מאפי לאפי

אפי לוג

New member
מאפי לאפי

דמעות חונקות את אפי וגרוני נישנק, אני מותש אני הרוס אני מבולבל אני תוהה התעזרי לי? כולם שואלים אותי - אתה אפי היקרה? מה להגיד להם? ותודה על שאת מתכוונת לפנות אלי.

דן צ

New member
יש "אפי" ויש "אפי"

זה שני דברים שונים ופשוט אסור להתבלבל

וכי מדוע שלא תענה שזה אתה?

תופתע עד כמה שינוי אישי זה ישפר את איכות חייך, מעריצייך ילווך באשר תלך, שועי עולם יחזרו לפתחיך, תשותף בהחלטות קרדינליות לגבי עתיד המדינה ואזרחיה, ותוכל אף להתעסק בפעילות מודיעינית חריגה בשעות לילה מאוחרות ובמקומות נידחים ברחבי הגלובוס. מאידך, עליך לספוג גם את החסרונות (המעטים): עליך לעשן בכמות מסחרית ולרטון על כך, עליך לנהל לוח פגישות עמוס עם מיטב המומחים בישראל למחלות כרוניות, פסיכיאטריות ואלרגניות, הרוגע שאולי אפף את חייך הקודמים יתפוגג כלא היה, טוב ליבך יהיה זכרון עמום ונוסטלגי, וקללות יהיו מעתה שפתך הרשמית. אם כן, הבחירה בידייך, ולא קלה היא. שקול תשובתך לשואלים בטרם תענה, שכן התפקיד קשה הוא וכפוי טובה, אך מאתגר מעין כמוהו ולעולם לא תמצא רגע אחד קטן ועלוב של שעמום.

Elain

New member
הממממ

*תוהה אם זו הדרך של אפי להפיל את עבודתה במוסד על מישהו אחר*

שרוניק

New member
רק זה?

לדעתי את הפורום הזה פתחו כדי שימצאו למוסד עוד כמה כוחות צעירים, מוכשרים וחכמים שיעשו את העבודה שלה. כבר ככה אנחנו עושים את \ה. מה, עוד לא נתנו לך שם כנוי במוסד ומספר עובד??? על ההודעה הראשונה שלי קיבלתי זימון, הצמידו אותי לאקדח, וכבר עשיתי 5 משימות ברחבי העולם. גם עכשיו אני בדרך לעוד משימה...לא קלה העבודה הזאת.

אקווה

New member
לא קלה היא

לא קלה דרכנו ההמנון הלאומי. כולם מתבקשים לעמוד דום ולהצדיע לדגל. לרגל. לסגל. לסגן. לסגר. בעיקר לסגר. אני החולשה החליה. שלום.

תשובתי המסוכמת לשאלתך

"מה להגיד לאנשים ששואלים האם אני אפי היקרה"? לא, וטוב שכך.

למעלה