מארבעה יוצא אחד...

קרני

New member
מארבעה יוצא אחד...

שאלתם את עצמכם פעם הכיצד זה שביום בהיר אחד וללא התרעה מוקדמת קמים להם ארבעה גברים ושמים להם למטרה לכבוש אותך...!?! כיצד זה פתאום קמים להם כל הארבעה בבת אחת, לאחר חודשים של דומית אלמוות, לאחר חיפושים... הם קמו להם פתאום ועכשיו גם צריך להחליט. מארבעה יוצא אחד... איזה אחד רק? השד יודע... האחד כזה השני לא האחר כזה הרביעי לא בדיוק והשלישי גם. ואני מסתובבת כמו על קרוסלה מנסה להדביק את הרצונות שלי, את חילופי מזג האוויר אצלי בעולם הכל כך פרוע וחסר שקט. הם לא יודעים. אני לא יודעת. מי יודע?! בסוף אשאר לבד, מרוקנת מכל הכיוונים...

יפעת*

New member
נו ומה חשבת???

למה שהחיים יהיו הוגנים ותפגשי אחד אחד וכך לא תרגישי החמצה למה???? ואת בטח יודעת שגם אם יגיע האחד המיוחד זה הרי לא יהיה גן של שושנים........... אז מה לעשות?????? אני הייתי יושבת ועושה רשימות של כן ולא ככה נראה לי אבל אף פעם אי אפשר באמת לדעת נכון? אוף למה זה כל כך מסובך???? אוליי כדאי לחזור לשיטת השידוכים???? (לכל הרציניים - כן אני צוחקת) המון בהצלחה והלוואי שזה יהיה טוב ונכון

קרני

New member
מתארת לעצמי... B-)

עוד ארוכה הדרך אל האושר... אבל אני נוטה לחשוב שיהיה טוב. מה שצריך לקרות יקרה בסופו של דבר לא?... לחיים, לחיים טובים יותר :)) יום נפלא @ @ J U

למעלה