מאקוודור לפרו

מאקוודור לפרו

מחפשת את הדרך הזולה ביותר להגיע מאקוודור לפרו - לא לחוצה בזמן אך מוגבלת בכסף..

Blueyes2

New member
אוטובוסים

אני מניחה שתטיילי באקוואדור ותדרימי תוך כדי .. בכל אופן - יש אוטובוס לילה מבניוס ללוחה ( שאותו לקחתי ) , היה מאד נוח ומרווח ( תלוי כמובן בחברה ) . כך את חוסכת כסף ללינה וזמן . משם ממשיכים דרומה לטרוחיליו בפרו ( מספר שעות ).

jeshu

New member
וגם שמעתי המלצה להגיע לאתר ארכיאולוגי לא רחוק מהגבול עם פרו שנאמר לי שיותר מרשים ממצ'ו פיצ'ו ונקרא Chachapoias.

Blueyes2

New member
לא הייתי שם

אלא ב"בקעת הירח " (waka de luna) שם יש פירמידות מתחת לאדמה של בני הMUCHE , בהחלט מיוחד. מגיעים מטרוחיליו . אני אישית לא ממליצה ללון בטרוחיליו , ישנו כפר דייגים נחמד ממש ליד ( נראה לי הואנצ'קו ) שהרבה תיירים מעדיפים אותו ע"פ העיר המסוכנת. אני לא עשיתי ש"ב ולכן נאלצנו לחפש אכסנייה שעות בטרוחליו עם התיקים , בסוף מצאנו מישהי שהיתה מומלצת ע"י ה לונלי אבל היא התגלתה כרמאית ונצלנית.

jeshu

New member
האתרים לייד טרוחיו באמת מרשימים גם כן. לקחת את הסיור של לאורה ? היא גם מצאה לי מקום לישון...

מונה5

New member
צצפויס + קוולאפ

סיפור לא קצר ובהחלט לא בטוח שיצא זול. למיטב זכרוני 48 שעוח לפחות מקחמרקה ללויה במחוז צצפויס . האתר מדהים אך דורש הרבה הליכה ברגל למאותגרי ארגיאולוגיה כדי לדעת מה יש שם עשו חיפוש בערך קאופמן דויג ארכיאולוג בעל שם עולמי .

jeshu

New member
ממליץ בחום בטרוחיו נליצור קשר עם לאורה דוראן - מדריכה מעולה פרטים במסר

Blueyes2

New member
ממש לא איתה

אנחנו נפלנו ובגדול אצל אישה בשם קרלה ברבו ( או משהו כזה..) המומלצת בלונלי , מסתבר שהיא הכירה איזה מדריך שרצה לקחת אותנו לשם במחיר מופקע . בסוף נסענו באוטובוס.. היתה שם הדרכה כללית ולדעתי מספיקה באנגלית, לא היה צורך לקחת עוד מדריך בנוסף. מסתבר שאותו המדריך דאג לפרסם את שמו ושם קרלה בלונלי כהמלצה.. אז המסקנה שלנו היא שיש לקחת בפורפורציה המלצות מהספר , עדיף להסתמך ( לרוב ) על המלצות ממטיילים .

esttg

New member
אוטובוס לוואיקאס ומשם

עוברים עם מונית לטומבס וזהו.. הכי קל הכי זול

מונה5

New member
עם משאית

מאגווס וורדס אקודור למיטב זכרוני לאגווס קייס פירו ומשם משאית לטומבס . שוה לצאת לסיור במנגרובים מטומבס . והכי זול באופניים כמובן .

kogawa

New member
במשאית כמו מורן ריבנר ז"ל

1982 במשאית מאקוודור לפרו בפאן-אמריקן עלה מורן - איש רוח ומוסיקאי נפלא, בנו של הסופר טוביה ריבנר, לטרמפ בקמיונטה, ואת גופתו שלא נמצאה מעולם כיסה וודאי היער. סעו בקמיונטות חופשי, אבל תמיד בזוגות ולא לבד.

pazro

New member
אוטובוס

את יכולה גם לקחת אוטובוס מקיטו לגבול דרך huaquilas ומשם ל- tumbes בפרו. כדאי שתתדעי, שזו לא דרך מקובלת של תרמילאים לעבור, ולא תפגשי שם תרמילאים!

למעלה