מארי כריסמס?

Yaniv-DC

New member
מארי כריסמס?

מ-4.1 אחוזי אבטלה ב-10 בספטמבר, ל-6.3 אחוזי אבטלה כיום. רשתות כמייסי ובלומינגדיילס מדווחות על ירידה של 10% במכירות לעומ כריסמס שעבר. בננה ריפאבליק, גאפ, H&M - 30 עד 40 אחוז. בוש אומר בשידור חי בטלוויזיה "צאו ובזבזו כסף". "השנה זה מוזר, יש מלחמה אבל לא יודעים בדיוק מה קורה, רוצים לחגוג אבל לא יודעים איך לעשות את זה בצורה הראוייה" אמר לי איש חביב שראיינתי. לראשונה מאז הספטמבר אילבן לבוש יש אופוזיציה, והצעת הרפובליקנים לעיסקת החבילה נעצרת בסנאט ע"י הדמוקרטים. ואפילו לראשונה מזה שנים, בחלקים נרחבים של ארה"ב הכריסמס הזה, ככל הנראה, לא יהייה לבן. ואם אתם בארץ, הרשו לי להמליץ לכם על צפייה ב"רואים עולם" ביום שבת, בכתבתו של... אתם כבר יודעים מי... ואחרי תשגידו לי (אם יהייה מישהו שיגיד) מה דעתכם עליה, אני אספר לכם מה היה החלק שלי הפעם... תהנו מהחופש, יניב.

Yaniv-DC

New member
ועד כאן לסוף שבוע זה...

תמה לי העברית להפעם. לא נהייה כאן עד יום רביעי, יש חופש מהעבודה... (אלא אם אני אחזור הבייתה לכמה שעות, ולא בא לי). לזיוי שלום (ענבל ומורן - תודה. זה היה השערות, זה קורה לו כל כמה חודשים, פשוט שכחו להגיד לי את זה....) ´תראות!

nir2323

New member
אולי זה משודר כאן

בקישור יש כפתור לערוץ 1 ושם משודרות תוכניות החדשות האחרונות ששודרו, מבט, יומן, IBA NEWS, לא יודע אם גם מהדורת השבת שם. ומצורף גם הקישור לקשת - הם משדרים ברשת ??? (רק בישראל!)

nir2323

New member
כנראה שאת מהדורת השבת הם לא מעבירים

והנה האתר של ערוץ 1

DJNYC

New member
ובניו יורק - כריסמס בטון שונה.

אין ספק שעונת החגים הזו שונה משנים קודמות... ניו יורק עברה טראומה קשה שפגע בהמון סקטורים ומגזרים ועוד ממשיכה להשפיע על תחומי חיים רבים. זה לא אותו הכריסמס

nir2323

New member
הכתבה מוושינגטון על המצב?

היתה כתבה מאוד מעניינת, שהצליחה להסביר מה קורה שם, האופיזציה שיש לבוש בסנאט, המצב הכלכלי הנוכחי לעומת המיתון בשנות ה-70, איך לורה מדליקה את העץ עם הילדים, והכל בצורה ברורה, אפילו העריכה חביבה ללא שמאלץ, למשל, שולב קטע קצרצר של אחד השירים לכריסטמס וזהו, קודם לכן היתה כתבה על ארגנטינה, אשר לכל אורכה נוגן השיר: DONT CRY FOR ME ARGENTINA טוב די, הבנו את המצב הקשה, לא צריך לנג´ס 5 דקות עם השיר.

nir2323

New member
אם באקטואליה עסקינן-רצח רבין/הקונספ

הקונספירציה. תשיגו מהר את מוסף 7 ימים של ידיעות משישי, ותקראו את הכתבה על הקונספרציה שמאחורי רצח רבין. מסתבר שהרעיון צובר תאוצה, יש מרצים מהאוניבסטאות שמרצים בנושא, בערבים סגורים - תמורת תשלום דמי כניסה !!! באופן כללי התאוריה היא:- המזימה אורגנה ע"י השב"כ, רביב, ומרגלית הר שפי, הם סוכני השב"כ, אשר פיתו את יגאל אמיר, שהיה משולהב וחדור אמונה, לרצוח את רבין, והיות והוא ימני , האשמה תיפול על הימין. יגאל אמיר ירה כדורי סרק,ולכן רבין הספיק להסתובב ולהסתכל לאחור, המאבטח רובין, ירה כדורים חיים , בעת שדחף את רבין למכונית, הם מוצאים לכך סימוכין, על פי הפגיעות בגבו של רבין, ועל פי "המחלוקת שיש בין הדוחו"ת של ביה"ח למכון הפתולוגי", הצלם החובב שהיה שם הינו סוכן שב"כ, שהרי נאמר כי הסרט נמכר במליון דולר, אז מדוע הוא עדיין עובד ? ועוד ועוד, אגב, זה אינו סיפור עיתונאי מופרך, עובדים איתי מספר אנשים, שמאמינים שכך אכן קרה ! ושזו מזימה מאורגנת של השב"כ.

inbale

New member
תעשה לי טובה!!!!!

קראתי את הכתבה והדבר היחיד שבא לי זה היה להקיא...המוח הישראלי תמיד מוצא דברים תחת לאדמה ומצוצים מהאצבע. בושה וחרפה שמישהו בכלל מעלה על דעתו סיטואציה אדיוטית כזאת. ולגביי האנשים שמאמינים בזה...י שלזה טיפול מיוחד ואני לא אפרט פה. יגאל עמיר רצח את רבין. נקודה.

nir2323

New member
כן, זה מעצבן,אבל זה כנראה צובר תאוצ

לא, אני לא מאמין בתאוריה הזו, (אני עדין זוכר בצלילות את הרגע שהודיעו על הרצח, ואת ההתכנסות בכיכר לאחר מכן,) אבל מה לעשות, אנשים מאמינים בכך, ומספרם כנראה עולה. אני מכיר לפחות 3 , שעובדים איתי, שבטוחים שזו קונספרציה, טוב שהעיתון פירסם את זה, כדי ליצור מודעות לנושא !

Yaniv-DC

New member
אויש נו...

וגם המטריקס קיים. וגם יש כת צרפתית גדולה שמאמינה שבקרוב חייזרים יגיעו לירושליים ויש לקבל אותם שם (באמת! נאיה, הזמרת שיצגה את צרפת הארוויזיון 99 שייכת לכת הזאת). ואם לא תאכל, יבוא שוטר. בעצם, רבין לא באמת מת, פשוט נמאס לו מכל מיני אנשים עם קונספירציות, אז הוא עשה כאילו והלך לחיות בקאריביים, עם אלויס.

Yaniv-DC

New member
כמה דברים

ראשית, מסיבות שלא ברורות לי, רואים עולם היא מהדורת החדשות היחידה שלא משודרת של ערוץ 1. שנית, היו דווקא שני שירים, have a holy joly xmass, והשני - It´s xmass בביצוע של סלין דיון. וכאן צוות ערוץ 1 בוושינגטון מודה לדניאל על ההיכרות עם אודיו גאלאקסי... שלישית - ניר, שמח שהכתבה העבירה את המסר... אני רק חייב לציין שמעולם לא נהניתי כל כך לעבוד על כתבה. סתם ככה שתדעו... התחלנו לעבוד עליה ביום שני... אין חומר. יום שלישי... אין חומר. יום רביעי... אין חומר. וביום חמישי... ה-כ-ל התחיל לזרום. מה היה חלקי? כמובן לאסוף את כל החומר, וכל האנשים שדיברו שם (חוץ מהקרח באולפן), זה אלה שאני יצאתי לראיין... ודבר אחרון על הכריסמס הזה- מי שראה בשבוע שעבר אלי מקביל... ראיתם איך הכל סבב סביב ה-11 בספטמבר בלי בכלל להזכיר את זה? ואיך שינו את הפרטים ל"שריפה גדולה שנהרגו בה הרבה כבאים ואין כח לחגוג"? פשוט מדהים כמה הטלוויזיה מפחדת להתעסק עם הנושא... חוץ מסאות´פארק כמובן... מוזמנים להוריד פרק 509 בקאזה הקרוב לביתכם ולהבין...

למעלה