מארועי יום שבת

מארועי יום שבת

כהרגלנו,פעם בשבועיים אנו נוסעים לצהריים אצל אמא שלי,כל המשפוחה בבית אחד..שתבינו שיש 4 ילדים + אנחנו שזה 8 מבוגרים (ספק מבוגרים
) וכלבה אחת שובבה ואכלנית (במיוחד מהזבל
). ירדנו אני בן זוגי ושני אחייני לטיול קצר ולפתע פגשתי את bobito שלנושבא לבקר חברים שלו. איזה נחמד לראות חבר מפה במקום כ"כ לא צפוי..עדכנתי אותו לגבי המפגש אצל יוסף המטפל,הוא אמר שיבוא.. אחר"כ עלינו שוב והפעם בשביל לקחת מזוודות וללכת הביתה. אהה כן,המזוודות שאלתם? אז הפתעתי את בן זוגי שחוגג היוםי ום הולדת,וקניתי זוג כרטיסים לפראג..ביום חמישי הזה אנחנו טסים ונוחתים ביום שני הבא. אז ככה שהזמן יטוס לי עד שניפגש. מתגעגעת לכולם,
מיכל.

vca

New member
שאלת הבהרה

אם זו הפתעה אז איך הנער יודע ? כאילו יש סתירה לוגית במשפט, נכון ? אם אני הייתי את אז הייתי אוסף אותו מהעבודה בחמישי בצהריים באמתלה מסויימת, דוהרת לכיוון הנתב"ג בתירוץ אחר ורק אחרי ביקורית הדרכונים מגלה לו שטסים ליעד לא ידוע
בכל מקרה המון הצלחה בטיסה. אני מתעב מסיבות הפתעה. עם טיסות אני מסתדר קצת יורת טוב.

אוי,אז יש לי עסק בבית עם פינוקי של

קור חחח.. צריך לקנות דברים לפני טיול שכזה. אז הפתעתי אותו בנעליים שהיו קטנות עליו..אתמול החלפנו. אתמול הוא קנה עוד מס' פרטי לבוש וכ"ו. היום הולדת שלו היתה אתמול ורק אז הוא ידע על כך. שלושה וחצי שבועות הוא לא ידע כלום..ופתאום הוא מוצא זוג כרטיסי טיסה וזו בהחלט היה לו הפתעה. אל תשכח שלא כל אחד אוהב את סוג ההפתעות האלו,כל אחד מגיב אחרת. איתו יש לי את הדרכים הנכונות לו להפתיע אותו.. אל דאגה,לא נעשה לך מסיבת הפתעה..חו"ל? נחשוב עלייך חחח

למעלה