"מאשה בהצגה" .......

$ מעיין $

New member
"מאשה בהצגה" .......

הורדתי איזה מערכון של דומינו, כש-מאשה הלכה להצגה... קרע אותי!!! זה הולך כך: (תקראו את זה במבטא רוסי כזה) .... מאשה: " אתמול בבוקר לקחתי את הנכדה שלי להצגה: "כיפה אדומה" קטסטרופה של הצגה פשוט קטסטרופה, עיצבנה אותי מהתחלה עד הסוף!! אבל הכי מעצבן היה הילד שישב מאחורינו, ילד בן 6 מחוצ´קן עם בועת נזלת גדולה ושפם!!! הילד הזה יושב לי מאחורי האוזן וכל הזמן שואל את אבא שלו שאלות: "מי זה?? הוא טוב?? הוא רע?? מה עשתה כיפה אדומה?? איפה אמא שלה?? הוא רעב?? איפה אחותו?? בסוף לא יכולתי יותר!!! הסתובבתי אחורה...... ייייישששששששרררררררר נתתי לו שתי שטוטות!!!! פליק פלאק!!!!! חרייט קטן ומחוצ´קן!!!!!!!!!! צעקתי לו!! תשתוק כבר!!!!! ה.. ה..אז מה עושה הילד ה..ה....הכפוי תודה הזה?? וה... ה.... חוצפן?? מתחיל לבכות ..... ואבא שלו אומר לי: "גברת איך את מדברת??" .. ייייששששששששששששרררררררררררררר שתי שטוטות!!!! פילק פלאקקקק!!!!! שמאלנים!!! קוקו!!! הלוואי שהילד שלך ילך לגן של גאולה אמיר!!!!! זה מה שאמרתי לו..... אז ניגשת אליי הסדרנית ואומרת לי: "גברת אפשר אולי לשמור על שקט?" אחח אחחח אחחחח אני ניפגעתי..... ייייייישששששששרררררררררררררררררר שתי שטוטות!!!! פליק פלאאאאאק!!!!! הלוואי שתבלעי מטרייה והיא תפתח לך בתוך הבטן!!!! זה מה שאמרתי לה ... הלוואי שתשבר לך היד ואף אחד לא ירצה לחתום לך על הגבס!!!!!!!!!!!!! הלוואי שתתקעי יום שלם הילדה המעצבנת מהפרסומת לחומוס!!!!!!!!!!!!! הלוואי.....הלוואי ותזכי להופיע מאחד הפרקים של פוקוס!!!!!!! ... הלוואי ... הלוואי שיגנבו לך את הפתק מהכותל!! ואם לא אז שירד עליו גשם!! כל הדיו יתמסמס וימרח! ואלוהים לא יבין מה רצית ממנו... לא חשוב!!!! לא חשוב!!!! אז עצרו את ההצגה וכיפה אדומה ביקשה ממני להיות בשקט.....אחחחח אחחחח אחחחחח שוב פעם אני ניפגעתי ייייייייששששששששששרררררררררררררררר שתי שטוטות!!!!!! פליק פלאקקק!!!!! בבהמה הקטנה הזאת!!!!!!! ויצאנו משם החוצה בסערה!!!!! אני והנכדה... מסכנה היא לא הבינה כלום... כל הדרך בכתה.... יייייישששששששררררררררר שתי שטוטות!!!!! פליק פלאאאקקקקק!!!!! יש לה מושג כמה עלה לי כרטיס?!?.... אני גמרתי עם הצגות... אני שנה הבאה חוזרת לרוסיה!!!! שלום!" פחחחחח קרע אותי!! זה יותר מצחיק כששומעים את זה.. מאשר לקרוא...
מעיין

keren007

New member
יש עוד אחד! מאשה מרגלת, בבקשה:

אני בטראומה! כולי בטראומה! לא מאמינים מה קרה לי! מספיק!!! אני הולכת לתומי ברחוב, פתאום מתנפלים עלי שני בריונים, שמים לי סמרטוט בפה, עוצמים לי את העיניים ודוחפים אותי למכונית שחורה. בדרך הם אמרו לי: אנחנו לוקחים אותך לחקירה, אמרתי לעצמי: אני לא אומרת אף מילה, עד שלא מוציאים לי את הסמרטוט מהפה. הגענו למבנה נטוש, פתאום נכנס חוקר ואומר לי: מאשה, אני מהמוסד ואנחנו יודעים שאת מרגלת! אמרתי לו: זה גם אני יודעת... אז הוא אמר לי מאשה: או שאת נכנסת לכלא, או שאת מצטרפת למוסד, הכדור בידיים שלך, זרקתי את הכדור הצידה! והצטרפתי למוסד. תוך שבוע עברתי קורס האזנת סתר, קורס שפת מוריס, קורס קיפולי נייר, קורס החייאה, קורס אמק! כמה קורסים! לא חשוב! תוך זמן קצר צנחתי בדמשק והגעתי לארמון של אסאד, מהר מאוד מצאתי שפה משותפת עם אסאד, שנינו שולטים בגרוזינים... אסאד ככה, כמו שאומרים ככה, ישר נדלק עלי! כמו שאומרים, הוא אמר: מאשה, בואי לים, בואי נראה את דמשק העתיקה, אמרתי לו: סאדי, מה יותר רומנטי מלראות כור גרעיני? הוא לא חושד בכלום. איך שנכנסנו אמרתי לו: סאדינקה, תעמוד רגע ליד הכור.. שלוקום צילמתי! תעמוד רגע לי הנוסחה של הפצצת אטום, שלוקום שלוקום שלוקום שלוקום צילמתי! ופתאום חשכו עיניי... אמרתי לו: סאדינקה, ככה אתם רוצים לבנות פצצת אטום?...... מה זו הנוסחה הזאת?! ממתי cio2 נמצא בקשר מתכתי עם מגנזיום ברוניה?! ישר נתתי שתי שטוזות לסאדינקה הקטן, תיקנתי את הנוסחה, תוך שבוע היתה להם פצצת אטום. הייתי מאוד גאה, גם תרמתי לביטחון מדינת סוריה, גם למדתי שפה חדשה, אמרתי: אשטמיינה קרומיה וולאדיה, וואחד טנן טאלטה..... לא חשוב! אסאד נורא התרגש, הוא אמר: מאשה, את מרגישה את המתח בינינו? אמרתי לו: סאדינקה, רד מהחוט חשמל... הרגשתי שהוא נהיה אובססיבי אלי, זה הרגע שהחלטתי לברוח, ברחתיהגעתי לתעלת סואץ, קפצתי למים, שחיתי שחיתי שחיתי שחיתי שחיתי, עד שהגעתי לאפיסת כוחות..... ומאפיסת כוחות לקחתי טיסה לארץ. איזה טראומה! איזה טראומה! מספיק כבר די! מה כבר ביקשתי.. סך הכול רציתי להגיע הביתה בשלוש, שלוש וחצי מקסימום... תודה רבה...

keren007

New member
אמממ...

אני חושבת שהורדתי את זה בערך לפני שנה מאיזה אתר, לא זוכרת איזה...

*-*SUNSHINE*-*

New member
אויש זה קטע גדוווווווווווך!

פשוט ענק!!! יש לי אותו ואני מתעלפת כשאני שומעת אותו!!!! -שני-

למעלה