומשבח אותם
לפני כשנתיים וחצי היה צפי של 500000 מובטלים מ"ס בלתי נתפס עקב הבעיות הכלכליות בעולם
נתניהו בתוכניתו הכלכלית דאג להביא את מדינתנו לאחוז אבטלה שלא זכור כמותו ב30 שנה האחרונות כי הוא דאג להחזיר למעגל העבודה את ה
וה
חסל דמי אבטלה
הכי קל זה לומר אוקיי נכנעתי קחו מה שאתם רוצים ויהיה לי שקט ל6 שנים הבאות ולאחר מכן נכנס לשוקת שבורה שעוד נתגעגע לתקופה לא הנוכחית אלה לתקופה שלפני עשור
מדינות לידנו מתמטטות ואנחנו יציבים
נתניהו אומר שהמצוקה קיימת והכל בגלל הקרטלים והבירוקרטיות, הוא ישבור אותם לרסיסים כמו שהוא עכשיו עושה לתנובה ולגב' עופרה שטראוס
הוא שובר את מינהל מקרקעי ישראל זה היה טאבו במדינה אי אפשר היה לנגוע בהם והוא נוגע
רומא לא נבנתה ביום אחד
ולנו משלמי המזונות צר לי לבשר לך נמשיך לאכול את החרא נראה אותך יוצא למאבק ? הנשים הרי ימצצו לך ת'דם
רק אם תבקש הקלות
לך תיפול על נשים בסגנון דנדנשים עדיף להתגרש מחמסניקית היא לפחות תחסל אותך במכה אחת ההיא תעשה לך מוות בעינויים

../images/Emo45.gif

כתבת ישר ולעיניין, לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר. כמי שהייתה בשדרה בהפגנת האמהות, אין לתאר את הכוח של מעמד הביניים הרמוס והדרוס שסוף סוף מרים את ראשו ומעיז לומר"לא עוד". באמת שזה מרגש. ישראל שלאחר מחאת האוהלים תהיה לחלוטין אחרת. אני מתכוונת ב- 1 בספטמבר לשוחח על כך עם תלמידי. אין שיעור אזרחות טוב מזה. סוף סוך הפכנו למדינה שפויה שבה מותר לארגן מרי אזחי בלי קשר לפוליטיקה. בלי קשר לבטחון. סוף סוף את אזרחי המדינה מעניינת מדיניות הפנים ולא רק ההגנה על הגבולות. עם שלא מחזק פנימה לא יוכל לשמור או לסמן שום גבול.

ye44

New member
../images/Emo6.gif מרי אזרחי את

חיה במצרים ? כבר כתבתי שהקייטנה מסתיימת ב1 לספטמבר עד אז שוקו ולחמניה עם סלטי מיקי יחולקו חינם ליד הבימה
דברי דברי עם תלמידייך הם בכלל מקשיבים לך ? מעניין ת'תחת שלהם
" המורה אולי תפסיקי לחפור, לא מספיק חפרת לאקס "

אחחחחחחחחחח

אם אתה היית תלמיד שלי...נופל לידיים שלי, כבר הייתי עושה ממך כזה קרקס...
התלמידים שלי תמיד, אבל תמיד מקשיבים לי. חסר להם שלא.
שבת שלום מותק, אתה מוזמן עם ה
והילדים לחזות במתרחש ברוטשילד פינת תחריר, מחר ב- 21:00. אני אהיה שם ואנופף לך...

ye44

New member
אני מעדיף

לנסוע לראות את הבת שלי שורדת במחנה של הצופים אי שם בצפון הארץ, לפחות שם היא לומדת דרך ארץ
מה היא תלמד מרוטשילד ? לעשן "ג'וינטים ולשתות
"
"עלק" שעור אזרחות אולי שעור באנרכיה ? עוד 100 שעות ארה"ב הופכת להיות חדלת פרעון אז עדיף שתקפלי להם ת'אוהלים ותשלחו זר פרחים לנתניהו חומר למחשבה

שיעור

באהבה חופשית...תקשיב מה שקורה שם באוהלים בלילות....
בוא נאמר שאפשר לראות הרבה רגליים מציצות מאותו אוהל....
והפרחים לצה"ל.

../images/Emo6.gif

את מתבלבלת מותק אלו היו פשוט מרבה רגליים באוהלים חיות המחמד של התושבים . . .

ye44

New member
אני שמח שאת

מסכימה איתי שהכל שאנטי באנטי "עלק" מרי אזרחי
את לא רואה רגליים מציצות את רואה "מציצות"והפרחים לחלפ

למעלה