מארבעה יוצא אחד
לאחר שנה של בילוי בחדרי המחשבים של האוניברסיטה, החלטתי שהגיע הזמן למחשב משלי... אל קו הגמר הגיעו 4 דגמים: DELL inspiron 1545 T4200
עם מסך "15.6 ומחיר של 3792 שח (בגלל מסך ה-LED. יש גם אחד מעט יקר יותר עם מעבד T6400) TOSHIBA satellite A300-22W T4200
עם מסך "15.4ומחיר של 3821 שח (כי המוכר בבאג המליץ בחום) LENOVO G530 T3400
עם מסך "15.4 ומחיר של 3350 שח (בגלל המחיר והאמינות של IBM) LG R510-L229 T3400
עם מסך "15.4 ומחיר של 3896 שח (סתם כי הוא חתיך) כל המחירים כוללים מע' הפעלה ויסטה בעברית ואחריות ל-3 שנים, והתוספות על פניו נראות לי די דומות, ומה שנשאר זה לבחור... האם תוכלו לייעץ לי מנסיונכם לגבי הדגמים השונים - דברים קטנים שיכולים לעשות את ההבדל בי מחשב שכיף להשתמש בו למחשב מעצבן (לדוגמה טאצ'פד שהאצבע נדבקת אליו כמו בלנובו. כולם אומרים לי ששום טאצ'פד לא נוח, אבל עדיין, יש נוחים יותר ונוחים פחות). אני משתמשת במחשב בעיקר ללימודים - אופיס, אינטרנט וכו', ויושבת מול המחשב הרבה מאוד שעות ביום, ולכן חשוב לי שהמסך יהיה טוב ונוח. אשמח לשמוע גם בנוגע לשירות במקומות השונים - החנויות שבדקתי הכי ברצינות היו אייבורי ובאג (האם מישהו מכיר מקום אמין באיזור ירושלים שבו יש מחירים אטרקטיביים?). האם יש הבדל בין חברות המחשבים השונות (יותר נכון היבואנים) ברמת השירות שלהם ובזמינות השירות (אין לי כוח לנסוע לתל אביב כל פעם שיש בעיות) אני ממש מתוסכלת - אין לי דרך לראות בעיניים את כל הדגמים וזה ממש מקשה על ההחלטה
אשמח מאוד לקבל כל עצה תודה רבה!
לאחר שנה של בילוי בחדרי המחשבים של האוניברסיטה, החלטתי שהגיע הזמן למחשב משלי... אל קו הגמר הגיעו 4 דגמים: DELL inspiron 1545 T4200