מאריה ב- Macy's 4th of July!

McBrownie

New member
מאריה ב- Macy's 4th of July!

אני לא יודע אם היה דיבוב, אבל זה נראה שהיא שרה לייב, לפחות רוב הזמן.

הירו:
http://www.youtube.com/watch?v=75DtMakLAIw&feature=youtu.be
השמלה לא משהו. אבל היא נשמעת טוב! .

#ביוטיפול:
http://www.youtube.com/watch?v=Hj3kOteCZc8
איזו חמודההההההההההההההה
אני די מחבב את הסט. מיגל נראה זוועה. טוב שהוא לא לבש את המכנסיים של מאריה בהארטברייקר וזהו.

אמריקה ד'ה ביוטיפול:
http://www.youtube.com/watch?v=5fu2bowU7Ok
ליפ סינק. אבל לפחות היא טרחה להקליט ווקאלז חדשים ולא להסתמך על אלו של 1990

a 90s Noah

New member
ממש אהבתי את ביוטיפול!

נראה כמו מחווה לשבועות בקיבוץ. מקסים!!

specialsomeone

New member
הירו וואוו גרם לי לבכות

הופעות מרשימות מאוד בכל 3 השירים
כמו שאמרתי בפתיח של ההודעה, הירו היה ממש מרגש! היא נראתה מושלם!
אהבתי מאוד את ביוטיפול, אולי ההופעה הכי טובה עד כה..
לגמרי "בדרך למעלה" מההופעות הקודמות.

ואוו איזה ביצועים קוליים מעולים!!

כבר הרבה זמן לא שמעתי אותה ככה..

True Colors

New member
הופעות יפות

כמה הערות בנקודות:

* כנראה ההופעה המוצלחת ביותר של Beautiful#.
אני עדיין חושב שלמיגל אין מספיק עם מה לעבוד אתו (אני מדמיין את ביונסה, למשל, במקום מאריה. ה-sexual tension היה בשמיים ולבטח היו עפים ניצוצות
), אבל בהתחשב במגבלות הידועות והמוכרות של מאריה, זה היה מוצלח למדיי.
ממש רות ובועז, כמו שמורנה אמרה

* Hero היה מאוד אמוציונאלי ומוצלח מבחינה ווקאלית.
עברו עשרים שנים (!) מאז שהשיר הוקלט.
היא נשמעה מדהים אז, והיא נשמעת מדהים גם היום.

* כששמעתי את ה-Introduction שלה לפני הביצוע ל-Hero, נזכרתי שקראתי פעם בעבר כתבת בידור על הסלבריטאים עם קול הדיבור הכי יפה ומושך. מאריה הופיעה שם, כשבהערות נכתב שהיא ידועה אמנם בזכות קול השירה החד-פעמי והיפהפה שלה, אבל שיש לה גם קול דיבור סקסי במיוחד.

* ביצוע מוצלח ל-America The Beautiful (אני לא יודע אם הוא pre-recorded, אבל לפחות הוא נשמע ונראה לייב. גם אם הוא הוקלט מראש, נראה שזו הקלטת טייק אחד - מאוד לא מעובדת, מאוד raw). אישית, אני אוהב יותר את הביצוע המוקלט מראש מ-2005 (עברו 8 שנים מאז! מה קורה לזמן, איך הוא טס?
), כי הקול שלה שם נשמע יותר עשיר והרמוני, לדעתי.

* אחרי הפיאסקו ב-BET (מודה שלא ידעתי איך לעכל את זה), ההופעות הללו מחזירות את האמון במאריה ואת האהבה אליה.

* בסופו של דבר, כל שלוש ההופעות מוכיחות שגוון הקול של מאריה וורסטיליות הקול שלה הם קלף מנצח.
הקול שלה פשוט יפה!

יפה! יפה! יפה! (#חרמוסה! #חרמוסה! #חרמוסה!, אם תרצו
)
גם אם הוא עבר שינויים לאורך השנים, או נחלש, היופי והעושר שבו נותרו.
מהבחינה הזו, היא עדיין אחת ויחידה

הירו משעמם, השלישי מעולה

איך אתם רואים שזה ליפסינק אני לא מצליח.. חוץ מזה שזה טוב בצורה מוגזמת/too good to be true

ביוטיפול לא עולה באייפון

Mידאס

New member
הופעות חביבות

אין לי ספק ששלושתן סובלות מליפ סינק, לפחות בחלקן. מה גם שזה היה פרה-רקורדד שואו, אז אנא צננו את ההתלהבות מהביצועים של מאריה, מכיוון שכולנו יודעים שבהופעות מוקלטות מראש, יש כמה טייקים ובסוף משודר זה הטוב ביותר, או עריכה של כמה קטעים מוצלחים במיוחד.

1. ביוטיפול - כרגיל, שום דבר לא עובד לי שם בדינמיקה בין מאריה למיגל. זה לא זה, זה לא לבמה, זה לא שיר לישיבה/עמידה הקפואה של מאריה (כל פעם במקום אחר, הנה על חציר, הנה היא על כיסא מלכה, הנה היא בכלוב מזהב). 'צטער.

2. הירו - ביצוע יפה. עיבוד מעט שונה ממה שהורגלנו אליו. שונא, שונא, שונא שהיא חותכת שירים ומקצרת אותם. פשוט חבל. אין לי ספק בכלל שהקליימקס בסוף הוקלט מראש. מאריה לא מסוגלת לשיר כך היום, עם כל הצער ועם כל הכבוד. כשהיא מזיזה ככה את הידיים בטירוף, זה כדי לחפות על העובדה שהיא רק עושה בכאילו עם הפה. בסה"כ ביצוע טוב, גם אם מוקלט.

3. אמריקה היפה - אולי הקטע הכי טוב בערב הזה, אבל פשוט רואים שהוא כל כולו הקלטה מראש ואין בו שניה אחת של לייב.

מאריה לא הייתה נראית טוב. השיער שלה לא עמיד ללחות של ניו יורק כנראה, והבגדים היו חרדת אלוהים, החל מבגדי החולבת, דרך שמלת הקוקטייל הקטנה עליה ב-4 מידות וכלה בשמלת האמנסיפציה האדומה הסלאטית הזו. NO GOOD.

בסה"כ אחלה פרומושן (בעיתוי לא מאד מוצלח ולא בווליום הדרוש לה כעת, אבל סבבה).

McBrownie

New member
אוי אני לא יודע אם כולם יודעים אבל במאריהדייל

י יש את ההופעות האלה להורדה- גם וידאו וגם אודיו!

למעלה