מארק אואן האם מארק אואן שהיה ב"טייק דאט" הוא הומו? קנו לי את ה-DVD החדש של רובי והוא מה זה שווה.
R R W New member 9/12/03 #1 מארק אואן האם מארק אואן שהיה ב"טייק דאט" הוא הומו? קנו לי את ה-DVD החדש של רובי והוא מה זה שווה.
E escaping New member 10/12/03 #3 לא ידוע לגבי מארק השמועות אומרות שכן, אבל הוא עוד לא אמר כלום לגבי זה. מה שכן, לא ידוע לי על חברה קיימת... הדיוידי באמת שווה ביותר!!! במיוחד קטעי האקסטרה בCD הנוסף!
לא ידוע לגבי מארק השמועות אומרות שכן, אבל הוא עוד לא אמר כלום לגבי זה. מה שכן, לא ידוע לי על חברה קיימת... הדיוידי באמת שווה ביותר!!! במיוחד קטעי האקסטרה בCD הנוסף!
מ מורי לנצח New member 10/12/03 #4 וול לי ידוע אחרת.. ../images/Emo187.gif וגם אם אל אני חיה בהכחשה מוחלטת!!!
Reutk Active member 10/12/03 #6 לא נראה לי כי היתה לו חברה שהוא מאוד אהב ואני מאוד שנאתי אני זוכרת את זה
E escaping New member 10/12/03 #7 טוב.. אי אפשר לדעת למען האמת כי לא מצאתי אף ראיון איתו בנושא הזה. מה שכן היו המון שמועות עוד מתקופת טייק ד'את. אבל מי יודע...
טוב.. אי אפשר לדעת למען האמת כי לא מצאתי אף ראיון איתו בנושא הזה. מה שכן היו המון שמועות עוד מתקופת טייק ד'את. אבל מי יודע...
מ מורי לנצח New member 10/12/03 #8 בתקופת טייק דאת הייתה לו ../images/Emo187.gif חברה שכל כך לא סבלתי אותה!!! קראו לה ג'ואנה קלי והיא הייתה בודהיסטית וואי איך לא סבלתי אותה!!!
בתקופת טייק דאת הייתה לו ../images/Emo187.gif חברה שכל כך לא סבלתי אותה!!! קראו לה ג'ואנה קלי והיא הייתה בודהיסטית וואי איך לא סבלתי אותה!!!