מארז לאולימפוס

worried diver

New member
מארז לאולימפוס

איפה ניתן למצוא מארז תת מימי לאולימפוס c-3040 ? (גם מארזים ל- c 4040 יכולים להתאים)

Famous

New member
למיטב ידיעתי (המוגבלת) ../images/Emo73.gif

אי אפשר להשיג את המארזים האלו בארץ. אפשר להזמין אותם באינטרנט באתר שנקרא Japan-Direct. הם מבצעים משלוחים לארץ. המחיר למארז PT-007 הוא כ 240$ כולל משלוח ול PT-010 כ 280$ כולל משלוח - דרך אגב, אם לא ברור, אלו מארזים של אולימפוס. אני אישית עוד לא הזמנתי (בכל זאת אני חבר בכיר בתת-פורום צוללים מובטלים
) אבל נדמה לי שקראתי מזמן הודעה של מישהו שכן הזמין מהם והיה מאד מרוצה. קיימים גם מארזים של חברות אחרות אבל הם הרבה הרבה יותר יקרים (באזור ה 1,000$ ומעלה).

worried diver

New member
פיימוס תודה. שמעתי על המארזים הללו

אך לא הצלחתי למצוא היכן מוכרים אותם.

בובי

New member
לי יש את המארז הזה

בשביל האולימפוס 3030 זה פשוט מארז טוב הבעיה זה רק המשלוח לארץ האמת שאני לא מבין מה ההבדלים בים גרסה 7 ל 10 אך בכל מקרה עדיף לקנות את הגרסה החדשה יותר לדעתי

skipper

New member
מארז לאולימפוס

כמו שציין AKIRA, ניתן לפנות לאתר שהוא צרף. את המארז שלי (לאולימפוס) קניתי ממנו - הוא נמצא ביפן. קח בחשבון תשלום מע"מ בשחרור המארז בארץ. בהצלחה אמיר

worried diver

New member
2 שאלות לסקיפר:(או למי שמכיר)

1. האם המארז פטור ממכס(מלבד מע"מ)? 2. האם המארז מאפשר הפעלה של כל המתגים במצלמה? 3.(שיקרתי בקשר ל-2) האם ניתן להרכיב עליו מבזק(פלש) חיצוני או להרכיב עדשות שונות(מקרו, וכו´)? בתודה מראש WD

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תשובות

המארז אכן פטור ממכס ומשולם עליו מע"מ בלבד. המארז מאפשר הפעלת כל המתגים כולל כולם. ניתן להרכיב מבזק סלאב בלבד. בדגמים החדשים של מארזי אולימפוס יש תושבת המאפשרת הרכבת תוספות לפני העדשה, כדאי לבדוק באתר של אולימפוס אם אכן ניתן להרכיב עדשות נוספות או רק פילטרים. מקווה שעזרתי במשהו. ו ב ב ח י " נ

שאלה לרו"ח אילוניק

כרואה החשבון היפה ביותר בפורום, האם תוכל להסביר מדוע חל מע"מ על מוצר שנקנה בחו"ל? עצות מועילות בנושא יתקבלו בברכה גם אם הן כרוכות בפירסום סמוי, יותר או פחות...
בקיצור, תן שיעור.
גורגוניה

gidib

New member
ביבוא קיימים מיסים והיטלים שונים, ../images/Emo5.gif

ישנן הגדרות שונות לגבי איזה מס מוטל על איזה פריט כמו גם על מקור הפריט עקב הסכמי שכר עם מדוינות שונות. אנו בני התמותה הרגילים שאינם יבואנים במקצוענו נוהגים לקרוא מכס לכל הכסף שלוקחים לנו עקב יבוא אבל יש מכס, מסקניה, היטלים שונים ומע"מ. מע"מ מוטל בכל מקרה עד כמה שאני יודע גם על מוצרים הפטורים ממכס ומס קניה.

אילוניק

New member
גורגוניה יש שאלות

שאני נורא רוצה לענות עליהם ושהשואל עוד יותר יהנה מהתשובה וזו לצערי לא תהיה כזו התשובה הפשוטה והמצערת כי המדינה קבעה כך כמו שקבעו בגדול שמותר לנסוע בעיר 50 קמ"ש מקווה שעזרתי ולו בקצת אילוניק IHB

כמה מצער

אני לתומי חשבתי שמע"מ מוטל רק על עיסקאות שנעשות בארץ. הרי כשאנחנו קונים בחו"ל אנחנו משלמים את המסים הנהוגים במקום הקנייה. נו טוב. תודה על התשובה וטוב שיש מי שיענה, גם אם התשובה לא ממש משמחת. שבת שלום, גורגוניה בזרם

ניב ד

New member
זה לא מדויק

כשקונים בחו"ל דרך האינטרנט/דואר את לא משלמת את המס הנהוג במקום הקניה כי פשוט אין מס כזה. זו למשל בעיה שמנסים כבר כמה שנים לפתור בארה"ב - נושא המע"מ באינטרנט, בין היתר בשל העובדה שבכל מדינה בארה"ב המע"מ הוא שונה. כיום אין עדיין מס כזה בארה"ב ולכן כשאת קונה ברשת בארה"ב את לא משלמת מע"מ, אבל אם תקני אותו מוצר בדיוק בחנות פיזית תשלמי את המס הנהוג. כמו כן, נגיד ואת קונה מוצר בחו"ל באופן פיזי. הרבה מן החנויות יכולות לתת לך טופס זיכוי מע"מ ואז תקבלי בחזרה את הכסף אם את תיירת ועוזבת את המדינה. וכן הלאה.

puffush

New member
המע"מ מוטל על מוצרים חדשים בלבד

והרעיון הוא שאת למעשה מבצעת ייבוא מחו"ל של מוצר, אותו תוכלי למכור חדש לקונה בישראל. אם רק ישלחו לך את המוצר עם האריזה פתוחה, או בצירוף כמה גרביים משומשות כריפוד, אזי תוכלי לטעון בפני פקיד המכס כי זהו אביזר משומש, שנשלח אלייך כמתנה מבן-דודך - ואין מקום לשלם עליו מע"מ.

בובי

New member
יש דרך לבטל את תשלום המע"מ

אני עשיתי זאת שקניתי את המארז שלי בחו"ל וזה עבד וגם בהזמנת כרטיסי זכרון זה עבד אבל יש בזה סיכון מסוים וזה לא הכי חוקי בעולם כך שמי שרוצה פרטים שיתקשר אלי במסרים.

skipper

New member
עוד פרט אחד

השיח´ כבר ענה על השאלות אבל ישנו פרט אחד קטן שמשפיע על גובה המע"מ המשולם בעת שחרור המוצר המיובא והוא: כמה בעצם הפריט שווה??? ע"ג קופסת המשלוח ישנו מקום המיועד לרישום שווי המוצר ע"י השולח. בבית המכס אין יודעים מה שוויו של מארז פלסטיק והזמנה שכזו אינה שכיחה. חישוב תשלום המע"מ ( 17% עדיין) יבוצע עפ"י הסכום שירשום השולח. והמבין יבין. לגבי הפעלת כלל המתגים כפי שהשיח ציין, אם קיים דגם מארז מתאים למצלמה, הוא אמור לאפשר את הפעלת כל האופציות הקיימים במצלמה. ישנם מארזים המתאימים (כפי שציינת בהודעתך) לכמה דגמי מצלמה ולפיכך עליך לבדוק שמדובר בדגם ייעודי למצלמה או דגם משולב. בהצלחה אמיר

למעלה