גם אצלי רואר יהיה מקום 6 הוא מאוס, אבל מעולה
ד דר אמברלה1 New member 5/7/14 #7 Samantha Mumba - Baby Come On Over איזה כיף להיזכר חתיכת נוסטלגיה! ובשיר הזה - גם גרסת האלבום וגם גרסת הרדיו אדירות.
Samantha Mumba - Baby Come On Over איזה כיף להיזכר חתיכת נוסטלגיה! ובשיר הזה - גם גרסת האלבום וגם גרסת הרדיו אדירות.
U UnderControl1 New member 7/7/14 #101 לא חשוב שמחקו, אולי לא נשלח טוב? תפוז עשה לי בעיות בימים האחרונים (כמה מפתיע...)
D Drunk in Love New member 5/7/14 #10 Ariana Grande - Break Free (ft. Zedd) הפקה של מקס מרטין והצוות שלו יחד עם ביטים של זד. מוזר שעדיין לא כתבתם כאן עליו מקום ראשון באייטונס בהרבה מדינות בעולם, עדיין! http://www.youtube.com/watch?v=2Ek3WMM7I-0
Ariana Grande - Break Free (ft. Zedd) הפקה של מקס מרטין והצוות שלו יחד עם ביטים של זד. מוזר שעדיין לא כתבתם כאן עליו מקום ראשון באייטונס בהרבה מדינות בעולם, עדיין! http://www.youtube.com/watch?v=2Ek3WMM7I-0
D Drunk in Love New member 5/7/14 #12 בעיני למעט ביצוע טוב וחינני של אריאנה, זה אחד השירים היותר חלשים עד עכשיו בקריירה שלה. קלישאתי, ממוחזר וסובל מבינוניות בלתי נסלחת! חבל. עד עכשיו גם אם לא עפתי לחלוטין על דברים שעשתה חיבבתי את הכל.
בעיני למעט ביצוע טוב וחינני של אריאנה, זה אחד השירים היותר חלשים עד עכשיו בקריירה שלה. קלישאתי, ממוחזר וסובל מבינוניות בלתי נסלחת! חבל. עד עכשיו גם אם לא עפתי לחלוטין על דברים שעשתה חיבבתי את הכל.
B Brady New member 5/7/14 #14 כשהחלק המעניין היחיד בשיר מתחיל 15 שניות לפני סיומו, אתה יודע שזה מיותר
H Halcyon Days New member 5/7/14 #20 השיר כיף. הביטים של זד קצת הורסים את השיר והופכים אותו משיר פופ כיפי (שאם קייטי הייתה מבצעת חלקכם הייתם אוהבים) לשיר שקצת חופר. אני אוהב את הכיון שהיא הולכת אליו. באלבום הקודם היא לא עניינה אותי בכלל.
השיר כיף. הביטים של זד קצת הורסים את השיר והופכים אותו משיר פופ כיפי (שאם קייטי הייתה מבצעת חלקכם הייתם אוהבים) לשיר שקצת חופר. אני אוהב את הכיון שהיא הולכת אליו. באלבום הקודם היא לא עניינה אותי בכלל.
A antonio44 New member 5/7/14 #23 מתבייש לומר אבל אהבתי נכון,הוא ממוחזר,ג'נרי,נוסחתי,קלישאתי וכ',אבל הוא כזה כיפי עושה לי חשק לעשות איזה אימון אירובי מטורף לצליליו
מתבייש לומר אבל אהבתי נכון,הוא ממוחזר,ג'נרי,נוסחתי,קלישאתי וכ',אבל הוא כזה כיפי עושה לי חשק לעשות איזה אימון אירובי מטורף לצליליו
D Drunk in Love New member 5/7/14 #16 Lilly Allen - Sheezus בגלל שלא הספקנו יותר מדי להתדיין עליו (ואני מאשים רק אותו בזה - לא אלבום חזק מספיק ודי נשכח), חשבתי שהוא יהיה אלבום הטופ 10 הבא שלי, מה אתם אומרים?
Lilly Allen - Sheezus בגלל שלא הספקנו יותר מדי להתדיין עליו (ואני מאשים רק אותו בזה - לא אלבום חזק מספיק ודי נשכח), חשבתי שהוא יהיה אלבום הטופ 10 הבא שלי, מה אתם אומרים?