מארונה - טוב או רע?

Guy K

New member
מארונה - טוב או רע?

בשבוע הבא תוכלו לראות את הפרקים שבהם סטפני, מאסימו ורידג' גילו שרידג' הוא בעצם מארונה ולא פורסטר. העלילה הזו שינתה את הכיוון של הסדרה לחלוטין. אם עד אותו היום היפים והאמיצים הסתמכה על הפורסטרים כמשפחה העיקרית, הגילוי שרידג', דמות ראשית הנמצאת בסדרה מהפרק הראשון - הוא בעצם מארונה, הפך את כל שיווי המשקל של הסדרה. בני מארונה צצו כפטריות אחרי הגשם, ולרגע נראה שהיפים והאמיצים לעולם לא ייראו אותו הדבר. אז השאלה המתבקשת - משפחת מארונה - עשתה טוב או רע לסדרה?

דעתי היא

שה'מרונאים' פשוט הרסו את הסדרה. כל כך נהניתי ממלחמות הסרק בין ברוק לסטפני, מהעובדה שברוק עברה בין כל הידיים הגבריות של הפורסטרים (חחח), ופתאום הצניחו עלינו מאסות של 'מרונאים' מדושנים, שלא ברור אם הם איטלקים (כל הלזניות שרצות שם...) או אמריקנים. בסה"כ מאסימו מעצבן אותי, וג'קי עוד יותר. הם הביאו רק מלחמות גברים מטופשות ומסורות משפחתיות מהמאה ה-17 בערך. את מי מעניינת המורשת של סבא של מאסימו? (וכל פסלי הראש של 'גברי מארונה' - איכס). כמה טוב היה להישאר עם הפורסטרים. ודרך אגב - איפה אוז (אוסקר)? - עוד מארונה אחד...

Guy K

New member
אוסקר נעלם.

השחקן לקח חופשה מהסדרה אחרי נישואי הבזק שלו, מה שגרם לדמות של אוזי להעלם מהמסך באופן זמני. הנפגעת העיקרית מכך היא אמילי האריסון. לא מספיק שהיא קיבלה דמות שגולמה ע"י שחקנית פופולרית, היא גם לא קיבלה מספיק זמן מסך בגלל שאוזי לא היה בסביבה - ובסופו של דבר היא זו ששוחררה מחוזה עם הסדרה.

Guy K

New member
../images/Emo58.gif ובאותו הקשר

חם חם מהתנור - גאסקיל הודיע שהוא עוזב את היפים והאמיצים. שיהיה לו בהצלחה!

לינה18

New member
מה? אמילי האריסון פוטרה?

מישהו יודע אם מיתכוונים כעת למצוא בריג'ית חדשה? מבחינתי, עדיף פשוט בלי בריג'ית.

לינה18

New member
גם לדעתי כל המורשת הזאת

שמסימו כל הזמן מדבר עליה פשוט מגוחכת ובמיוחד פסלי הראש!

לינה18

New member
רק רע

טוב, אני קצת משוחדת ואני לא סובלת את ג'קי שמסתירה את הסוד מברוק וגם די כועסת על ניק על זה שהוא מפריד בין ברוק לריג'. מסימו גם הוא נהיה מעצבן מאז שגילה שיש לו עוד בן ומאז שהוא התחיל לרקוד לפי החליל של ג'קי. בקיצור-הם כולם פשוט מעצבנים אותי. למרות שאני מודה שקודם מאוד חיבבתי את מסימו, כשהוא התיחס לריג' באופן טוב, למרות שהוא היה אז נגד ברוק, שזאת היתה בעיניי נק' לרעתו. אבל עכשיו, כשהוא כביכול "בעדה", זה רק נהרס.

Traped In A Box

New member
חבל, אבל נחוץ

מצד אחד זה ברור שהימים של הפורסטרים היו הרבה יותר טובים, אבל מה לעשות, צריך להמשיך הלאה... כי מה כבר היה אפשר לעשות עוד עם הפורסטר פמילי בלי לחזור על ההיסטוריה פעם נוספת? זה טוב שהכניסו משפחה חדשה. עידן חדש. אבל זה גם עצוב שהיפים והאמיצים נראים עכשיו אחרת... מה לעשות....מה שכן, היו צריכים, ועוד אפשר לשנות את זה, זה אף פעם לא מאוחר מדי, במיוחד בסדרות האלה שבמילא לא נגמרות... לעשות אותם פחות מעצבנים ועם עלילות מעניינות. יהיה טוב אם תגיע איזה מארונה אישה צעירה ושתהיה חמודה שכולם יאהבו.. זה יעזור...אני לא מבין אבל מה כולכם רוצים מג'קי? את מאסימו תמיד שנאתי, הוא פשוט בולדוג, וג'קי? בהתחלה היא באמת הייתה מעצבנת כזאת וסתמית אבל עכשיו דווקא בכלל המניאקיות שלה, לפחות זה נתן לה אופי, עלילה, ואנושיות (בשביל הסידרה... בחיים האמיתיים זה לא כל כך אנושי מה שהיא עושה). או במילים אחרות: חבל, אבל נחוץ.

לינה18

New member
אנושיות?(תגובה ל-Traped)

זה פשוט מיפלצתי מה שהיא עושה. ומתאים מאוד לאם מניפולטיבית כדוגמת סטפני. ובקשר לאישה מרונה-רעיון מצויין! לא חשבתי על זה קודם. חבל שגם התסריטאים לא ממש חשבו על זה עד עכשיו.

NarihS

New member
מסכימה איתך

רק רע עשו לסדרה!!!! שונאת את כל המרונה למיניהם!

ani88

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo66.gifדעתי../images/Emo70.gif

ממשפחת מרונה אני אוהבת רק את ג'קי
, אבל היא גם יכולה להיות מעצבנת
. אני
לא סובלת אותה כשהיא מתחילה לשכנע את כולם כמה בן שלה מאושר ובלה בלה בלה.... אבל כשהיא עם דיקן- כמעט כל הסצינות מעולות, במיוחד כשהיא מתחילה
להשתכר.
את מאסימו אני לא סובלת בכל מצב. הוא עושה מניפולציות עם אנשים לפי רצונו וזה מגעיל אותי. אוסקר הוא די בסדר אבל לא רואים אותו על המסך ואין לו עלילות משמעותיות.

ani88

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo66.gifדעתי../images/Emo70.gif

ממשפחת מרונה אני אוהבת רק את ג'קי
, אבל היא גם יכולה להיות מעצבנת
. אני
לא סובלת אותה כשהיא מתחילה לשכנע את כולם כמה בן שלה מאושר ובלה בלה בלה.... אבל כשהיא עם דיקן- כמעט כל הסצינות מעולות, במיוחד כשהיא מתחילה
להשתכר.
את מאסימו אני לא סובלת בכל מצב. הוא עושה מניפולציות עם אנשים לפי רצונו וזה מגעיל אותי. אוסקר הוא די בסדר אבל לא רואים אותו על המסך ואין לו עלילות משמעותיות.

Guy K

New member
אני דווקא מאוד התאכזבתי מג'קי

היא התחילה בתור דמות חדשה ומיוחדת. סופסוף אישה שלא מפחדת מסטפני, שהאיומים של אמבר לא משאירים עליה שום רושם. אישה שאוהבת את הבן שלה אבל לא מציקה לו מדי, תמיד אלגנטית - בקיצור, כבר חשבתי שהיא ההפך המוחלט של סטפני. ופתאום ביום בהיר אחד היא הפכה למפלצת אובססיבית, מתרוצצת בכל העיר בנסיונות להתערב לניקייי בחיים. כמה מייגע. היום היא נראית כמו שילוב של סטפני (אמא חונקת) וברוק (אחת שבלי לשים לב רק עושה שטויות ומשקרת נונ-סטופ). כמה חבל. היה לה ימבה פוטנציאל.

לינה18

New member
מסכימה עם גיא לחלוטין בקשר לג'קי

גם אני נורא אהבתי אותה בתחילה. וכיום היא הפכה לפשוט מיפלצת. אני לא יכולה כבר לראות את הקטעים שבהם היא מדברת על הבן שלה וברוק והתינוק שלהם. די! רק את הקטעים שלה עם דיקן, כשהם לא מדברים על ברוק וניק אני אוהבת, כי הם מאוד משעשעים. אפילו התחלתי לחבב את דיקן, למרות שבתקופה שבה הוא היה עם ברוק ואמבר ממש לא סבלתי אותו.

Traped In A Box

New member
כן גם אני

ממש לא אהבתי אותו בהתחלה, ורק עכשיו אני דווקא מחבב אותו ואוהב שמראים אותו

girlontop

New member
לדעתי - עשו טוב (בערבון מוגבל)

הרי לא יתכן שאופרת סבון תעסוק יומם וליל רק במשפחה אחת. ברור שהפורסטרים הם המשפחה הדומיננטית, אבל צריך איזון כלשהו. ספקטרה, עם כל הכבוד (ופעם היה כבוד רב), הם שבט הולך ונכחד - סול נפטר, מייסי *מתה*, סי-ג'יי איפשהו, דרלה ממש לא מעניינת ואדם וקימברלי נטשו גם הם. המארונים לא הכי מעניינים (אני לא סובלת את סטפנו, סליחה, מאסימו), אבל הם משהו. אני דעת מיעוט, אבל אני די אוהבת את ג'קי ואת ניק. והסיפור של ג'קי ודיקן בהחלט עוצר אותי מזפזופים (עכשיו יניב מחרים אותי...). מה שמאוד חסר לי בסדרה זה זוגות חדשים. אולי בגלל זה אני נאחזת בדיקן וג'קי. ברוק ורידג' משעממים כבר שנים והגיע הזמן ליצור supercouples חדשים שרון מוס וקק"ל לא מהווים צלע בהם.

Guy K

New member
צודקת מאוד

אריק וסטפני כבר לא מה שהיו פעם (למרות שאני צופה שהם יתקרבו בעתיד הקרוב). מייסי מתה, ות'ורן-דרלה הם עוד לא זוג-על. הם גם לא יהיו זוג כזה עד שהם יקבלו כמה עלילות שימשכו יותר מחצי פרק. לסמי והקטור יש פוטנציאל רק ששניהם דמויות חדשות ככה שהם לא מאוד מעניינים - והזוג היחיד שיכול להפוך לזוג-על כרגע הם בהחלט ג'קי ודיקן. הוא דמות ותיקה ומוכרת, היא דמות חדשה ורעננה - שילוב של שניהם יכול להיות שילוב מנצח. אני מקווה שגם אם מבחינה רומנטית לא יילך להם, שהתסריטאים ימצאו דרך לשמור עליהם בסצינות משותפות, רוקחים מזימות משותפות נגד כל העולם...

girlontop

New member
סמי והקטור לא ישרדו

כבר שנים שאין זוגות-על חדשים בתכנית. אריק וסטפני הם ממש לא זוג-על - אף פעם לא האמנתי שהוא באמת אוהב אותה, אולי קצת מפחד ממנה...לסמי והקטור אכן יש פוטנציאל, אבל מתי בעשור האחרון בראדלי ייצר זוג "חדש" ששרד? כל-כך הרבה דמויות שהובאו לתכנית הועזבו בכלל לפני שקיבלו צ'אנס ולצערי אני צופה להקטור וסמי גורל דומה. הלוואי שאתבדה.

לדעתי המשפחה הזאת הייתה טובה

היא עשתה טוב לסדרה מכיוון שהיא למעשה הייתה משקל נגד לפורסטר, אותו משקל נגד שפעם ספקטרה הייתה אבל היום היא נחלשה... לצערי הרב בעלילה האחרונה המצב נהיה גרוע יותר...וחבל...

למעלה