Broods - Mother & Father
D Drunk in Love New member 12/8/14 #41 Ella Henderson - Glow לא מצליח להחליט איזה שיר טוב יותר. זה או Ghost.   זה פשוט נפלא בסאונד גבוה. יופי של שיר! שמח שמצליח לה.
Ella Henderson - Glow לא מצליח להחליט איזה שיר טוב יותר. זה או Ghost.   זה פשוט נפלא בסאונד גבוה. יופי של שיר! שמח שמצליח לה.
D Drunk in Love New member 13/8/14 #46 Jessie J - Tough Love It's really a good sign that you're on my mind, it's true And I've been thinking of what to say all night to you     אני חושב שזה שיר ממש ממש מעולה. אחד הטובים שלה.
Jessie J - Tough Love It's really a good sign that you're on my mind, it's true And I've been thinking of what to say all night to you     אני חושב שזה שיר ממש ממש מעולה. אחד הטובים שלה.
D Drunk in Love New member 14/8/14 #47 אף אחד לא שמע היום מוזיקה? אני שומע עכשיו את Best Mistake של אריאנה. קטע טוב.
H Halcyon Days New member 15/8/14 #53 Madonna - I Want You בטופ 10 שלה.   מאסטרפיס נתן לי תקווה שהיא תקליט אלבום בסגנון של שני השירים האלו. מקווה שהיא תספיק לעשות משהו כזה...
Madonna - I Want You בטופ 10 שלה.   מאסטרפיס נתן לי תקווה שהיא תקליט אלבום בסגנון של שני השירים האלו. מקווה שהיא תספיק לעשות משהו כזה...
ד דר אמברלה1 New member 15/8/14 #54 Destiny's Child Feat. Timbaland - Get on the Bus פשוט שלמות. השני הכי טוב שלהן אחרי Say My Name.  
Destiny's Child Feat. Timbaland - Get on the Bus פשוט שלמות. השני הכי טוב שלהן אחרי Say My Name.  
D Drunk in Love New member 15/8/14 #55 לא כתבת את זה כבר? אני לא מכיר הרבה שירים שלהן (שזה מוזר) אבל ממה שאני מכיר אני הכי אוהב את Bills, Bills, Bills
לא כתבת את זה כבר? אני לא מכיר הרבה שירים שלהן (שזה מוזר) אבל ממה שאני מכיר אני הכי אוהב את Bills, Bills, Bills
D Drunk in Love New member 15/8/14 #56 Kylie Minogue - Kiss Me Once תתחילו לחשוב על דרכים להעיר את הפורום כי הוא רדום ומשעמם לחלוטין בחודש\חודשיים האחרונים.
Kylie Minogue - Kiss Me Once תתחילו לחשוב על דרכים להעיר את הפורום כי הוא רדום ומשעמם לחלוטין בחודש\חודשיים האחרונים.