מארק בולן ולהקת T.REX

dj MosheL

New member
מארק בולן ולהקת T.REX

להקת T.REX היתה להקת הגלאם רוק החשובה של שנות 70 ההיסטריה סביב הלהקה לא נפלה ויש הטוענים שאף עלתה על ההיסטריה שאפפה את להקת החיפושיות בשנות ה 60. תופעות של נערות צעירות מתעלפות בוכות בהיסטריה וצורחות נהפכו לשם דבר בכול הופעות הלהקה. דיוויד בואי בתקופת זיגי סטארדסט הושפע רבות מלהקת T.REX עוד להקות גלאם שפעלו באותו תקופה היו SLADE SWEET רןקסי מיוזיק בתקופה מסוימת SPARKS סוזי קווטרו וגארי גליטר הכריזמה של סולן הלהקה מארק בולן היתה מדהימה אבל כול זה נקטע ב 16.9.1977 כאשר מארק בולן נהרג בתאונת דרכים שבועיים לפני יום הולדתו ה 30 ויחד איתו נעלמה כול סצנת הגלם רוק. הקליפ שאני רוצה להראות לכם הוא גירסה אקוסטית לאחד השירים שהכי מזוהים על להקת T.REX ילדי המהפכה או כפי שהוא נקרא בשמו הלועזי Children of the revolution בחרתי דווקא בגירסה הזאת כי היא מכילה בתוכה גם כמה אורחים כגון ריגו סטאר על התופים ואלטון ג'ון על הפסנתר הקליפ הוא מהאוסף הפרטי שלי ואני שמח שאני יכול לשתף אותכם בו צפיה נעימה. שלכם באהבה D.J MosheL נ.ב זהו היוזר החדש שלי מהיום

LadyG

New member
תתחדש על היוזר

לא מכירה את הגרסה הזאת. איזה יופי לראות את רינגו. תמיד נדמה לי, שהוא מן סוג של חבר ותיק שלי

dj MosheL

New member
אל תידאגי

את לא מכירה עוד הרבה דברים שיש באוסף שלי :) אבל אני מבטיח לתת לך ולפורום לטעום קצת מכול דבר שיש באוספים שלי ותודה על האיחולים

After midnight

New member
אחלה מושל

ותודה על השיר, בולאן מהתקופה הזאת לא ממש אהוב עלי, אבל באמת תמיד כיף לראות רינגו, אם כנראה הכי כיף להיות רינגו..

HelterSkelter1

New member
רינגו גאון

אחד מהמתופפים הגדולים בהיסטוריה, ובטח שאחד מהפחות מוערכים. לקח לי זמן להבין את זה, אבל הסאונד והגרוב של האיש לא קיימים אצל אף אחד אחר. בשביל הביטלס הוא מתופף מושלם.

giloni

New member
וכמובן, ההקשרים

המפיק של בולין ושל הסטרובס הוא אותו אחד - טוני ויסקונטי. הוא גם הפיק את דיויד בואי, את הספארקס ובכלל היה מעורב בסצנת הגלאם באופן עמוק. הוא גם זה שדרדר את הסטרובס אל הגלאם. אחלה דרדור. חוץ מזה, בולן ובואי היו חברים מאד קרובים של דייב קאזינס. אבל לא זו הסיבה שאני אוהב את מארק בולן. יש לו קול מתוק, שירים מתוקים ממש Sweet (והם רק היו חיקוי שלו, לטעמי). תודה מושל יקי

After midnight

New member
נו מה?

giloni and the strawberry connection אחלה שם ללהקה פסיכדלית, בטח יש ליואל, עופר ויוסי יש עותק בויניל... מעניין אם אפשר למצוא את זה באיזה בלוג

giloni

New member
מכרתי ליוסי

1000 פאונד בEbay. עד עכשיו הוא לא החליט אם זה תקליט או מאפרה... יקי

למעלה