מארון לארון.......!!!

מארון לארון.......!!!

היי לכולם... אני נשא כבר שנה בערך,אף אחד מחבריי ומשפחתי לא יודעים על עובדת היותי נשא!! מלבד אמא שלי!!! השנה האחרונה היתה השנה הקשה בחיי.....!!! את הבשורה שיש לי איידס,קיבלתי עם עוד בשורה גרועה לא פחות,וזה שגם מצאו אצלי גרורות (סרטן למי שלא מבין....) היום לאחר טיפול כמותרפי ממושך,השיער גדל וגם הCD4 שלי ובנתיים מצליח לשמור על שפיות...!!! לא יודע איך,אבל מצליח (עם קצת עזרים טאקטים) לא יודע למה אני כותב על זה,הכרתי איזה נשא כאן שלוקח חלק פעיל בפורום,והוא הציע לי ל"השתפך" כאן קצת..... ושזה יכול לתת לי להרגיש יותר טוב...!!! אז הנה השתפכתי קצת (קצת!!!) ובאמת אני מרגיש קצת (קצת!!) יותר טוב... חיים טובים לכולכם.....!!!
)

play boy5

New member
תודה חמוד . השאלה היא אם לספר או לא לספר?

תגובתך חשובה גם לאחרים ואיך אתה רואה את זה ולמי אתה חושב לספר אם בכלל !!

חמוד,אין לי תשובה...!!

אני לא חושב שאני במצב שיכול להגיד אם לספר או לא!! בעיקר לאור העובדה שאני בעצמי נחנק עם הסוד הנורא הזה......!!! היה בא לי לשתף אותכם במה שעבר ועובר עלי....(זה בסדר נכון??) וגם אתה חמוד,ממה שראיתי ,שיתפת במה שעובר עליך.....!!! אז תסלח לי אם התעלמתי מהשאלה,שעליה אין לי בכלל תשובה....!!!

יריבון היקר שלום

כמובן שמותר לך לשתף אותנו ולא רק זה, בשביל זה הפורום נועד... אז בבקשה ספר קצת על עצמך... בן כמה אתה? כמה זמן אתה יודע על הנשאות? ועוד כל מה שתרצה לשתף... אנחנו פה. חיבוק גדול נשא הדגל

נשאון

New member
היי יריבון האחד

| זה דבר ראשון והנה סיפרת גם לנו אתה רואה זה לא נורא וכולנו מקבלים אותך פה באהבה ברוך הבא רק בריאות אושר ואהבה שתף אותנו בשביל זה אנחנו פה...................................................

cuson2

New member
ספר רק מה שאתה מעוניין לספר

היי וברוך הבא . אתה יודע שמספרים לפחות למישהו אחד בודד זה מוריד קצת לחץ מהלב אבל אם אתה מרגיש שאתה לא יכול זה ממש לא נורא , אתה צריך להרגיש מוכן עם עצמך ורק אז להוציא את זה החוצה . גם אני כמוך לא מספר לכולם , לא מרגיש שיש צורך ולא מרגיש שזה נכון בשבילי כרגע . אומנם אחותי יודעת ועודכמה חברים טובים אבל מעבר לזה כלום. אז רק בהצלחה , בריאות והמון המון אהבה - ואנחנו פה בשבילך במידה ותצטרך משהו .

למעלה