מאש''ע?
D Drunk in Love New member 2/7/15 #2 Marina & the Diamonds - FROOT אני כ''כ מאוהב ב- Solitaire לאחרונה! לשמוע אותו באוזניות טובות בווליום בחושך הברידג' הורס.   בכלל אלבום מעולה. אני ממשיך ליהנות ממנו. כל השירים טובים.
Marina & the Diamonds - FROOT אני כ''כ מאוהב ב- Solitaire לאחרונה! לשמוע אותו באוזניות טובות בווליום בחושך הברידג' הורס.   בכלל אלבום מעולה. אני ממשיך ליהנות ממנו. כל השירים טובים.
G GM1988 Well-known member 2/7/15 #4 Rihanna - Bitch Better Have My Money זה הדבר הכי מושלם שריהאנה יכלה לעשות ממש לא ציפיתי לדבר כזה בהמשך אחרי הסינגלים הקודמים. שיר וקליפ שמשתלבים באופן מסעיר אחד עם השני. עלילה מעניינת ומשחק שמבוצע היטב בין כל הדמויות. אין, לא התלהבתי ככה מקליפ ושיר כבר המון זמן
Rihanna - Bitch Better Have My Money זה הדבר הכי מושלם שריהאנה יכלה לעשות ממש לא ציפיתי לדבר כזה בהמשך אחרי הסינגלים הקודמים. שיר וקליפ שמשתלבים באופן מסעיר אחד עם השני. עלילה מעניינת ומשחק שמבוצע היטב בין כל הדמויות. אין, לא התלהבתי ככה מקליפ ושיר כבר המון זמן
H Headspace New member 4/7/15 #13 עדי כהן - סוף הסיפור / שבתות וחגים / היי שקטה שכחתי כמה אני אוהב את הביצועים שלה
ד דר אמברלה1 New member 5/7/15 #15 The Weeknd - Can't Feel My Face פשוט מעולה. (ועצוב שלקח לי כמה שמיעות כדי להבין.)   שיר פופ פשוט מושלם. לחלוטין מזכיר את הרגעים הטובים של מייקל מהאייטיז.  
The Weeknd - Can't Feel My Face פשוט מעולה. (ועצוב שלקח לי כמה שמיעות כדי להבין.)   שיר פופ פשוט מושלם. לחלוטין מזכיר את הרגעים הטובים של מייקל מהאייטיז.  
ד דר אמברלה1 New member 9/7/15 #19 Jamie xx Feat. Romy - Loud Places מכור לשיר הזה לאחרונה. מכל הקטע המנלכולי-לילי-אפלולי של המפיק הזה,היציאה המאוד מרוממת מאוד מפתיעה ומענגת. וההגשה של רומי פנטסטית בשיר הזה.  
Jamie xx Feat. Romy - Loud Places מכור לשיר הזה לאחרונה. מכל הקטע המנלכולי-לילי-אפלולי של המפיק הזה,היציאה המאוד מרוממת מאוד מפתיעה ומענגת. וההגשה של רומי פנטסטית בשיר הזה.