מאקו הם פשוט נאחס!!!

מאקו הם פשוט נאחס!!!

בכל פעם שאני מפסידה פרק ובאה לצפות בו בצפייה ישירה במאקו, איך שאני נכנסת לאתר כבר נהרס לי כל גורם ההפתעה!
מה הסיפור שהם חייבים חייבים לשים בדף הראשי של האתר תמונה של השניים שהודחו באותה תכנית?!?!

מזל שהתכנית מעניינת בלי קשר למי הודח, אבל זה בכל זאת מרגיז! אני צופה מראש בביצועים של שניים שאני יודעת שיודחו...

למה להיות כאלה נאחסים?! זה ספוילר לכל דבר!
מעצבנים!

X יו יו S

New member
אני מצטערת בשבילך אבל

זה ברור שאחרי שתוכנית מסתיימת כל חוקים ה
לא קיימים
אני חושבת שאת צריכה להיעזר במישהי\ו אצלך שלא עוקב או לא אכפת לו לדעת שיפעל לך את צפייה ישר

נ.ב ראית כבר ניויורק?:)

סתם, זה שטויות,

כמו שאני נכנסת לצפות בצפייה ישירה אני יכולה גם לא לצפות בכלל, זה לא שמדובר באיזו סדרה מותחת...לכן אני רק אומרת שהם נאחס, והם יכולים לכתוב כל פרומו אחר לצפייה הישירה במקום מי הודח...

אוקיי, אוף טופיק: אני כותבת כאן ושומעת את התכנית ברקע. יש מתמודד בשם סהר טטויטו ששמספר על השיר שבחר, ואני בהלם מדבריו: "בחרתי ב"שיר לשירה", נשאלת השאלה האם אני פחד מהדעות של מירי מסיקה...ברור שפוחד..."

מה?!?! מירי מסיקה?! ומהדעות של קורין אלאל לא אכפת לך?!

אוח, הבורות מציקה ומאיימת כאחת.
מזל שצביקה הדר ניאות לתקן את טעותו ולסבר דעתו שקורין אלאל היא אכן המלחינה והמבצעת המקורית.

בקשר לנויורק: נראה לי שכבר אקבור את הסדרה הזאת בתודעה יחד עם הקבר של הרוסי מהפאצנז או הקבר של דוד מה שמו עם הקוצב לב...כשאין צפייה ישירה ואין yes -מה כבר נשאר אם לא לבכות על מותו של דגן כספי בטרם עת, ללא נחמה ולו פורתא בנקמתם של אושרי ששיחק משחק של גבר-גבר, ומלכת השיר של פנאי +?

X יו יו S

New member
בקשר לסהר

אני לא חושבת שהוא חשב שזה שיר של מירי אבל מה לעשות שכרגע שיר מזוהה יותר עם מירי
שלא לדבר שהיה שופטת מה שאומר שהיא בטוח תתן לו משב על הביצוע

אוף איזה באסה בקשר לניויורק
מעניין אותי מה תחשבי על הסדרה בסה"כ אחרי שתראי הכל
מה עם חברה שלך לא הסתדר לך לצפות אצלה? או עם עזרתה ?

אני חושבת שהוא כן חשב שזה שיר של מירי,

כי הוא יודע שקורין אלאל נמצאת שם והרי היא חתומה על זכויות לשיר!

והביצוע של מסיקה מעפן כמו רוב מה שהיא עושה...בעיניי, לפחות...אחת המעייפות.

בקשר לנויורק: נראה לי שחברה שלי די שכחה מזה והאמת היא שגם אני...אני מקווה שתהיה איזושהי פרצה ברשת בקרוב שוב, אני אחפש...אולי הם העלו שוב...
אם כי את יכולה לספר לי מה היה, לא אכפת לי כבר...

ובעצם אמורה להיות עוד עונה, לא?

אורישקי

New member
אני אוהב יותר את של מירי

למרות שגם קורין מדהימה. בכלל יש לי נטייה לאהוב כל קאברים שמירי עושה. בכל ביצוע שלה היא מכניסה את עצמה לשיר ב100 % וממש מרגשת. בעיני "ככה זה" בביצוע שלה יותר טוב מברי סחרוף, ואני יודע שאני לא אומר משהו שנשמע מקובל...

בדיוק מהסיבות האלה היא מעייפת אותי

הכל אצלה נשמע נמרח ומעייף, והיא שרה כמו איזו דיווה כאילו היא מינימום סלין דיון.
דווקא יש לי את האלבום הראשון שלה, ובעקבותיו הלכתי להופעה שלה. וזה העניין - מאז שראיתי את התנהלותה הפומפוזית וכמה היא עפה על עצמה בהופעה, היא קצת עייפה אותי וכבר כל מה שהיא עושה נשמע לי אותו דבר.
בדיוק כמו שרון קידושין.

אני לא יודעת כמה תכניות אצליח להחזיק עם הקידושין הזאת, כמו איזו אפרת גוש קטנה, שרה הכל אותו דבר, וכחלק מעניין הפוזה אפילו לא מחליפה תסרוקת.
מזכירה לי את החיקוי שעשו על the voice בארץ נהדרת...

אורישקי

New member
טוב אז אנחנו לא מסכימים

האמת הבעיה שלי עם מירי היא שהחומרים שלה (האלבומים ה3 וה4) פשוט מזעזעים, בעיני היא זמרת, מבצעת ופרפורמרית אדירה אבל מה זה שווה כשהשירים שלה כל כך מעייפים ומבישים כשרון כמוהה?

ועל שרון - אני מת על הסגנון הזה שלה אז לא אכפת לי מכלום
. ולמה שתחליף תספורת, היא מדהימה

בטח מדהימה,

הכי כייף לצאת מהבית בלי להסתרק בבוקר בסטייל: "לא אכפת לי..."
אני יוצאת ככה לזרוק את הזבל אז למה לא גם לתכנית טלוויזיה?

לא בכדי משה פרץ אמר אתמול -

לאחר שמירי שאלה איפה היו אי דיוקים בסולו מסוים כי היא לא שמעה: "היו, היו אי-דיוקים קטנים...מירי, את לא שמעת כי היית עסוקה בעצמך..."

וחוץ מזה, אם כבר ההודעה התדרדרה לעמוד 2, אני רוצה לומר: איזה כייף לראות כוכב נולד בלי מרגול!!!
ערב טוב קהל נכבד, מרגול תשארי בצד!
איזה יופי! סוף כל סוף תכנית תרבותית וראויה ולא שוק שמדברים כמו בהמות!!!

זה מזכיר לי את הסיפא של הפוסט שלי

שכתבתי באשכול אחר ועבר לתהום הנשיה...

"יש לי בעיה עם מירי מסיקה. היא כל כך שקועה בעצמה ובאיך היא מצטלמת ואיזו מצלמה בדיוק מתפקסת עליה ובסך הכל היא כל כך מלאה בעצמה שהיא שוכחת את המטרה אשר לשמה הביאו אותה לשם. הבעיה היא שגם גידי נסחף אחריה וגם הוא עסוק יותר בלמצוא מילים מצחיקות או פאנצ'ים מאשר ביקורת בונה. אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל אני מתגעגעת לאוחובסקי"

בהחלט...

אני תמיד אהבתי את אוחובסקי, אגב!
היה השופט האהוב עליי אחרי צדקו, וזהו, כל שאר השופטים לא היו ראויים בעיניי.

וממש לא סבלתי את מרגול. פיכס. איזו הקלה שהיא לא שם יותר!

בעונה הזאת אני מכבדת את משה פרץ, הוא אותנטי וכובש, ומכובד מאוד.
אני מסכימה איתך לגבי גידי, הוא נגרר אחרי מסיקה ועסוק בשטויות...

אגב, בעונה הזאת פתאום צדקו מזכיר לי גבאי המורה מעניין של זמן. כאילו הוא כבר השועל הותיק שם, ונמאס לו כבר מהכיתה הטיפולית שמולו, התעייף מזה...במקרה של כוכב נולד, הכיתה הטיפולית היא שאר השופטים ולא המתמודדים...

shirblabla96

New member
מסכימה לגביי מירי

אף פעם לא אהבתי אותה היא מלאה בעצמה .. וגם אותי אישית השירה שלה מעצבנת היא גדולה מידי ומנסה בכוח לרגש ועושה פוזות שנחשבות למרגשות כמו להסתכל למעלה ושטויות שכאלה.

מאז שהיא השתתפה בשלמה המלך ושלמי הסנדלר,

יש לה קטע כזה עם תנועות מצריות ועיגולים עם הזרועות והידיים.
מלאה בפוזה!!!

אפרופו שלמה המלך ושלמי הסנדלר - כשאיטן שר את "שיר ערש", היה כל-כך כל-כך צפוי שמירי תרצה לדבר, ולא משנה בכלל אם יש לה או אין לה מה להגיד, היא פשוט הייתה חייבת לדחוף את העובדה שהיא שיחקה בשלמה המלך ושלמי הסנדלר, שם הם שרו את השיר....
כאפה!!!
ומה צדי יגיד, שהוא ביים את הקליפ המקורי לשיר, מהמחזה "אסתר המלכה"? צניעות, מירי, קצת ענוה לא תזיק לאף אחד!!!

MoRoSH11

New member
מירי מדהימה
. אני לגמרי איתך.

היא באמת אחת הזמרות האהובות עלי בישראל.

X יו יו S

New member
לירון מת

סתם לא

אני מעדיפה לא לגלות לך מה היה כי אין על זה שרואים לבד (אני מחזיקה לך אצבעות שזה עוד יסתדר לך)
וכן תהיי עוד עונה ואני מאוד מאושרת מהעניין.:) עוד לירון

בכלל יש הרבה דמיות שאני אוהבת שיותר קל להגיד את מי אני לא

בקשר למירי אני יותר אוהבת את ביצוע שלה
בקשר לסהר אני חשבת שגם אני במקומו הייתי מתייחסת לביצוע שלה
(ותאמת העברתי את הקטע הזה ולא בכלל הם שאלו אותו על מירי?)

למעלה